icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

janinsita
16. feb 2015

@mikema ja som akurát začala cvičiť a viac jem zeleniny a ovocia,,, ja fajčím a zatiaľ prestať nechcem, nakoľko si myslím že tuhá fajciarka niesom, niekedy nefajčím vôbec,,, takže treba myslieť pozitívne a užívať si 🙂

mikema
16. feb 2015

@janinsita Tak tak! Uzivat si a cakat, kym sa babo rozhodne prist k nam!

janinsita
16. feb 2015

@mikema pekne napísané 🙂

janinsita
16. feb 2015

Lucinka3289 čo máš nového

migrificka
16. feb 2015

@janinsita Moja gynekologicka mi skratka nevedela pomoct a myslim si ze mala dost casu aby ma dala do poriadku. Tak som jej na rovinu povedala,ze to takto dalej nejde,ze chcem ist k odbornikovi a dala mi len vizitku do MT. Zavolala som si na recepciu a objednala sa na prvu konzultaciu (ta co ma objednavala mi vysvetlila ako to u nich chodi). Vobec sa ma nepytala ci mam odporucanie. Ak vsak chces k nim ist mali by ste sa o babatko snazit rok. Nakolko ak sa vam to nepodari povazuje sa to za neplodnost (specializuju sa prave na to).
Naozaj ich musim pochvalit lebo za mesiac mi dokazali upravit cyklus. Zistili mi tazke PCO,malu maternicu a zvyseny muzsky hormon a teda nedozrievanie vajicok- toto vsetko hralo v moj neprospech no doktorka mi to tak krasne vysvetlila ze som odchadzala s usmevom na tvari a s odhodlanim bojovat. Pozri ak vam nic nezistia tak to bude len v psychike. Ja som vecny optimista a malokto mi vie pokazit naladu takze u mna to bolo jasne.
A este chcem upozornit ze ak sa povie sanatorium (CAR) nejde hned o umele oplodnenie. Nam sa to podarilo len za pomoci hormonalnej liecby. Drzim palceky urcite sa to podari ;)

migrificka
16. feb 2015

@dafnia nechcem ta strasit ale ja som antiku brala7rokov len preto ze som nemala cyklus. Po vysadeni som ho este 3mesiace mala pravidelny ako hodinky nakoniec Jeden mesiac nic tak som dostala vyvolavacku a potom to slo so mnou dole vodou. Ak nie si tehotna potom to mozu byt hormony, PCO alebo zapal. Musis byt tvrda a ist si za svojim. Skratka to nenechaj len tak ale vyries to cim skor.

migrificka
16. feb 2015

Inak pytala som sa Dr.na ANTIKU. Vraj vobec nie je pravda ze po vysadeni hned neotehotnies,alebo ze treba pockat 3mesiace kym sa telo od nej ocisti a az potom sa treba snazit o babatko. Ak si zdrava mozes otehotniet hned (niekto zabudne uzit jednu tabletku a je to tam.)

dafnia
16. feb 2015

No ja dufam v ten lepsi koniec, zajtra si urobim test a idem ku dr. kedze su prazdniny a mam cas :D dam vediet ako som dopadla. Drzte palce

lucinka3289
16. feb 2015

@janinsita ahoj my pracovne ja denky a chlap nocne :( zajtra ma byt ovulka a budeme vecer spolu doma tak posnazime 🙂 a ty ako?

janinsita
16. feb 2015

@migrificka pekne si to rozpísala,,, my sa snažíme vyše roka, no ja stále dúfam že sa to rozbehne, chcem tomu dať ešte tak pol roka a keď nič tak to budem riešiť takto. Ja si myslím, že za to môže ta antika,ale možno aj stres, lebo toho mám teda dosť a pri mojej povahe, ktorá prežíva všetko je to na prd,,,

janinsita
16. feb 2015

@lucinka3289 no pekne,,,, ale tak treba si nájsť čas na seba,,,, môj príde po 2tyzdnoch tak sa teším na neho,,, budeme kukat filmy +popkorn +vínko +sviečky =romantika silná bude 😉,,, ale nové ani nič menzes sa stále nerozbieha, tak zas na gyndu ale až o týždeň bo má dovcu,,,, som zvedavá kedy nasadim ten dustapon

lucinka3289
16. feb 2015

@janinsita snad ti ho nasadi hned uz nech sa ti to doriesi s tym cyklom. no jo cas na seba mame ked mame spolu volno to sa venujeme len jeden druhemu. teraz budeme mat tri dni len pre seba uz sa tesiiiim

janinsita
16. feb 2015

@lucinka3289 to ti verím aj ja sa neviem dočkať,,, ten dustapon už mám kúpený, len čakám kedy ho môžem začať užívať,,, no veľa romantiky želám 😉

lucinka3289
16. feb 2015

@janinsita dakujem aj vam zelame romanticke spolocne chvile

tabithas
16. feb 2015

@dafnia drzim palce ! 🙂

janinsita
16. feb 2015

@lucinka3289 hehe tomu ver urobím mu jeho obľúbené jedlo cernohorsky rezer, , 🙂

dafnia
17. feb 2015

Dievčatá, tak so mnou to vyzerá celkom dobre. Zajtra idem k DR. 🙂

rusalka999
17. feb 2015

@niks23 Ahoj tak ako, pribudli nejaké tehu chute?

janinsita
17. feb 2015

@dafnia Jeeej držím palce nech ti to doktorka potvrdí

dafnia
17. feb 2015

@janinsita Ďakujem, zajtra dám vedieť ako som dopadla.

mojezlate
17. feb 2015

@dafnia gratulujem mne meska 6dni a test nic neukazuje tak zasa nic ☹

dafnia
17. feb 2015

No ja len dufam, že koľajnice nie sú iného pôvodu. Je aj to možné? Lebo netuším...

mojezlate
17. feb 2015

@dafnia podla testu si urcite tehotna a nic ine tam nebude neboj mas tam poriadne ciary

dafnia
17. feb 2015

@mojezlate ĎAkujem za povzbudenie. Už si vymýšľam svoje teorie.... 😀

mojezlate
17. feb 2015

@dafnia Neboj nic ja to poznam bola by som natom asi rovnako

katarinkadk
17. feb 2015

Ahojte dievčatá 🙂 tak aj ja sa pripájam k vám snažilkám. Už niečo vyše roka sa pokúšame o ten malý zázrak a nič 😒 zatiaľ meriame BT a potom sa uvidí.. aspoň tu sa trošku odreagujem 😉

dafnia
17. feb 2015

No ja som v decembri po 5 rokoch vysadila HAK a v januari som mala velmi cudnu menstruaciu- asi dva dni. Tak je dost mozne, ze uz to bolo uhniezdovanie... mozno sa mylilm, ak nie tak to vyslo na prvy sup :D

janinsita
17. feb 2015

@katarinkadk vitaj u nás 😀

lucinka3289
17. feb 2015

@dafnia drzim palce 🙂

mojezlate
17. feb 2015

@katarinkadk Ahoj tak som rada ze si sa pripojila drzim palce