icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

slavka271
5. jan 2015

@nakatka Kolko ročne maš prve dieťa?Každy piše ze najlepšie je maly rozdiel medzi deťmi moja mala už 6 rokov.Tiež sme planovali mat deti po sebe ale dlho mi bolo doma ta som sa na chvilu vratila do prace a už su to 4 roky.😊

adamkohlusko
5. jan 2015

@lenka369 no ja budem mat vysledky z histologie az tak v polke januara, a prisli mi na to na sone.bola som akurat 8+1tt,prve sono,dve dutinky,jedna uz cela vyplnena a druha prazdna,takze jedna sa vstrebala sama a druhu museli vycistit.tak som musela ist do nemocnice

mikema
5. jan 2015

@puffu No v nasej partii sme boli prvi, co sme sa brali a to vsetci maju dlhorocne vztahy. Hned po nas sa bral dalsi parik a to sme spolu chodili uz 7 rokov. A aj tak sme boli prvi. A ten parik, co sa bral po nas, uz cakaju babo.

mikema
5. jan 2015

@littledesire Vsetci ma poznaju z MS 😀 Ale tak nejake male ocakavania k tomu patria, ked zacnes snazilkovat. Ja som prvy mesiac vsetko citila, aj zle mi bolo 😀 😀 😀 😀 Ale casom sa to ukludni, alebo aj nie. 😀 Ja som sa ukludnila a minuly mesiac ani nemerala ovu testy. Ale tento asi budem. Rada by som oktobrove babo, tak sa trochu posnazime 😀 😀

littledesire
5. jan 2015

@puffu hej no ved prave ze sa tazsie vracia..ale dali sme to.. som rozbita, ale je mi dobre ;) endorfiny ;) uvidime ci svalovica bude ci nie...ale vzdy ma bolia kolena ;(

littledesire
5. jan 2015

@mikema tak ja som merala ovu testami, aby som si potvrdila ze ci ovu vobec mam ;) no tesim sa na to obdobie snazilkovania ;)

puffu
5. jan 2015

@littledesire teraz som si pozrela tvoj album na ms , my sme boli na mauriciu na svadobnej ceste..🙂 och...uz su to 2 roky co sme tam boli ale vzdy si na tu dovcu spomenieme, radi by sme sa tam este vratili..🙂 v ktorej casti ste boli ubytovani? my v grand gaube...

littledesire
5. jan 2015

@puffu hehe no super ;) my sme boli v grand bay na severe ;) joooj my by sme sa hned vratili tam jooj super nam bolo;) najkrajsia dovolenka + svadba ;) a kedze som si potom menila pas, tak nemam peciatky, takze musime iste raz ;) ale ta cesta hm..

mikema
5. jan 2015

@littledesire Tak ja som tiez merala prvy cyklus, lebo ked beriem Utrogestan, musim ho zobrat az po ovu, inak by ovu nebola... Tak som zistovala. A mala som ovu na 15-16. den. No ale tento cyklus som ho tiez tak zacala brat a nemerala. Ale teraz budem. Nech sa posnazilkujeme, teraz bude viac casu na to. Dufam. Kedze som dnes dostala zas novu ponuku na job. Tak uvidime. Ale na ranne cikanie sa cas vzdy najde. 😀

littledesire
5. jan 2015

@mikema ahaaha a to naco je utrogestan? Takze mozem gratulovat k novemu jobu? ;)

puffu
5. jan 2015

@littledesire grand bay je hned vedla od grand gaube, odkial ste leteli? my sme si let pomerne uzili, leteli sme z manchesteru do dubaja a potom na mauricius, letelisme emiratmi a to bolo uplne super, do dubaja a aj potom naspat sme leteli najvacsim lietadlo na svete takze to bol paradny zazitok, my sme si obehali cely ostrov, skoro na kazdej jednej atrakcii ktoru ponukali sme boli..:D ale stalo to za to, tento rok,, vlastne uz minuly rok sme boli na kube a tam sa nam az tak nepacilo, hoci plaze a more boli uzasne...

mikema
5. jan 2015

@littledesire Ked mas malo progesteronu... Cize v druhej polke cyklu. Casto sa koli tomu neuchyti vajicko, lebo zacne odchadzat vystelka maternice skor, ako tam dojde vajko a usadi sa. A preto mavam casto spinenie uz pred mens... Ale moc mi to zatial nepomohlo. Tak zas k doktorovi.
No celkom novy job to nie je, skor mi chce dat sef nove kompetencie, co je super.

bandikovajana
5. jan 2015

Čaute baby pridávam sa k vam aj ja dufam ze 2015 bude pre nás šťastný uz lebo podobne ako
@adamkohlusko a lenka369 som v decembri v 10tt potratila :( zjavne bol december smutný pre viaceré nádejne maminky :( ale ja mam doma nevslatnych 2 chlanov a vlastnú dcérku teraz 3.1 mala 4 roky a chcem aby mala aj biologického súrodenca a uz je aj na čase nechcem aby bol velky vekový rozdiel medzi nimi dufam ze tento rok sa budeme tešiť všetky 🙂

mikema
5. jan 2015

@bandikovajana Vitaj medzi nami! 2015 bude urcite stastny rok! 😉

bandikovajana
5. jan 2015

@mikema moj muž počúval nejaký Novoročný horoskop a ze je priaznivý rok na zmenu zamestnania a počatie dieťaťa tak ideme do toho ja uz len čakám kedy mi príde mrcha od tej decembrovej tragédie

mikema
5. jan 2015

@bandikovajana 😀 Tento rok je horoskop nejak plodny, ja som ich citala niekolko a v kazdom som mala, ze bude pre nasu rodinu a pre partnersky vztah vyznamna pozitivna zmena. A kedze svadba uz bola, tak co by to uz len mohlo byt. Aj som mala, ze od oktobra nebudem moc pracovat a kariera na nejaku dobu utichne, tak ja si vsetko vysvetlujem len tak, ze to teraz vyjde 😀
To ma mrzi, ze si babo stratila. Aj sa zistilo preco? Tak ti prajem, nech mrcha rychlo pride. Ja mam s nou tu cest uz 3. den, tak cakam, kym odfrci 😀

bandikovajana
5. jan 2015

@mikema zatiaľ nie ale lekar povedal ze ani sa nezačalo vyvíjať ze zrejme genetická vada ale uvidím ake prídu výsledky, zveraj každá tehotnost ma 2% riziko ze do konca 3mes bezdôvodne skončí tak neviem

mikema
5. jan 2015

@bandikovajana Ano, percento je vysoke, vraj je to na principe vsetko alebo nic. Teda, ak plod nie je dostatocne silny, odide. Tak to zariadila priroda. Ale neboj, moja sestra tiez 1. stratila a tiez v 10tt. A teraz ma dvoch synov ako hora! 😉

puffu
5. jan 2015

@mikema aj ja som citala skoro vsetky horoskopy na rok 2015 ktore som nasla na novom case, inak to nerobim a tiez skoro vsetky vraveli o plodnom roku a novych prirastkoch, zmene zamestnania atd..🙂 takze nam to aj celkom praje..🙂 ale vacsinou clovek vidi asi to co chce vidiet...:D ale aspon trochu potesi..🙂

ivka228
6. jan 2015

Ženy a vy ste narodené v akých znameniach, ze Vám takto hviezdy prajú? Ja som ryby a mne sa ten horoskop stále len okolo prace točil. 😒

queeeen
6. jan 2015

Ahojte, určite sú medzi vami také ktore už jedno mimčo maju .. tak moja otazka znie mam 11 dní do MS ale už asi 3 dni ma strašne bolia prsia ale neuveritelne sa mi zvečšili mam najmenšie košiky A a ked si dam teraz podprsenku no fu :D aj pobolievanie podbrušku no myslim že na tehu priznaky ešte skoro čo si o tom myslite ?

a ešte taky dotaz prsia ma inak nikdy nebolia ani pri ovu ani menzes nikdy

mikema
6. jan 2015

@puffu jasne, ze potesi a najma ja verim v silu pozitivneho myslenia. Vsetko, co som si silno priala sa mi splnilo a je toho fakt vela a niektore moje priania boli na prvy pohlad uplne nemozne. A aj tak sa mi to podarilo alebo prislo same. Takze velmi verim v to, co chcem a dnes sa mi zas nieco zacalo vyplnat. Takze teraz verim, ze coskoro budem v tom 🙂 a dobrym horoskopom ja verim 😀

mikema
6. jan 2015

@ivka228 vahy. A take babo je tiez kopec prace 😉
@queeeen aky dlhy cyklus mavas a kolko si po ovulacii? Mna inak tiez nikdy prsia neboleli a tento cyklus riadne boleli pred mens. Tak to je take neiste...

bandikovajana
6. jan 2015

@queeeen každé telo je ine príznaky môžeš mat aj zomstresu ci sa to uz podarilo môžu to byt take nahovaracie príznaky telo sa vie pekne pretvarovat :D ja som bola tehotná a 3 mes spať a príznaky som nemala absolútne žiadne okrem toho ze asi po v 6tt mi začala pazravka mala som chuť aj na veci co som nikdy nejedla alebo roky nemala za 3 mesiace sa mi nezvecili prsia ani o číslo takze vsetko je vo hviezdach počkaj na test nemysli na to Nestresuj sa a uvidis o pár dni 🙂 držím palceky

littledesire
6. jan 2015

@puffu my sme leteli praha - dubaj, dubaj - mauricius, tiez s emirates a z dubaja tiez tym najvacsim lietadlom, ako urcite to bol zazitok, tie televizory atd 🙂 letusky sa mi strasne pacili a strasne boli mile, lebo som nechcela aby mm videl moje saty, tak vzdy mi ochotne odlozili ku nim do satne 🙂 my sme neprechodili cely ostrov, ale boli sme na atrakciach, aj na stvrokolkach v parku, vodopady, 7 divov zeme 🙂 dalsiu atrakciu sme mali svadbu, takze sme nemali vela casu na vylety, preto by sme sa tam este chceli vratit.. 🙂 takze kuba nic moc?

@mikema a to si sama na to prisla ze sa vajicko neuchyti alebo si testovala skor ako meskala ms?

wera01
6. jan 2015

Ahojte kočky, ale Vás tu je 🙂 My snažilkujeme od decembra, zatiaľ nič neberiem, nepočítam a netestujem. Obaja máme 32r tak dúfam, že prírode nebude treba pomáhať 🙂. Tento mesiac som prvý krát cítila, keď prišla ovulka......asi je to spôsobené tým, že Vás tu čítam......aké máte príznaky a skúsenosti..... a tak akosi viac vnímam signály, čo moje telo vysiela 😀 😀 😀 😀

bea0802
6. jan 2015

Caute baby tak pridavam sa k vám aj ja o mesiac mame svadbu no a potom tomu chceme nechať voľný priebeh. Dúfam ze sa nám všetkým zadari 🙂

ivka228
6. jan 2015

@wera01 tak ty si na tom podobne ako ja, tiez mám 32 rokov a zatiaľ nic nesledujem, len to nechávame na náhodu. Pri prvom som sledovala takmer všetko, ovulacne testy, meranie bazálnej teploty a bolo to aj tak dost stresujúce. Teraz začíname voľnejšie.

ivka228
6. jan 2015

@bea0802 wau, zimná svadba. Take netradične. Chcela by si aj sneh?

picikexp
6. jan 2015

ahojte ja tento tyzden zacnem brat asi tu kyselinu listovu ale menses uz nemma mesiac zasa mi meska inac casto mi to meska .ako mozem vediet kedy mam potom tie plodne dni?
od aprila sa zacneme snazilkovat dufam ze sa nam podari ked mi to takto ten menses chodi .