Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Tak 28
@belasakobylka hm?
@belasakobylka 28-30
@bombulka666 no neviem,ak si mala ovullku tak 16 17 dc.. mozne by to mohlo byt,,zase u kazdej sa to prejavi inak,ja som mala ruzovy hlien ale podla vsetkeho to bolo u mna skoro na uhniezdovanie..musime uz len pockat
@belasakobylka tak okolo 18teho som mala ovulku a 21veho krvacanie a spinenie... Doky povedal ze môže ísť o uhniezdovanie, ale že mám pockat... Testnut a prist
@bombulka666 nebudem ta šaliť,ako vravim mohlo ist o uhniezdovanie,a dufam ze aj bolo 🙂)) musime tomu dat par dni nech potom neostaneme sklamane.. 🙂)
@belasakobylka nedockavost :D skúsim no testnut v pondelok...
@bombulka666 zajtra budem mať 26DC ....MS mam zvyčajne 26-28
@moncicip
@bombulka666
@belasakobylka no keďže mi to po včerajšom výtoku bolo čudné tak som nevydržala a testovala som dnes rano test bol negatívny....takže viac menej očakávam mrchu ....už netestujem jedine ze bude meškať 😀 ale ak príde pokračujem veselo o mesiac 😀 držím vam silno prsty nech máte // 😅
@bea080. Taaaakze si nevydrzala ;) no ja kebyze mam doma testik tak tiež nevydržím, mám šťastie, že nemám 🙂 no ešte šanca tam je, keď nedôjde, testni, tiež este držím palceky 🙂
@bea0802 Ja mám akurát bolesti v podbrusku a také motyle v bruchu, že až 🙂
@bombulka666 ja mam bolesti v podbrusku uz tri dni.dufam ze z toho nebude mrcha 😒
@belasakobylka Ja tiez už pár dní, ale také iné ako pred mrskou 🙂 verme, že nie 🙂
Zdravím všetky budúce (tohtoročné) maminky. Vidím, že je nás tu celkom dosť. 🙂 Ja už mám dve zdravé detičky, no akurát v decembri prišla silná túžba po treťom. A tak sa s manželom snažíme, na zatiaľ nič. Uvidím, čo prinesie tento mesiac. Prvé dve deti sme splodili ani sama neviem ako. Proste sa zadarilo. No teraz, keď sa vedome snažíme, celé sa to akosi naťahuje. Ale nevadí, aspoň mám konečne príležitosť skúmať vlastné telo a porozumieť mu. A ísť do tehotenstva vedome ( pri tých prvých dvoch mám miestami až depku, čo všetko som zbabrala). Tak nadobúdam pocit, že všetko je tak ako má byť. Len ešte premôcť svoju zvedavosť a netrpezlivosť....
Mimochodom, nesnívalo sa vám o tehotenstve, alebo o bábätku?
@hkatka11 ahoj 🙂 tak držím palceky 🙂 nech to vyjde 🙂 mne sa snívalo už párkrát tebe?
@moncicip
@bombulka666
@belasakobylka no babule došla mrcha .... Tak o mesiac snáď 😝 😀 držím vam palce 🙂
@bea0802 fakt? Škoda, ale nevadí ďalší mesiac to snáď vyjde🙂 silno držím palce 🙂
@bea0802 inak ja mám pocit, že tiež dôjde :( necítim sa na ňu ale tak :(
@bea0802 nevadi,dalsi mesiac sa to uz podari,mna to podbrusko pobolieva a tiez to asi vidim skor na mrchu 😒
@bombulka666
@bea0802 musime chlapom povedat ze bude velka noc a musia nas dobre vysibať 😀
@puffu
tak ked sa aj muzovi snivalo, tak to je uz ista vec 🙂
Mne snivalo este minuleho roku, ze som tehotna, bol to taky realny sen na ktory clovek mysli cely den potom. Ale teraz sa mi praveze nesniva nic. Len moje deti zacali z nicoho nic hovorit o babetku a to mi prislo celkom zvlastne 🙂 Tak uvidime co z toho bude 🙂
@bombulka666
@belasakobylka ja viem ze nevadí a uz vôbec to neberiem tragicky ked sa pokúšame prvý mesiac 😝 ale dúfam ze to nebude dlho trvať 😀 ....a vy co ste zrazu take pesimistky hmm? Silno verte držím prsty ....a ze vysibat 😀 dobre si to napísala hahaha.
@bombulka666
akurat som napisala ten sen v predchadzajucom prispevku. 🙂
Je to zvlastne, lebo minule som kdesi citala, ze babo (teda skor dusa) komunikuje s matkou este predtym ako mama otehotnie 🙂 (ze vraj az dva roky dopredu) Tak sa nam obycajne sniva, alebo robime veci, ktore sme predtym nerobili. To si uz nase buduce babetko pripravuje prostredie do ktoreho sa chce narodit.
@bea0802 ja verim! len sa nechcem zbytocne velmi namotavat aby to sklamanie nebolo zase az tak velke.ty si este happy 😀 lebo to je len prvy mesiac snazenia,u mna uz piaty,tak sa na to snazim tak nemysliet ale to ti je jasne ze sa neda,a zvlast tu na konovi 😀 😀
@belasakobylka ved presne toto som si vravela ze ten kôň je návykový 😀 ale verím ze čoskoro sa nám zadari a tebe možno už aj 😝
@hkatka11 vies co ja na sny moc neverim, ked sa vecer poriadne najem tak vtedy vacsinou bojujem, pred niekym utekam, niekoho zachranujem atd.. a ked idem spat nenajedena tak si vacsinou nic nepamatam alebo sa mi snivaju take bezne veci zo zivote.. ked sme realizovali svadbu tak sa mi snivalo parkrat o svadbe, potom sme zacali staviat dom tak parkrat padala na mna strecha..:D alebo nieco ine ohladom domu, teraz sa kazdy den rozpravame o rodine adetoch tak sa nam sniva o tom..ale ja som mala tehotne sny mozno iba 4-5krat za posledny rok a muz mal prvy sen pred mesiacom.. tak uvidime ci sa nam to bude stupnovat alebo nie.. ale teraz celkovo mame take rusne obdobie tak sa nam sniva teraz toho pomerne dost..🙂
@bea0802
@belasakobylka
že vysibat :D uuuuu :D no my sa nesnazime, takže to by bolo také aké by som chcela, nečakane a krásne 🙂 zajtra skusim ten prvý testik 3dní pred ms 🙂 a uvidím no že čo 🙂 pesimistka nie, skôr realistka, aby človek v takej nádeji potom nebol sklamany. 🙂 takže už radšej takto a keď dôjde tak budem menej sklamaná 🙂 ale keď nedôjde budeeeem viaaaac šťastná 🙂
@hkatka11 kiežby to bola pravda a už sme si pekne užívali tehu hoci možno s grckanim :D a potom sa tešili z našich krasnych vysnenych, zdravých a vymodlenych deticiek 🙂

@bombulka666 aha prepac ja som si to pomylila nejako.zalezi aj aky dlhy mas cyklus,kolko dnovy?