Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Dakujem babeny, drzte palce a samozrejme aj ja drzim vam 🙂 dam vedieť ako to dopadlo..
@moncicip :D zajtra testnem, vôbec nič mi neni ako zvykne pred ms :D
@bea0802 ahoj 🙂 tak zajtra testnem v deň ms ak ráno nedojde
@belasakobylka a kedy máš mať ?
@bombulka666 oki tak držím silno prsty ....zajtra rano pis ako si dopadla 😝
@bea0802 piatok sobota,uvidime 🙂
@belasakobylka no super uz nie dlho 🙂 držím prsty silno nech ti to výjde 🙂
@bea0802 dám vediet 🙂
Ahojte žienky..pridávam sa k snažilkám...snažíme sa od novembra a stále nič..mám nepravidelný cyklus, nikdy neviem kedy to dostanem :/ a momentálne mám pocit, že asi nemám ovulku...teraz v apríli sa chystám na preventívku, tak so zvedavá, čo mi povie doky..dnes som si robila test a nič :( držím Vám, ostatným snažilkám palce..🙂
Tak baby, dnes som mala dostať ms, no nedošla a testik negativny.
@bombulka666 ☹ Ak nepride do soboty skus test znova.
ahojte snazilky dlho som nic nepisala kedze nebolo co dnes by som vsak ocenila vase oci 😳 co vidite na foto? zeby sa zadarilo? mala som dostat od utorka a od soboty som uz mala spinit tak nic s toho sa nestalo zatial ( chvala bohu) testy su z minuleho stvrtka kedze som hrozne chora mam zapal priedusiek a horucky nechcela som lekarovi po lieky reku spravim test kym si nasadim dake svinstvo a teda my s partnerom vidime dve ciarky spravila som dalsi test a tak ist. tak neviem ci sa tesit ci sa to hlupe HCG v moc dviha aj inokedy ako v tehu. kazdopadne choroba pomaly prechadza a ja mam v plane zajtra kontrolny testik
co vidia vase ocicka? resp. viete niktora ci sa hcg dviha aj inokedy alebo len pri tehu. BT mam inak furt mad 37😜
@bombulka666 tak počkaj pár dni a ak nepríde testuj znovu 😉
@bea0802 , @petra212 vdaka baby taku malu dusicku mam 😊 po tolkych sklamaniach sa ani verit nechce zeby sa zadarilo. no uzivam len bylinkovy sirupcek co mi predala kocka v lekarni ze aj ona ked bola v tehu chora toto uzivala tak to este kombinujem so simivym aspirinom max. 2-3 denne na horucku ta uz ustupila vcera tak uz len sirup a cajik a nahrievam dutini soluxom.
este by som sa rada opytala mate niekdo doma macku? viem ze to nieje dobry napad ale bola tu skor ako plan babetka nemam srdce ju vyhodit. byva striedavo von aj dnu je to vonkova macka ale vzdy pride na granulky a potom ostane pri mne kym sa zas nevypyta von chodime pravidelne lekarovi ma aj papiere ale inak je akoze vonkova. no viem ze toxoplazmozu mozem lapnut aj v zahrade ked sa rypem v zemi ale aj ze macky predstavuje riziko avsak pokial viem je to len v pripade ze pridem do kontaktu s exkrementami ci????
ona dkedy chodi hore dolu uz vobec nepouziva macaci zachodik vzdy co treba urobi vonku takze ho vobec ani nepotrebujem cistit tak si myslim ze to je takto ok alebo nie? aku mate skusenost vy?
@moncicip okej 🙂 zatiaľ ani náznak ms
@bea0802 jop 🙂 dám vediet zienky
@bea0802 noo akurat som ju nechala v nemocnici na operaciu pruhu vecer po ňu pojdem tak sa popytam ci netreba dake ockovania zasa pre istotu aj ked vsetko podcivo ockujeme co treba 🙂 tiez si myslim ze zvieratka su v poriadku len som si nie celkom ista ci v tehotenstve nuz uvidime hlavne neh sa to tehu potvrdi
Baby,myslite,ze mozem testovat,aj ked mam dostat kramy az v sobotu? Ci je to zbytocne? Bo uz zase test kupeny 😃

Ze som neni blázon 🙂. Mam o dva dni dostať este len, tak dufakme, ze to bude silnieť 🙂)a robila som poobede