Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@zuzka71291 vdaka 😘 po laparoskopii dlho necakaj mne po nej povedali ze mozem po mesiaci hupnut na to ze telo je " vycistene" a najlepsie pripravene 👍🏻 tak potom drzim palcoky
@kris121 Dakujem za radu, no, uvidime, co mi po nej povedia..mam dost velky strach...
Ženy u nás 3.mesiac snaženia, som 25DC. Dnes veľmi nepríjemné tlaky v prsiach, zvláštna pachuť v ústach.....tak čo s tým?..urobila som si test Pepino, 10IUI.....nič, len jedna. Po prvom mesiaci snaženia, kedy som mala všetky možné príznaky a meškanie MS asi 5 dní, testy negatívne.....som bola dosť sklamaná a nechcem tomu znova prepadnúť....tak už žiadne testy, som si sľúbila.....aspoň do termínu ms! 😀 Pekný večer!
Baby mate niektora skusenost so slabsim menzesom? Bezne mam cyklus pravidelny, 28 dni. Na tom sa nezmenilo nic. Ale teraz mi prisla MS pekne nacas ale taka slaba ze nechapem. Druhy den mavam silne krvacanie a teraz tak dokopy na jeden tampon,ani to nie.... bolesti silne,ako kazdy mesiac.... moze to byt snazilkovanim??? Mate s tym niektora skusenosti???? Vdaka za odpovede 🙂
@vierocka888 Robila si si test? Môžeš byť aj tehotná. Menštruácia je celkom bežná vec aj pri tehotenstve!
@tesss chystam sa rano, predsalen ranny moc bude istejsi 😉 a napadlo ma ze sa zatial spytam tu,ci to nezazili aj ine snazilky 🙂
@zuzka71291 ahoooj. Drzim ti palce nech sa ti dari v skole a aj na laparke.som rada ze aj z teba ten osial opadol.bude lepsie ked nebudeme na to mysliet.ja by som sa aj tulkala a nemam s kym 😒 ale s tymi testami si bola ako aj ja.uz ma v lekarni poznali 🙂 budeme skusat dalej a ked nemyslim na babo tak na robotu alebo ake bude leto a kam vsade pojdeme,len aby som nemyslela na babo a zatial v pohode
@vierocka888 Urcite ano ja som mavala pravidelnu ako hodinku a odkedy sa snazime tak je vsetko rozhadzane cyklus silnost
@mojezlate aha tak aspon nie som sama... 🙂 pre istotu rano urobim test ale myslim si, ze bude negativny. Akosi nam to ta priroda neulahcuje, ked rozhadzuje cyklus pocas snazenia 🙂
@vierocka888 Aj ja to hovorim drzim palceky
@mojezlate aj ja tebe drzim palce,snad to vyjde co najskor 😉
@mojezlate ahoj môžem sa opýtať keď máš nepravidelnu MS na kolky den cyklu si robievaš test?
@clauduska17 ja som mala kedysi tiez dost nepravidelnu ms a 32-38dni niekedy viac a testy som robievala az na 40dc, skor nie.. ale ked mas ms zvycajne napr. medzi 28-34 tak testuj na 34-35den, uz to prisposob dlzke alebo priemeru dlzky cyklu alebo potom podla toho ci vies kedy u teba prebieha ovu a cca12-14dni po ovu..
@puffu ovu vôbec netuším kedy mám. A cyklus tak 33-35dní. Len som vždy taká zvedava 🙂
@nika234 Dakujem, aj ja tebe, nech ti cas bez priatela zbehne co nevidiet 🙂 ..no, vsak...to bolo nieco hrozne so mnou minuly mesiac, uz som aj priatelovi musela slubit, ze si ich nebudem furt robit, bo uz sa zacinal bat, ze mi sibe :D ale je to tak ako vravis, ked sme niecim "zamestnane" , tak na to tak nemyslime a mozno to tak aj pojde lahsie 🙂
@clauduska17 jasne, rozumiem ti..my sa este nejako extra nesnazime tak ma testy nelakaju ale v minulosti ked mi cykly skakali hore dole a stavalo sa dost casto ze dlzka bola nad 40dc tak som vtedy testovala pomerne casto 😀 a teraz sa spoliehame trosku na to ze nas to nejako prekvapi a ked nie tak to zacneme koncom leta realizovat intenzivnejsie... 😅
inak mne velmi pomohlo ked som sa zacala sledovat a vsetko si zapisovat do app-ky, teaz koniecne viem kedy mi ma ms dojst, ale zase viem presne kedy mam ovu a u mna sa dlzka cyklu odvija od toho...
@zuzka71291 @nika234 @ba81 @bea0802 no aj tu si chýbala 🙂 Tak dúfam, že laparoskopia dobre dopadne a môžete sa začať snažilkovať, možno sa ozaj podarí raz dva. Vies ja by som rada na to nemyslela :D, ale my spolu zijeme, to sa inak neda. V máji uz na to pôjdeme trosku inak :D. Ja pocas tejto ovulky som bola chora a migrena bola neskutocna..takze to dobre poznam. DP dopisana?? Kedy odovzdavas?? Joj zlate dobre casy 🙂. Cakam mrchu v piatok, v sobotu...tak som zvedava. teraz ma tie oblicky bolia, tak urologujem uz 2 dni...
@zuzka71291 ahoj zuzi z laparoskopie nemusis mat strach to uz je rutina pre lekarov ja som bola na dvoch a v podstate je to taka ocista zvnutra vsetko co tam nema byt ti odstarania 😉 mne povyberali cysty myomi polypi a druhy den som sla domov o par dni do prace to neni veky zakrok dnes sa to uz robi ze rano dojdes poobede odides teda v blave
podstatne je ze ti to ma pomoct a pomoze naozaj netreba sa bat hlavu vzhuru a treba sa pozerat na to pozitivne drzim palcoky
@tesss dakujeeem 😘 mam hrozne frmoly snazim sa nestresovat aj ked moc to nejde minuly tyzden som z 5pracovnych dni stravila u lekarov tento tyzden som zacala tak isto 😁 prave som dosla z hematologie scapovali mi 16 skumaviek vysledky o 4-5 tyzdnov uff
picham si clexan raz za 3 tyzdne chodit na 5 hodinovu infuzku ktorej predchadzaju zakazdym hematologicke kontrolne odbery..... no poviem ti je toho dost
ale zas....som ochotna vsetko zniest zvladnut podstupit len nech je to vsetko ako ma. jedina moja najvacsia obava je amniocenteza. toho sa desim ale musi to byt to mi robi stres hrozny. vcera som citala po kadejakych forach baby co s tym maju skusenosti a uff poviem ti klepem sa uz teraz to bude na psychiku nenormalna zataz. aj zvazujem tie krvnr testy v honkongu ci v usa aj ked 500€ je kurnik veelmi vela😕 ale zas ked si to porovnam s rizikami amniocentezi .... asi to stoji za vsetky pravhy
u vas ako?
@fionahope ano.
@tesss inak pozeram ze pouzivas testy co ja 😀 tak bez stresu ja teda my sme pocali viem presne 16.3 bo som si vsetko presne znacila jak posadnuta este aj hodinu 😅😅😅😆😆 no a test som prvy krat robila o dva dni bo na nom bolo napisane ze vcasne zistenie uz do dvoch dni ci take daco no trafena som bola jasna vec cha potom som si robila dajsi 21.3 negat dalsi 23.3 negat a potom uz som bola zufala jak hovado tak dalsi 28.3 to som bola dva dni pred mrchov a to vzdy presne dva dni spinim a teraz nic tak zeby predsa? to bol slabulinky testik aaaaale aj vdaka vam som si prvy raz nasla dve ciarky slabe ale boli dve 😁 no a tak sup opakovacka 30.3 zasa taka poslabsia ale to uz mala mrcha svoj cas a nic jemne som zaspinila ale neprisla chvaaaaala bohu a tak som si skontrolovala testik 28.3 a uz bol kraaaaasne vyfarbeny ako z reklami na pozitivitu 👍🏻
takze moja skusenost znie ze sa neoplati stresovat uz hned po tyzdni ci dvoch akoze fakt su to len stresy a sklamania a mozno uuuplne ze neopodstatnene ako napr u mna 😜
cize krasny pozitivny vysiel pekne az po mesiaci teda 4 tyzdne od prveho dna poslednej mrchy. takze asi sa skor neoplati testovat az ked ti fakt nepride ako ma az potom a mozes mat neviem jake citlive testy ja som kupovala aj pepina aj dake dalsie z lekarne je to jedno treba tomu vyfarbeniu dat cas
sa hovori coooooo 😁 ja viem ved sama som nemohla vydrzat ale takto spatne ked na to pozeram to fakt za ten stres nestoji hlavne ked si teraz uvedomujem vlastne ze moje stresy zacinaju az teraz a co vsetko este budem muset riesit a ake tazke rozhodnutia ma cakaju ..... uff
drzim vsak velmi palce faktze neni nad ten pocit ked lezis u lekara a pozeras na to male velke nic na monitore a doki ti povie ze je to v maternici gratulujem a aha vidite to bola odozva srdiecka.... no revala som jak soplave decko este aj ked som sla po chodbe s partnerom celu cestu v aute domov to sa neda ani opisat

Ahojte, ked teraz otehotniem termin porodu uz bude 01/2016???