icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

kris121
26. apr 2015

#ahoj kocky ostal3x ovu testy (3x1,89) a 1x GS mama test (2kusovy 2,50) spolu to bolo 6,92 +dake postovne. ponukam za 4+postovne
okrem toho mam stale v ponuke Renol pre partnerov je to otvorene ale minuli sme s toho hadm ani nie tretinku nakolko sme potom zistili ze som tehotna. ja som to brala za cenu na linku plus postovne to uz ani neviem kolko ale teda vzhladom na to ze s toho uz chyba tak moja cena by bola povedzmeee 15€. zelam prijemnu nedelu a uspesne snazilkovanie😉
prikladam link
http://www.mamazem.sk/mamazem/eshop/7-1-/0/5/13...
ozvyte sa urcite sa da dohodnut

lenka0714
26. apr 2015

@kris121 ahojky, počuj stale berieš Inofolic, aj ked si tehu?

kris121
26. apr 2015

@lenka0714 ahoj leni ano ma sa uzivat do 12-teho tyzdna a potom zas femibion alebo nieco ine mne lekarka povedala ze m potom da nieco super ciste ze femibion nieje az tak kvalitny tak uvidim o 4tt

marika007
26. apr 2015

@petulig super, drzim palce aby to bolo coskoro 🙂

lenka0714
26. apr 2015

@kris121 ďakujem za info, takze pokračujem aj ja s inofolicom 😊

curlynka
27. apr 2015

Takyto test??? Dnes ranny moc....mrcha meska 2 dni,stvrtok slabe krvacanie pol hodinove...

mones_xy
27. apr 2015

@curlynka myslim si ze to mas jasne 🙂

petra212
27. apr 2015

@curlynka
wau, blahoželám,
nech len krásne čiaročka silnie 😉 🙂

bea0802
27. apr 2015

@curlynka supeeeeer sme v tom spolu sme v tom spolu s rovnakým cyklom čiže ak všetko bude ok rodime spolu ja sa tak teším

kris121
27. apr 2015

@lenka0714 za malo baby potom vecsinou beru ten femibion ale ja budem brat daco super lepsie ked budem v tom 13tt potom dam vedet neviem ci to bude na predpis ci volnopredaj uvidim
a u vas vsetko v poriadku?

nika234
27. apr 2015

@curlynka jeeeej gratulujem.tak uz ste dve na tom rovnako to je supeeeer 😉 tesiiim sa riadne

eliska811
27. apr 2015

Ahojte Babule tak aj ja sa pridávam k vám. Mrcha ma prísť až 10.5. ale už týždeň ma bolí podbruško a od soboty ma strašme bolia bradavky na dotyk. Aj keď si myslím, že je to skôr po vysadení HAK kedže som prestala len tento mesiac 5. a mrchu som mala len 2 dni a to tiež neskôr ako zvyčajne a keby pokračujem s tabletkami tak ani asi žiadnu nemám už som mala asi poriadne zblbnuté telo. A BT mám stále len 36,6 takže nič moc 🙂 No pre istotu som si kúpia čaj podľa Mojžišovej na úpravu cyklu keďže minulý rok po vysadení som išla po 50 dňoch na vyvolávačku a potom zase no našťastie tú som už nestihla kedže v ten deň prišli a Dr. že hormonálna liečba tak to som odmietla.... Uvidím či to zaberie a príde tak ako má.

Držím Vám palečky a nech všetko dobre dopadne a tie čo to už stihli tak gratulujem.

curlynka
27. apr 2015

@petra212
@bea0802
@mones_xy ďakujem baby, akurát uvidíme, ži teda bude silnieť, lebo ja hneď musím k neurologičke pre zmenu liekov. Bolia ma kríže, podbruško, aj žalúdok...mám riedku stolicu..ach jo.....len oyaj nech to nie je mimomaternicove.....

curlynka
27. apr 2015

@eliska811 Ahoooj 🙂 mňa tiež po vysadení HAk boleli strašne bradavky, aj tričko mi ich draždilo,také boli citlivé :D Tak nech ti všetko príde tak ako má. A pokračuješ s akými tabletkami?

curlynka
27. apr 2015

@nika234 zatiaľ sa ja tak neisto teším. Dúfam, že všetko bude tak ako má. ďakujem 🙂 🙂

curlynka
27. apr 2015

@bea0802 No ak všetko bude má, tak nám to vydá veru rovnako :D

lenka0714
27. apr 2015

@kris121 dakujem za info 😉 ja som este nebola u lekára, ale zajtra popr. pozajtra uz pôjdem, nechcela som ist velmi skoro 😊 vcera som si robila digi test a ukázalo mi 3+, ja si myslim, ze som tak v 4 týždni, no uvidim zajtra ... Ach jaj, ked to teraz píšem, tak začínam byt netrpezlivá 😣

kris121
27. apr 2015

@lenka0714 drzim silno palceky daj potom vediet

petulig
27. apr 2015

@curlynka super, nech ciarocka len silnie...postupne nech sa to tu pekne preriedi🙂 ja sa hladim do dalsieho kola 😀

petulig
27. apr 2015

@marika007 dakujem 🙂

puffu
27. apr 2015

@curlynka super, nech len ciarna pekne silneje a nech to dotiahnete do uspesneho konca...gratulujem 🙂

puffu
27. apr 2015

@bea0802 ahoj, tak ako to s tebou vyzera? uz si bola u dr alebo sa este len chystas?

eliska811
27. apr 2015

@curlynka ahoj len ja som sa s tým stretla 1x minulý rok som po vysadení nemala žiaden problém. teraz už neberiem žiadne tabletky a dúfam, že sa nám čoskoro zadarí. preto som sa aj najskôr tešila, že asi budem tehotná no BT tomu vôbec nenasvedčuje ale tak prvý mesiac by som bola prekvapená ak by sa podarilo. A gratulujem k čiaročkám nech ti všetko dopadne na jednotku 🙂

ba81
27. apr 2015

@curlynka no gratulujem👍

bea0802
27. apr 2015

@puffu ahoj tak bolesti podbruska cez víkend odišli resp. ma sem tam nieco pichne...príznaky nemám žiadne len som hrozné nafúknutá ze uz teraz vyzerám ako tehu 😀 a ku doktorke som chcela ist az o týždeň lenže som sa rozhodla ze zmenim nakoľko som ju mala 60km odtiaľ a posledné mesiace by mi to pohodlné asi nebolo a chcem aby ma mal jeden lekár od začiatku myslím ze je to lepšie ako v polovici ich striedať ...no jeho sestrička hrozné mila a ked som jej povedala že som tehotná a ona ano tak to vas čakáme uz zajtra ..inak sa caka 2 týždne za ním....a ja čo ?? A vravím ja budem zajtra podľa poslednej MS len 4+2tt to nieje skoro ? A ona to vobec nevadí pekne pridte nech lekár pozrie ci sa dobre usadza .....takže idem zajtra a mam strach lebo som bola naladená ze idem o týždeň 😀

puffu
27. apr 2015

@bea0802 tak potom daj vediet ze co a ako...my sa chystame na sr v juni a tiez sa chystam za nejakym lekarom kedze na sr ziadneho nemam a nech ma pre istotu aj hned pozrie ci je vse ok atd...povodne som chcela ist niekam do ke, ale to dochadzanie ma odradza presne v tom ako pises tych 60km je dost tak asi najdem nieco v TV, sice tam je jeden dobry gynekolog ale v marci ked sme boli doma mal dovolenku a vtedy uz nebral nove pacientky iba samoplatcov, co ja budem kedze nemam poistenie na sr tak dufam ze este stale tato moznost bude platit...:D
tak to je super ze ti bolesti ustupili..ale kazdopadne napis ako pochodis zajtra... 🙂

tesss
27. apr 2015

@curlynka Test úplne fajny! Je to tam!

bea0802
27. apr 2015

@puffu jasné dám ti vediet ... Je to určite lepšie ked máš od začiatku jedného lekára ten ta pozná a prejde s tebou celé tehu ...no som fakt zvedavá na zajtrajšok a mam opäť strach ako pred prvým tehu testom 😀

curlynka
27. apr 2015

@tesss joooj no ja dufam,ze ano.....taka som nafuknutaaa :D

kremko
28. apr 2015

My sme našu dcéru tak zblbli snažilkovaním, že v škôlke rozpráva, že bude mať bračeka. A tehotenský test snehovobiely 😀