icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lucia1002
12. máj 2015

@clauduska17 tak testuj kazdy den, no ti to bude skakat vselijako...nenechaj sa odradit...ja som potom aj 2 razy za den, ked uz bola skoro silna... 😉 a cyklus mavas aky dlhy, ked si uz 18DC a este nic?

clauduska17
12. máj 2015

@lucia1002 35dňovy mavam. Len mi to pride finančne naročne ked tych 10testov stoji 17 a nieto keby som si mala robiť dva denne

clauduska17
12. máj 2015
lucia1002
12. máj 2015

@eliska811 tak to si mala dost neskoro ovu na to ze mas 28dnovy...to mas potom kratky cas na uhniezdenie...ale tak po case sa ti to este moze upravit, ked si brala HAK...no ja teraz neberiem nic...kupila som si inofolic a ten nezabral, nakolko som 40DC 😀 ale cakam na mrchu, lebo potom mam ist na folikulometriu a uvidim co mi povie dr. sama si uz radsej nic nedavam, aby wsom si to nerozhadzala uplne 😀

lucia1002
12. máj 2015

@clauduska17 objednaj si od lauritka alebo korytnacka81..oni predavaju spolahlive maju za 0,30€/0,40€ za kus...a to mas potom iny rozdiel 🙂 a tie tvoje testiky pomaly stupaju, tak uvidis ako dalej 😉

1234lubka
12. máj 2015

@lucia1002 aha...tak ked mas aj 39dnove...dnes 40...co je ddnes utorok...ved mu zavolas uvidis co ti povie...bola si aj na nejakych dokladnejsich vysetreniach? ci ti hned na upravu cyklu dal hormony? Ja som hormony odmietla s tym ze budem inofolic radsej brat...doteraz zaberal tak uvidime co to urobi teraz...

1234lubka
12. máj 2015

@clauduska17 preboha ta kde take drahe ved pozri tu bazar, ja mam teraz od lauritky jeden 40centov a jedna tam predava take ruzove za 35centov jeden, to su tke iste ake som ti posielala fotku. David testy. Teraz skusam od lauritky 🙂 podla tvojich testov to vyzera celkom fajn 🙂 uvidis zajtra, nemusis robit dva krat denne len hkavbe sa snaz dodrzat aby si pred tym nepila...ja som si test robila tak ked som prisla z orace domov...cesta nieco zabrala plus som v robote uz hodinu pred koncom nic nepila...

eliska811
12. máj 2015

@1234lubka tak ked je malá nemá sa že do čoho zahniezdiť :D tak nejaká určite je ráno jeden pes, poobede zase potom s druhým tak hodinová vychádzka, zahrádka ma nemine mrkva už začína :D a tak ale myslela som skôr tak že ja som moc akčná ako typu idem upratať stodolu, rozbíjať okná, vyrezať kríček lebo mi vadí sťahovať na dome(dedine) vela roboty a podobne tak toto som vynechala... ja s testami začnem až na budúci týždeň ak nezabudnem a alchemiku neviem či by som sa postupom času nezabudla aj keď ten čo som pila tak každé ráno ale prišiel víkend a 0bodov.

1234lubka
12. máj 2015

@eliska811 heh aha..ta ja asi mam dobru ked jedno dieta mam bez problemov 😀 😀 jj praca v zahtadke je super, my sme byvali na dedine 2 roky z mojou babkou ale to bolo o drzku nanervy nic clovek nemohol..ooch teraz super 15.5 bude rok co sme sa nastahovali do bytovky v šariši...rok sme cakali kym sa byty odovzdaju...sme mali stastie nas vzrebovali do najomneho bytu 🙂 ale aj tu si vzdy najdem nejaku pracicku 🙂 aj teraz idem vyprata potravinovu skrynku uz sa tam neda zorientovat 😉

lilimoni
12. máj 2015

Babulky ja do piatku asi s testovanim nevydrzim 😀 a ked pride menzes, budem smutna 😒 co sa tyka aktivit, tak ja sa nemam cas nudit a to ani do prace nechodim 😀 9 psov a z toho je 8 steniatok da zabrat + okolo RD a dcerka v pripravnom rocniku 😀 😀 Inak je nejaka pravdepodobnost otehotniet 6 dni pred menstruaciou?

1234lubka
12. máj 2015

keb ste niekto chceli alchemilku mam zvysne balenie sypanej a skoro cele porciovanej..ja ju uz pit nebudem. Poslen za postovne....

eliska811
12. máj 2015

@lucia1002 ved toto dosť neskoro ale tak som rada, že aspoň bola to je základ. Teraz rozmýšlam nad inofolicom už ho mám doma no neviem zvažujem za a proti. K doktorke som objednaná na 21.5. dúfam, že bude všetko v poriadku a povie tak hop na to máte veľkú pravdepodobnosť, že sa zadarí a ak by to vyšlo mala by som ozaj krásny darček k štatniciam 😀 a tie ovu testy od lauritka00?

eliska811
12. máj 2015

@lilimoni tak údajne je možné všetko 😉 tak ja som vypichla len to najhlavnejšie aby to tu nevyzeralo až tak hrozne 😀 kedže bývam so starými rodičmi a bývali sme v jednom dome s nimi 15 rokov tak sa hospodárenie na mňa nalepilo a strareček už nie je to čo býval, priatel teraz 3.týždeň na týždňovke, ešte že prasiatko už nemáme. No aj tak sa tomu nevyhnem včera sa vyliahlo 9 kuriatok a treba im výbeh a kto ho spraví samozreme Eluška 😀 Treba myslieť len nato že čo chceš nie to čo nechceš. Ale tak aspoň sa nenudiš a akých máš psíkov?

lilimoni
12. máj 2015

Mam skoro dvojrocneho psa plemena flat coated retriever, potom krpca som si adoptovala, ktoreho nejaky dobrak vyhodil ked mal 5 tyzdnov. A zobrala som si do docasky fenocku a jej 9 steniatok. Tiez chudatko bola asi navyse doma. Fenocka je uz v utulku, a dve slecny si uz nasli domov 🙂 tazko och opisat, kazde je ine 😀 ale ak by ste si pozreli dogazyl na nete alebo fb tak tam najdete celu "Deli family". Ja zvieratka rada a fakt sa aspon nenudim, kedze do prace chodit nemozem 🙂

eliska811
12. máj 2015

@1234lubka ako som písala lilimoni mňa strašne bavia zvieratá každú chvílku niečo dotiahnem domov teraz v júni si mám íst pre mini ovečky-nikomu sa nechce kosiť pod stromami. Ja som tam bývala od malička potom si naši postavili dom a išli sme tam a to už bolo na novej ulici samé novostavby a ja zvyknutá na iné záhrada, ovocný sad, pole, a potom luka s lesom. Keď boli prázdniny, víkendy stále u babičky a potom maturita učenie tam a po prázdninách po dohode všetkých troch strán som sa opäť presťahovala aspoň im pomôžem a majú veselo. Potom som presťahovala priateľa a bolo vybavené. Tak mi máme celý vrch pre seba okrem kuchyne ale obaja v práci aj tak nemám komu variť. okolo domu či bytu je stále práce ak človek chce. a okolo detí vyše hlavy 🙂

lilimoni
12. máj 2015

Muz my povedal, ze caka kedy dotrepem domov krokodila 😀 zivot na dedine je super. A ak ma clovek aj dobrych susedov, tak raj 🙂 mna velmi bavi pracovat okolo domuba hlavne mala moze behat kolko chce a nemam strach.

1234lubka
12. máj 2015

@eliska811 ved heeejnehovoim ze dedina je zla ja som cele leto vsetky prazdninx travila u babky na dedine, domace zvierata atd vsetko. Ale tam bol problem inde to je na dlho 🙂 teraz nam je dobre 🙂

eliska811
12. máj 2015

@1234lubka ja som pochopila bývat sám je sám, jedna gazdinná úplne stačí človek si je pánom a môže si spraviť všetko podla svojich predstáv a nemusí si pýtať povolenie či môže toto a tamto... to je presne ako dvaja kohúti na jednom dvore 😀

eliska811
12. máj 2015

@lilimoni 😀 ja mám zákaz sa k určitým tvorom sa približovať lebo oni sa tak automaticky na mňa lepia a idú so mnou :D ja by som to nemenila niekto ma radšej mesto iný dedinu každý je predsa iný 🙂 A ako si povedala už aby mi tam behal drobec len dúfam, že aj jeho to bude baviť ako mňa 😀

1234lubka
12. máj 2015

@eliska811 tak to je jasne....le zi zo svojou 80rocnou babkou ktorej je vsetko zle a zaroven aj dobre a nicnemozes vyhoditlebo vsetkeho skoda, nemozes nikde ist bo furt len lietas bo sa kazdy den sprchujes bo zase si umyla vlasy..no na porazku 😉 a to mam babku velmi rada...ale byvat snou...to dakujem 🙂

lilimoni
12. máj 2015

@1234lubka uplne chapem 🙂 s babickami je to tazke. Ale panelakovym zavidim to rychle upratanie interieru 😀 inak ako oznamit manzelovi tehu?? Chcelo by to nieco speci 😀

lilimoni
12. máj 2015

@eliska811 moja Monika tak polieva travnik, ze po par dnoch mam prales na dvore 😀 a drobcek bude mat zo zvieratiek radost 🙂 uz aby mi malicky bubacik cupkal po dvore 🙂

1234lubka
12. máj 2015

@lilimoni no tomu este mam casu 😉 netozmyslala som nad tym 🙂 aupratovanue to mas pravdu 🙂 nas dvojizbacik raz dva 🙂 3okna blus balkonove velke 😉

lilimoni
12. máj 2015

Inak babulky co by ste chceli?? Ja hrozne chlapceka 😀

erikavasko
12. máj 2015

@lilimoni ja by som chcela dievca ale moj muz chce chlapca ale nech je to zdrave a stastne

lilimoni
12. máj 2015

@erikavasko babulku uz mam tak pre zmenu chlapceka. Tych mame v rodine velmi malo 🙂 ale ako vravis, hlavne nech je zdrave. Po tych 3-4 rokoch mozno budem moct ist konecne aj konecne pracovat 😀 aj ked tomu najblizsich 6 rokov velku sancu nedavam 😒
Ak by bol chlapec skacem 4 metre a ked dievcatko, tak 3,99 🙂

lucia1002
12. máj 2015

@1234lubka no zatial som nebola na ziadnych vysetreniach...proste mi hned nasadil duphaston, ale ten nezaberal lebo aj som aj spinila medzi mrchou stale a potom zas na par mesiacov HAK...ale tak teraz uz budem trvat na dokladnejsich vysetreniach...potom som ale zas ja uz u neho nebola, lebo sme sa zacali snazit, no a az teraz ked to blblo a nedarilo sa...no sak som zvedava co mi povie...

lucia1002
12. máj 2015

@eliska811 tak keď to už máš doma, tak vyskúšaj...možno ti to da aj ovu doporiadku...tak snáď bude všetko v pohode...aj keď niektoré problémy sa môžu ukáizať neskôr..ale tak sme ešte mladé, máme čas 😀 tak ale štátnice už máš zachvíľu nie? ja už mám chvalabohu za tým 😀 nie ovu testy od lauritka... https://www.modrykonik.sk/blog/lauritka/

horalka79
12. máj 2015

@1234lubka dnes je 34 den cyklu. tu su moje tri spolu na porovnanie.
@lilimoni Chcela som sa objednat na krv k lekarke, len zajtra robi len vtedy kedy aj ja robim..tak hadam sa mi podari na piatok dako dohodnut..ak ma da az na pondelok, tak este jeden a skusim neskor znova spravit..
pekny den a snazilkam vela stastia a pozitivnych testov!

lilimoni
12. máj 2015

@horalka79 aj ja chcem take ciarky 😀 drzim palceky nech vsetko dobre u dokiho dopadne 🙂