icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

1234lubka
15. máj 2015

@clauduska17 drzim oalce...len si nic nenamyslaj...myslum priznaky 🙂 drz sa

eliska811
15. máj 2015

@lucia1002 obe by sme mali pekný darček 🙂 a teta bude staršia než synovec - to je môj vnútorný pocit. síce obaja by sme chceli dievčatko ale keď bude chlapec tak z toho sa nestriela hlavne nech je všetko v poriadku

eliska811
15. máj 2015

@lilimoni aha ale tak aspóň máš doma kopu srandy a nenudíš sa 😀

petra212
15. máj 2015

@bea0802
nech tak alebo tak, hlavne nech ste obaja zdraví a v poriadku 🙂 či už to bude na silvestra alebo bárs aj 9 januára 😉

zuzulik75
15. máj 2015

@lucia1002 no tak v tom pripade drziim silno palceky... snad sa to podari.. je to sranda inak ze zeny co tehotne nehcu byt sa im zadari na prvy sup nieke za diskotekou a snazilky sa trapia aj niekolko mesiacov možno aj rokov. On mi chodi domkov takmer každý víkend v piatok vnoci dojde a v nedelu poobede odchadza... aj dnes dojde 🙂

lilimoni
15. máj 2015

Tak ja som to nevydrzala a spravila som si rano test a netusim ako na tom som 😒 cela plocha bola ruzova a na konci bolo vidiet ten porovnavaci pruzok. Keby som mala ducha, tak ho tam ani nevidim 😒 spravila som si teda aj ten druhy a rovnako ruzovy bol cely 😠
Skusim si kupit asi nejaky "kvapkaci" 🙂

19lucka90
15. máj 2015

@zuzulik75 presne tak.aj nam sa to podarilo nahodou. Bola som zaskocena ale stastna. Ale to max 5tyzdnov :( a teraz uz skusame 2mes. No uvidime

lilimoni
15. máj 2015

Tak tento mesiac nic z toho 😢 😢 ale kupila som si dnes ten digitalny tehutest, tak snad o mesiac bude prilezitost ho pouzit 🙂 4x tutu-mutu pocas plodnych dni a nic z toho ☹

littledesire
15. máj 2015

@lilimoni ahoj, my tiez tak, mala som odsledovane plodne dni a aj tak nic.tehotensky test som ani nestihla pouzit, presne po 14 dnoch LF dosla mrcha.. nevadi, aj tak som chora, tak dufam ze buduci mesiac sa podari, do tretice vsetko dobre 🙂 drzim ti palce

19lucka90
15. máj 2015

@lilimoni kde si kupila test?

horalka79
15. máj 2015

ahojte, takze dnesny krvny test dopadol vyborne HCG 763 ! juhuu budeme mat januarove babo 🙂

lilimoni
15. máj 2015

@19lucka90 v Bratislave v lekarni 🙂

lilimoni
15. máj 2015

@horalka79 gratulkaaaa 😀 aj ja mam uz velku januarovku doma 🙂 na vianoce mozes jest co chces a na dalsie uz zasa co chces 😀 😀 😀

lilimoni
15. máj 2015

Babulky moja menstruacia je minimalna a ani bolesti tento mesiac nemam 😲 som zvedava ci sa zajtra rozbehne alebo stopne 😉

lucia1002
15. máj 2015

@1234lubka kazdy lekar ma svoj zauzivany postup..tvoj sa snazi to nechat viac na nahodu :D moj mi zase ani raz nespomenul ze treba spravit hormonalny profil...ale tak ja som rada za folikulometriu lebo ja fakt neviem/necitim ovulku...teda iba ked som si robila testy ale to sa mozem niekedy aj utestovat ked mam dlhe cykly...a som tiez velmi zvedava, ze ci naozaj aj prebehne...bojim sa ze mi povie nejake zle spravy..ale zas nech uz ma lieci, lebo toto cakanie vecne je na zblaznenie!! 😉

lucia1002
15. máj 2015

@eliska811 tak urcite...hlavne aby vsetko dopado tak ako ma...tak snad ta tvoj vnutorny pocit sklame a budu obe baby 😉 a ty si teraz na tom ako? kolky den ci?

lucia1002
15. máj 2015

@zuzulik75 no tak na to nadavam aj ja casto! je to nefer voci nam snazilkam, hlavne pokial je to uz dlhy cas....jaj co by so uz dala zato aby sa aj nam zadarilo...lebo to uz depta aj mojho chlapa... 😒 vy sa odkedy snazite? tak ked chodi kazdy vikend, tak snad vam to vyda aj na ovulku 😉

lilimoni
16. máj 2015

Ahojte babulky 🙂 dufam, ze si uzivate pekne pocasie. Mne sa nic nechce. A roboty ako na kostole 🙄

19lucka90
16. máj 2015

@lilimoni ahoj. no co stopla sa ci rozbehla?.vonku tak krasne a ja sedim nad skriptami.

lilimoni
16. máj 2015

@19lucka90 rozbehla sa 😠 fnukala som manzelovi a povedal, ze sa bude snazit, aby to bola posledna 😀 Este chvilku to vydrz a bude dobre. Ja som musela VS predcasne skoncit v bc rocniku kvoli Monicke.

Dnes mi odisli 3 steniatka do novych domovov. Neviem ci sa mam tesit alebo byt smutna 😒 clovek si na tie trdlata rychlo zvykne a ma ich velmi rad.

19lucka90
16. máj 2015

To iste povedal aj moj na zaciatku mesiaca. Tak uvidime. Aj mne by chybali ti mali huncuti. Neboj sa aj my sa dockame tej poslednej.u mna ju vymenia injekcie ale pre babo cokolvek

lilimoni
16. máj 2015

@19lucka90 mas nejaky problem, ze musim potom injekcie brat? Kamoska nieco ma, ze si musela cele tehu nieco davat, ale netusim ako sa ta porucha vola 🙂

Mne sa mala stazovala dnes, ze budu letne prazdniny a neuvidi cele leto kamaratov zo skoly 😲

19lucka90
16. máj 2015

@lilimoni no hej zistili mi vrodenu trombofiliu.preto som o prve babo prisla. cize cele tehu nizkomolekulovy heparin budem potrebovat.

Opicka mala. V lete bude santit a ubehnu jej prazdniny jak voda.

clauduska17
16. máj 2015

@1234lubka dakujem. Nenamýšlam si nič ani sa nejako nepozorujem vober.a pockam na termín ms

1234lubka
16. máj 2015

@clauduska17 ved som nepovedala ze namyslas 🙂 jj pockaj 🙂vmoje ovu testy tmavnu..mozno zajtra by mohol byt pozit 🙂

1234lubka
16. máj 2015

@lucia1002 no hej moj ked nic nevidi ani v hormonoch ani na usg tak to asi riesi takto...aale ake zle spravy 🙂 nech zisti co ti robi dlhe cykly a das to dokopy 🙂 tak ako ja...tiez som uz bola.na prasky...minuky rok...no cakas a cakas jak debil nevies na com si..co mas robit...testy biele...teraz klop klop...ide to no..uvidim tento cyklus...ale ovu test tmavne tak som zvedava 🙂

clauduska17
16. máj 2015

@1234lubka kolky dc si? Mne stmavol na 19ty. .

lilimoni
16. máj 2015

@19lucka90 aspon ze ti prisli na dovod MA. Musel to byt velmi smutny zazitok 😒

Niekedy koncom mesiaca by malo byt rodicko+pokec so skolkou specialnou psychologickou, tak som zvedava, co sa dozviem 🙂 aky studijny plan vypracuju mladej na buduci skolsky rok. Posledny tyzden na nu pocuvam same chvali, ze sa konecne aklimatizovala a nabehla na skolsky rezim 😀 😀 😀 bolo nacase 😀

19lucka90
16. máj 2015

@lilimoni veru bol.a stale aj je. Hlavne teraz svagrina porodila a vsetci ocakavaju aj odomna. muzova rodina netusi co sa stalo.

To je len dobre ze si zvykla. "nase deti" plakavali az dokedy nesli do skoly.

lilimoni
16. máj 2015

@19lucka90 malej sa v skole pacilo od prveho dna ale nechcelo sa jej pocuvat ucitelky a pracovat na hodine a to je v pripravnom rocniku, takze nejake extra naroky na hodinach nemaju 😀 matematiku ma pre druhy drocnik a pisanie by jej buduci rok znamkovat nemali 🙂