icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

petra212
20. máj 2015

@lilimoni
skús pozriet tu
www slunecnice cz

najdes tam vselijake programy a vela vela dobrych free programov a urcite tam bude cosi aj na to tvoje "kreslenie" co potrebujes
ked nic ine aspon sa hladanim trochu zabavis a nebudes mysliet na cas 😀 😀 😀

1234lubka
20. máj 2015

@lucia1002 nie stale nic...no cakam...neviem ci neboli vela 2inofolici denne...uvidim podla zvyc cyklov do 20dc by mala dojst...teda prist ovu...uvidim uz mam len 4testy...asi sanato nahananie plidnych dni vybodnem...nebavi ma to...ten inofoluc budem brat tie 4mesiace...a uvidim..mm berievitaminky stale pictivo co ma tesi 🙂 este nakupit mu treba kopu zeleniny paradajky lebo u nas to ide na kilaa ..ach jaj strasne to je 🙂

curlynka
20. máj 2015

@nika234 Gratulujem k pracicke 🙂 dufam, ze si len spokojnaa. prides na ine myslienky a vsetko pride samo. Drzklam palceky pri zakroku, nech vsetko dopadne v najlepsom poriadku 🙂

curlynka
20. máj 2015

@lilimoni aj ja som chemik 🙂 a pracujem s pozemkami 😀 ..vsetko sa da 😝

lilimoni
20. máj 2015

@petra212 dakujem za info. Manzel dostal za ulohu v praci nieco stiahnut 😀

@curlynka clovek niekedy nevie naco sa na tej STU tak nadrel, ked aj tak prd z toho 😀

Baby mozem mat ovu den po menzese? Mam vsetky ovu priznaky 😲 alebo to bude tym, ze tato menstruacia bola "netradicna" ? 😒

petra212
20. máj 2015

@lilimoni
tak to tede netuším
a tehu test si robila?
možno to nie je ovu ale tehu 😀 😉

lucia1002
20. máj 2015

@eliska811 nechcela som k nemu ist hned sama lebo cakanim by som tam stravila cely den.. Ale vcera uz KONECNE dosla, mrcha mrchata..na 48dc..clovek by neveril ako sa z nej bude tesit 😀
Dnes mu volam ze kedy teda mam prist na tu folikulometriu..verim ze vdaka nej to tento mesiac vyjde 😉
Pockaj,teraz som si neni ista, robila si si ovu test ci ? Tento mesiac som brala inofolic a teraz uz nic..

curlynka
20. máj 2015

@lilimoni veru tak ako vravis, ja som sa tiez v skole nadrela a vidis kde som....hadam to raz zmenim na vysnivanu pracu 🙂
A ovu podla mna mozes mat. Kazda sme ina, aj moja kamoska otehotenela 2 dni po menzese, tak mala plodne dni, takze nic nie je nemozne. Ved niektore vedia otehotniet aj pocas menzesu.

lucia1002
20. máj 2015

@1234lubka ono ked ta to nebavi a nechce sa ti tak sa na to vykasli..zbytocne ta to nervuje a stresuje...aj ja som sa tak na to vykaslalaminuly mesiac..tak to je fajn ze poctivo berie!moj by nevhcel keby som mu to ja nariadila..keby dr.tak by to bolo ine ale on vzdy tvrdi ze ked nemusi tak sa umelinami dopovat nebude 🙂 ja uz som vcera konecne dostala..na 48dc prisla mrcha jedna..tak sa z nej tesim lebo to cakanie bolo strasne..
Tak ale to je dobre ze papate zdravo 🙂

lilimoni
20. máj 2015

@lucia1002 ze huraaaa 😀 😀 si sa jej teda nacakala 🙂 bohaca ale snad bude posledna. Drzim palceky. Tak ja teda dnes prekotim stareho 😀 a kazdy druhy -treti den tiez. Som sa rozhodla, snad ho nebudem musiet znasilnit 😀
@petra212 tehu test som robila 11 dni po tutu-mutu a na druhy den prisla mrcha ☹ iba jedna ciarka tam bola ☹

eliska811
20. máj 2015

@lucia1002 ja už som si spomenula, že inofolic.... Gratulujem teda že už konečne 😀 dala si načas.... Daj vedieť kedy pôjdeš a ao ti to dopadlo 🙂 a ano ovu test ale čakala som to tak kedže minulý cyklus som ju mala až tak neskoro, no radšej testujem skôr aby mi niečo neušlo. Vyjde to aj ja v to verím musíme veriť inak to nejde

lucia1002
20. máj 2015

@lilimoni no veru nacakala...od novembra bol toto moj najdlhsi cyklus..ale konecne prisla a buduci piatok idem na folikulometriu tak som zvedava, co mi povie.. 😉 no aj my sa snazime co najcastejsie ale vecne to vychadza tak 2x di tyzdna..kvoli praci..snad to uz bude posledna a vyjde nam to 😉

lucia1002
20. máj 2015

@eliska811 tak idem buduci tyzden piatok...sa tesim, som zvedava co mi povie...dufam ze len dobre spravy 😉 aj ked si myslim ze nejake velke foliky tam nenajde, nakolko ja som mavala ovu o dost neskor..a toto bude len 11dc..tak uvidim..tak ono ked si mala len slabulinku ciarocku tak to vyzera ze ovu bude o dost neskor.,aj ked clovek nikdy nevie..tak skusaj testovat 🙂 ja sa tiez chystam aj tento cyklus..

eliska811
20. máj 2015

@lucia1002 tak držím palce 🙂 čo som čitala tak toto vyšetrenie sa robí približne v 13. deň +-dva dni je asi jedno... A čo vieš možno tam bude nejaký čo sa už chystá aj prasknúť. Tak podla dĺžky cyklu by mala byť v piatok ale podľa minulého cyklu to vychádza až na stredu. Ja mám ešte času a času. No testujem 1x a som zvedavá či to bude súhlasiť s meraním BT a pani doktorkou 😎 Teraz všetci testujeme 😀

petra212
21. máj 2015

@lilimoni
a odvtedy si nerobila?
ked ti na 11 den neukáže druhú čiarku neznamená, že sa ešte nemôže ukázať
a ak si mala ms divný, ako píšeš,
určite by som urobila test ešte predtým, než by som začala riešiť niečo iné 🙂 čo ty vieš, možné je všetko
tak pre istotu

lilimoni
21. máj 2015

@petra212 pojdem si dnes kupit test a rano si spravim 🙂 Je mi to divne lebo mrchu mavam vzdy 6 dni obcas 7 ale piatok len toaletak zabrblany, vikend normalny a v pondelok doobeda zasa len minispinenie 😒 aj mrska moze 🙂 zblbnut obcas ale co ak nahodou 😀

Manzelik bol vcera taky zlaty na mna 🙂 v posteli mi hladkal brusko a hovoril ako sa tesi, az tam bude syncek 😀 ze babu nerobi 😀 😀 😀 veeelmi sa na to tesim 🙂

petra212
21. máj 2015

@lilimoni
odvtedy je už dávno čo si robila prvý test ... koľko by si vlastne bola teraz DPO?
a ak má byť pozitívny, tak už by mali byť krásne koľajnice aj normálne cez den keby si robila, nemusíš z ranného
veľa žien máva normálne ms a je tehu
takže vylúčiť sa to dá bud len testom alebo z krvi 🙂

lilimoni
21. máj 2015

@petra212 prvy den normalnej mrchy som mala 17.4.
V piatok 15.5. som si rano robila test a nic a na obed prislo spinenie. Tak ja teda zbehnem do lekarne a spravim test. Mozno som mala posunutu ovu a cez vik, sa tutu mutu vydarilo 🙂

petra212
21. máj 2015

@lilimoni
tak to by si teraz ak dobre počítam bola 17 DPO
aj vieš presne kedy si mala ovu?
podľa čoho? robíš testy? meriaš teplotu?

lilimoni
21. máj 2015

@petra212 pocas ovu mam vytok a nenormalnu chut na sex 😀 myslim, ze testovat netreba 🙂 kupila som si tehu test, tak pojdem testovat 🙂 snad nebudem zasa sklamana 😒

petra212
21. máj 2015

@lilimoni
tiež dúfam, že nebudeš 🙂
daj vedieť

a myslíš, že iba na tieto "znaky" sa pri ovu dá spoliehať?
pretože plodný hlien sa môže objavovať aj niekoľko dní pred ovu, nemusí byť zrovna v den ovu

lilimoni
21. máj 2015

@petra212 dva roky som sa spoliehala (ako ochrana) a tehu som nebola 😀

petra212
21. máj 2015
lilimoni
21. máj 2015

@petra212 ani duch tam nie je ☹

petra212
21. máj 2015

@lilimoni
hmmm ☹ ☹ ☹
ale tak aspon máš istotu

lilimoni
21. máj 2015

@petra212 ty si robis ovu testy ?

petra212
21. máj 2015

@lilimoni
ano robím, prečo?

lilimoni
21. máj 2015

@petra212 a to ich robis 20x mesacne? Alebo ako sa to robi? Som uplny prablb z toho 😀

eliska811
21. máj 2015

Tak dnes idem od doktorky 14 DC a folikul 12mm 😒

lilimoni
21. máj 2015

@eliska811 a pre nas nechapave to znamena, ze mas nejaky problem? 😒 co bude nasledovat?