icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

nika234
26. máj 2015

@bea0802
@curlynka
@zuzka71291
@butterfly333
Ahojte baby viem ze je na testovanie este skoro.ms ma prist az za nekonecne 3 dni ale mi to nedalo a testla som.co poviete?

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem mozno si najdes koncom tyzdna ducha na teste 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@nika234 gratulkaaaaaaaaaa 😀 krasne kolajnice 😀

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni skor mam pocit ze pride ms ☹
predtym ked som bola tehotna tak v den ms som mala pozitivny test,teraz negativny ☹
ale keby si mala pravdu velmi by som sa potesila,po potrate dvojiciek uz nedufam 😒

eliska811
26. máj 2015

@littledesire len sa zmieriť nič iné lebo by musel byť stále oheň na streche... Inak čítala som tu komenty ty si robíš ovu testy? Neviem či sa riadim podla nich úplne správne. Ako som písala, že som bola už zúfalá z testovania a v nedeľu keď som si spravila dva tak už čiarka zosilnela trošku viacej a bolo tutu-mutu a pozitívny vyšiel konečne včera a posnažili sme sa. No a drahý sa pýtal či budeme aj dnes aby bola čo najväčšia pravdepodobnosť. Myslím si, že dnes by som mu mohla dať pauzu.

lilimoni
26. máj 2015

@eliska811 ak je pozitivny ovu test, tak ovulka pride medzi 24-48 hodin 🙂

petra212
26. máj 2015

@nika234
máš mať ms až za tri dniiiiii???????
a máš takúto čiaruuuuuu?????
neuveriteľné, koľajnice až do prahy tri dni pred ms!!!!!!!!!
nemala si posunutú ovulku? aké dlhé mávaš cykly?
táto je fakt mega silná, koľký si DPO?

inak blahoželám 🙂

eliska811
26. máj 2015

@lilimoni šak toto a podla pani dr. to malo byť alebo má pondelok/utorok a preto ma naštval ten test v nedelu keď som vedela, že by mal byť už pozitívny alebo aspoň silnejší 😠

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem nestracaj nadej 🙂 najdeme si aj my kolajnice 😀 a dotiahneme to do konca 🙂

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni dufam ze ano 😉

lilimoni
26. máj 2015

@eliska811 ale on moze zo dna na den vystrelit, nie? 🙂

eliska811
26. máj 2015

@lucia1002 tak skoré uzdravenie alebo skôr nech je to len niečo také na dva tri dni 🙂 konečne včera ale tak začali sme od nedele a to sme mali od utorka pauzu tak aj kvalita by mala byť v poriadku. Tak možno ťa pán dr. poteší 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@eliska811 tak marod je uz v pohode? 😀

eliska811
26. máj 2015

@lilimoni môže len test ukazuje že 24-48 prebehne ovulácia aspoň tak to chápem. Čiže v nedelu bolo pred tak som si myslela, že už bude aspoň silnejšia a ona stále nič len slabá 😀 to ma strašne stvalo 😀

littledesire
26. máj 2015

@nika234 kraaasne kolajnice... nebola skor ovu ? 🙂 gratulujem, drzim palce🙂

littledesire
26. máj 2015

@eliska811 tak ako pise @lilimoni ovu po pozitivnom teste by mala byt 24 - 48 hodin, takze po pozitivnom teste sa odporuca posnazit v ten den pozitivneho testo a bud aj dalsie dva dni, alebo ob den. Spermosky by mali v tebe ak mas pre nich vhodne prostredie vydrzata aj 3 dni a pockat si na vajicko 🙂
Ciarka na ovu teste by mala byt rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna.. Bol isto pozitivny ano ? 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@eliska811 joj neboj, ze aj ja by som hromzila 😀

eliska811
26. máj 2015

@lilimoni ano už je v pohode nic ho nebolí a dnes prší tak robiť nič vonku nebude tak sa mu to snád ani nevráti. Aj ked včera sa nám strašne nechcelo tak sme to iba tak narýchlo zbúchali, obaja unavení keby mi nevyšiel pozitívny test tak asi lehnem a nehnem 😀 Strašne ma to štvalo ale keď večer o pol11 už boa čiarka silnejšia tak mi odlahlo 😀

lilimoni
26. máj 2015

@eliska811 tak aj u vas funguje 15 minut slavy ? 😀 😀 😀 cez vikend, ked sa clovek nenaribi jak jedno hovado, sa da aj trosku romantiky spravit 😀 cez tyzden je to komplikovanejsie 😅

eliska811
26. máj 2015

@littledesire Ďakujem. 🙂 Po dlhom čakaní som sa dočkala na 18DC a konečne už bola silnejšia ako kontrólna tak už bol pozitívny. Som zvedavá ak sa nezadarí kedy príde MS minule to bolo na 28 deň.

eliska811
26. máj 2015

@lilimoni presne aj u nás to tak fungovalo 😀 včera akože úplne 0 bodov žiadna chuť. Ale tak poslúchli sme testík a dúfam, že to pomohlo 😀

lilimoni
26. máj 2015

@eliska811 v stredu idete poistit snazenie? 😀

eliska811
26. máj 2015

@19lucka90 ako sme si povedali dáme si darček k štátniciam 🙂 nesmieš ani len pochybovať ako nepochybuješ o ing. tak ani o tomto 🙂 budem držať palce a mne potom na ďalšiu stredu.

eliska811
26. máj 2015

@lilimoni v podstate by sme mali alebo mohli aj dnes.No neviem či niečo pomôže tretí deň po sebe ale v stredu urrčite 😀

lilimoni
26. máj 2015

Mna tato mrcha vyviedla uplne z rytmu. Da sa povedat ze cca 7-10 dni po kramoch je ovu. Teraz kramy nie 6 dni ale 3. Tak neviem, ci aj ovu pride skor alebo ako vzdy 😠 vcera stary oddychoval, dnes ho prekotim 😀

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni ako si udrziavas este tu chut zarabat? 😀

butterfly333
26. máj 2015

@nika234 waaaaau supeeer takyto testík 3 dni pred ms no užasne čo to budu dvojičky??😊 no moja silno mooooc gratulujem a držím palčeky aby bolo všetko tak ako má byt. 😘😘😘😘😘

butterfly333
26. máj 2015

@nika234 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💖💖💖💖💖💖💖👍

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem tento mesiac sa citim ako nymfomanka 😀 😀 😀 chut neskutocna 😀 😀 chudak manzel 😅

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem a este ked idem po malu do skoly, vzdy stretnem maminu tehulu pri skole. Och az zubami skripem 😀