icon

Snažíme sa 10 mesiacov a stále nič

ruzovaopica
25. nov 2011

Kocky ja sa uz bojim ci je vsetko v poriadku.snazime sa 10. mesiac a furt nic.Ale tento mesiac bol keksik akurat ked som mala ovu bolesti a to sme vystihli prvykrat cez bolesti

mamabiba
25. nov 2011

@ruzovaopica držím palce, my sme sa snažili 3 roky 😉 , takže 10 mesiacov je pohodička. Je to normálne. Aj lekári to začínajú riešiť až po jednom roku a to pravidelného sexu 🙂 . Tak nech to vyjde 😀 😀

dasaa
25. nov 2011

@ruzovaopica Ahoj my sme sa snazili 5 roky ako pise mamabiba 10 mes.to je v pohode.Drzim prsty aby vam to vyslo 🙂

dadav
4. okt 2012

Ahoj , no my sme sa snažili najskôr vyše roka a potom 7.mesiacov...a vyšlo to ... aj keď ťa veľmi chápem, ako sa cítiš...to isté som každý mesiac zažívala ja ... ale neboj sa, ono to príde 😀 ... teraz sa snažíme zase a síce 2.mes.nič, ale verím, to príde o čosi skôr ,ako o rok 😀 Držím palce 😀 😀 😀

dorekapa
4. okt 2012

@ruzovaopica netrap sa..aj my sa snazime desiaty mesiac..a kazdy mesiac to sklamanie rastie,ale myslime pozitivne..babatko pride ked bude chciet prist a samo usudi,ze uz je ten spravny cas

horana
4. okt 2012

Vraj priemer na zaklade statistik je snazit sa presne rok. Takze stale sa snazite ""podpriemernu dobu" 😀 .
My sme sa o prve snazili 2 roky, druhe vyslo na prvy pokus, co spriemerovane dava prave ten "tabulkovy" 1 rok 😎

aluska11
22. júl 2013

nám prvé trvalo rok a pol...teraz sa snažíme od januára...neviem prečo som si myslela že staršej mi to pôjde lepšie 😀 nejde a tak sa snažíme kým to nevyjde...akurát postupom času prichádzam nato, že prvé mesiace som sa až šialene pozorovala a mala každý mesiac mesiac 100% tehu príznaky...teraz som sa skludnila, prestali sme plodiť a začali sa opäť milovať 🙂 a ak sa zadarí tak z toho bude aj bábo...kiež by bolo 🙂 držím palčeky všetkým snažilkám 😉

freyjanr
22. júl 2013

@ruzovaopica nám to trvalo takmer 2 roky,pomohlo ze muž zacal brat vitamín C klasicke tie malé oranžove tabletky co kúpis v lekarni celaskon,zrýchli to spermie

freyjanr
22. júl 2013

@ruzovaopica a hlavne je veľa o psychike.ked moc chceš tak to nejde.musíš na iné myslieť

amelie123
22. júl 2013

@ruzovaopica my sme sa snažili presne rok. ťažký bol, lebo som prešla celou škálou od hnevu, cez zúfalstvo, depresie, hranú ľahostajnosť až po akési "osvietenie"🙂 začala som pozitívne myslieť, ani neviem ako sa to podarilo. možno som bola unavená... na konci roka som zašla k svojej dr. dohodli sme sa, že to začneme po novom roku v novom cykle riešiť. a nový cyklus už nenastal🙂držím palce, nech vám to vyjde. podľa mňa nie je presný recept. kopec mojich kamošiek otehotnelo totálne rôzne. okamžite po vysadení antikoncepcie, po 20 rokoch, po pár rokoch, aj cez najväčšie stresy prečo to nevychádza a prečo ostatné rodia ako plánky..... , takže recept asi nie je. len vydržať ten čas, kým to príde.