Snažíme sa 4 mesiace a zatiaľ nič
Ahoj s manželom sa snažíme 4 mesiace ...A zatiaľ stále nič začínam sa báť ...A nejak sa stým neviem vyrovnať :/ je to krátka doba čo sa snažíme ja viem 🙂 len by som potrebovala radu ...Ako to všetko zvládnuť...Veľa ľudí mi vraví aby som na to nemyslela. ..Ale určite veľa snaziliek my da za pravdu že sa to nedá...vôbec :/ baby pridajte sa 🙂 ktoré sa tiež snažia 🙂 O malé mimi:*
@kraska1204 ahoj ano 2 sacky na den
dakujem ze ste mi hned odpovedali a dufam ze mi to uz pomoze
@kraska1204 podla toho aky je problem
@mima86 tak áno skúsim 🙂 A Gratulujem 🙂 no pre niektoré je to ešte skoro takto to brať ale pre mňa to je dlho :/ A vieš čo mne odkedy sa snažíme môj cyklus sa úplne zbláznil...Pre tým som mala menstruaciu ako hodinky a teraz vôbec neviem kedy čakať úplne sa zmenil a hlavne každý mesiac mi mešká najviac 10 dní ...asi ten stres to robí :/
kika691 no mam velmi nepravidelny ciklus a dr. mi nevie nic povedat a ziadne lieky nic mi neodporuca .....tak som sa rozhodla svojvolne uzivat inofolic
@valeriap urcite skus ovulacne testy, my sme s manzelom na to isli tak, spravila som si ovu test, bol pozitivny oznamila som to manzelovi a hop sup, mame dcerku a teraz sme si povedali, ze chceme druhe a dali sme rovnaky postup a hop sup pred par dnami som zistila, ze som tehotna opat 😉 a este mam v telefone aplikaciu menstruacny kalendar ktory mi ukazuje aj kedy mam mat ovulaciu a uplne presne mi to sedi, lebo sa to orientuje presne podla môjho cyklu, nie podla nejakého vseobecneho, je to super, takze aj presne viem kedy som otehotnela 😉 drzim palce urcite to vyjde
No ak ťa to poteší, tak my sme sa o dcéru snažili (pred 7 rokmi) od decembra a v septembri som zistila, že som tehotná. Takže nejakých 8 mesiacov. A pri tom obaja sme boli zdraví. Ovulačných dní som sa držať nemohla, keďže menzes sa mi objavil hocikedy medzi 22. a 30. dňom - každý mesiac inak. Ale podarilo sa. No a k druhému - synovi - ani neviem ako sme prišli 🙂. Teda ako viem, akurát neviem presne kedy 🙂. Skús sa upokojiť. Ja som tiež chytala nervy. Myslím, že nám pomohla aj dovolenka pri mori. Aj keď sa to nepodarilo priamo na nej, ale vychádza mi to, že týždeň po návrate.
🙂 my tiez od januara do juna 6 mesiacov nic ze to uz na mne videli kolegyne v praci ze co som taka naduta a tak. Robim vychosku, takze velmi lahka praca to nebola. Zacinali sa letne prazdniny a ja zrazu stastna ze konecne 2 mesiace doma. Tyzden po vysvedceni sme isli do chorvatska a ked sme sa veatili domo tak som zistila ze cakame babo. Ale vyslo to este pred dovolenkou 🙂 asi to sposobila ta nalada ze sa zacinaju prazdniny a mam 2 mes dovcy. Vela stasticka 😎
@kraska1204 tak to je nejaky divny dr.a ovulaciu mas?inofolic je viac menej na to,aby doslo k ovulacii a aby vajicko dozrelo a splnilo svoju funkciu.je este vela inych prirodnych pripravkov,len musis vediet dôvod preco to mas tak ako to mas.
@ada_dca dovolenku sme chceli aJ my 🙂 len nám vychádza tak že len júni ideme na sk domov 🙂 keď že sme už rok neboli 🙂 možno to všetko robí moja menštruácia :/ celý deň má boli hlava a úplne mi je vracanie :/ ale sa čudujem že brucho ani chrbát vôbec :/ mne sa zmenilo od kedy sa snažíme tiež mám menstruaciu hoci kedy:/ som pila alchemilkovy čaj ale asi nejak nepomáha:/
ahoj . tak my sme sa s manzelom snazili o babo 3 roky , menstruaciu som mala nepravidelnu a niekedy som nemala aj dva mesiace, kazdu chvilu som si kupovala testy, bola som z toho smutna a vystresovana , chodili sme aj na dovolenky ( na 100% odporucali kolegyne z prace 🙂 🙂 ) a ja som bola skalmana,viem ,ze ked ti vravia nesmies na to mysliet - neda sa to ,nakoniec som sla za dr. ci je to normalne nech urobi nejake vysetrenie, a povedal mi, ze na 95% nemam ovulaciu,ze z toho asi nic nebude.vtedy sa mi zrutil svet, no po mesiaci som si povedala dost.zacanem si uzivat zivot zacala som chodit do posilovne medzi tym sme boli na dovolenke, 🙂 a do posilovne sa mi chodilo coraz horsie bola som stale unavena a vsetko ma bolelo nakoniec ma seklo v chrbte, a tak som rozmyslala skusim test a boli tam //, neverila som tomu nakoniec sa to potvrdilo, ( aj ked tehotenstvo az take ruzove nebolo a nestihala som si ho uzit ) ale stale treba verit 🙂 😉 a pride to vtedy ked to necakas 😉
@kika691 ja ani neviem ci mam ovu alebo nie ziadne visetrenia mi neurobil proste nic a 2 roky sa nam nedari dr mi len povedal ze to moze byt stoho ze mi menstruacia meska ja som uz stoho hotova
@kraska1204 pytaj sa na folikulometriu nech ti ju spravi tvoj dr
ahoj aj mi sa snazime uz 4 mesiace, mam 28 rokov takze uz dost.. antikoncepciu som uzivala 7 rokov. minuli rok na vianice som ju vysadila a aprili sme mali svadbu. snazime sa od oktobra. a od vtedy stale na to tiez myslim. tiez kazdy mesiac boli sklamania. kamosky mi poradili alchemilkovy caj tak ho pijem uz 2 mesiac a ovu testy. tie som si este nerobila. piatok ideme na dovolenku na SR kedze tiez zijeme mimo slovenska. ked som naposledy dostala menzes tak som hned pisala do centra Jonasa o vypocitanie plodnych dni. plodny den podla vypoctu som uz mala tak sme skusili. robila som test po tyzdni a nic. bola som strasne zvedava kedze na teste bolo pisane ze ukaze uz aj po 7 dni. no sklamanie.spravila som si 9 dnovy detox s aloe vera lebo kamosky maju skusenosti ze po detoxe a dlhom snazeni sa im zadarilo. tak som skusila.snazim sa na to nemysliet aj ked v kutiku duse stale dufam, ze nepride. uplne sa na to neda mysliet. ale ideme si uzit doma dovolenku a dala som sa na chudnutie. takze teraz mam plnu hlavu co si zdrave navarim. v maji sa uz nastalo vraciame na slovensko tak sme si povedali ze to nebudeme zatial riesit, pojdeme este na svadobnu oneskorenu cestu a ked sa nepodari pojdeme doktorovi. uplne ta chapem, ale neboj, ako aj mne sesterka povedala( tym sa nedari uz 3 roky, idu na umele oplodnenie) MI TO TENTO ROK DAME. takze hlavu hore a DAME TO.
@kattulienka my tiež ideme na sk 🙂 Juni 🙂 už sa teším 🙂 trochu sa uvoľniť medzi známymi🙂 ja tiež som sa rozhodla cvičiť a trochu myslieť aj na seba nie len na babo a či sa podarí...:/
@kika691 on mi stale vravi ze bez manzelovho spermiogramu nic nemoze robit ziadne vistrenia neviem oco mu ide no spitala som sa ho ze ake visetrenia bi mi urobil keby som dolozila visledky zo spermiogramu jeho odpoved bola hned prefuk vajcovodou ale ziadne ine visetrenia mi neurobil len obycajne
@valeriap veru dobre robis. Treba mysliet na seba a na SR si pojdete urobit babo ako aj mi 🙂
@kattulienka no keď nebude do vtedy tak si to Radcej poriadne užijeme🙂 hlavne leto teplo🙂 strašne sa teším 🙂
Ahojte dievcata. Sice k vam nepatrim ale na chvilu 2-3 mesiace som zazila to iste a rada by som vas podporila. My sme zacali na jesen. Samozrejme prsla prva, druha mrcha. Minula som za ten kratky cas ako zmyslov zbavena 6 testov. Nechapala som pretoze obidvaja zdravo zijeme - zelenina ovocie pohyb atd. Samozrejme ja som uz zacala panikarit a tak som si este dokupila inofolic, caj z alchemilky a rebricka som pila kadejako v tom som nemala rezim. Ale ziadne testy som uz doma nedrzala ale planovala som aj s priatelom ze na jar sa dame vysetrit. A prave na vianoce som mala dostat moju na hodinupresnu ms. A nic a kedze este aj sviatky a navstevy a vssetko este aj napriek tomu ze som nieco v kutiku duse tusila este som si aj vypila ze co budem plany poplachrobit ak je to daka chyba ina. Konecne ked som sa dostala o par dni do lekarne a chytila ten najlacnejsi test a skusila tak mi skoro oci z jamiek vypadli. A teraz sa uz tesime na september. Viem ze to bolo kratko ale myslim ze panika zacina uz pri prvej neocakavanej ms. Naozaj netreba na to mysliet aj testy vyhadzte. Uzivajte si ako ked ste to , robili, prvykrat alebo len tak na jednu noc. Aspon vy budete mat z toho uzitok aj muz sa trochu uvolni a uzijete si to. Velmi vam vsetkym drzim palce!
@kraska1204 neee nedaj si robit prefuk.Teraz su na to ine metody bez rezania a narkozy.Najprv by ti mal zistit ci ti dobre funguju vajecniky a az potom sa riesia ine veci.aj hormony by ti mal vysetrit.Podla mna by si mala zmenit dr.
@valeriap presne tak
@kraska1204 ahoj, podla mna by si sa mala dat vysetrit poriadne, v dajakom centre. aj my sme sa snazili viac ako rok,a nic. a moj gynos ma pchal dupfastonom, ale potom som sa rozhodla navstivit centrum a tam mi zistili take veci o com som doteraz ani nevedela ze mam.

Ahojte babenky ja mam len jednu otazku na niektoru z vas ,,,,ma uz niektora z vas skusenosti z vyzivovym doplnkom Inofolic?Na obele pisu ze staci jedno vrecusko denne no na jednom internetovom portali som ci tala ze snazilky by mali brat 2 vrecuska denne tak neviem mozete mi poradit prosim mi z manzelom sa snazime uz 2 roky