icon

Snažíme sa niekoľko mesiacov a stále sa nedarí

bibi24
30. júl 2009

Ahojte baby,

tak v prvom rade dufam, ze mi temu neuzamknu. 🙂 A o co presne ide? Hladam podobne baby, spolusnazitelky, ktore sa snazia otehotniet, no zatial sa im nedari a su na tom podobne ako ja. My sa snazime uz 4. mesiac a zatial sa nepodarilo. Na prvy pohlad vyzera vsetko v poriadku, mam pravidelnu menstruaciu, s primeranou dlzkou trvania, podla vsetkeho aj ovulaciu, pravidelna prehliadka na sono dopadla tiez bez problemov, snazime sa v plodne dni a nic. Lekara zatial neriesim, zda sa mi to skoro.
Ste tu nejake podobne baby, ktore sa snazite dlhsie a nedari sa, aj ked pravdepodobne ste zdrave? Ak ano, ozvite sa, mozeme pisat, vymienat si skusenosti a pod. 🙂

aduliak
29. sep 2009

skusim este chvilu merat a ak na to budem furt mysliet, tak skoncim...ved ked to bude mat prist, tak to pride 😀

blackrose
29. sep 2009

ninka, nechcem ti branit v optimistickom zmyslani, ale nehladaj na sebe tehu priznaky. Tie vidime vzdy, ked sa nam chce a ako aj ostatne tehule povedali, tehu priznaky prichadzaju az z vynechanim ms. To pred tym je len nasa fantazia 😉
Nerozmyslaj nad tym, ci sa podarilo alebo nie. Proste si povedz, ze v nedelu testnes a proste tam budu dialnice jak vysite! 😀 a my tomu verime. Teraz sa len zbytocne znervoznujes a pritom // by tam nemuseli byt keby si testla.

blackrose
29. sep 2009

presne tak adu 🙂 aj ja sa tak ukludnujem... v cakani na ovulku to zabera 😉 cakanim na // alebo ms to uz nezabera ☹

aduliak
29. sep 2009

Black...co by sme bez teba robili.... 😀

blackrose
29. sep 2009

bezo mna??? aaaaaale prosim ta 😅 ja sa len snazim vas povzbudit 😉

aduliak
29. sep 2009

vsak prave...a dari sa ti.... 😀

aduliak
29. sep 2009

ja nemavam taketo pocity, vacsinou som nad vecou, neviem, co sa to so mnou deje....asi to bude pocasim....zatiahnute, chysta sa prsat 😠

nina88
29. sep 2009

Leveretka je dnes 12 DPO, má dialnice a od 7 DPO je jej špatne od žalúdka... 😒 Každá žena je iná, možno niektorá nemá príznaky, alebo sa objavia neskôr, niektoré telo je zas citlivejšie... Nehladám príznaky bLack, to nie, to obdobie mám za sebou... 😉 Len sa nedá nevšimnúť si, že mám kyselinu v hrdle a napína ma... 😝

aduliak
29. sep 2009

Nina 🙂 a je to jasne..... tak skus test, ak mas priznaky, ak musi byt uhniezdene dlhsie.... 🙂 za to nic nedas....

blackrose
29. sep 2009

tak to som rada, ze sa mi dari 🙂 ale to pocasie ubija aj ma 😠

nina jasne ze kazda je ina, ja len nechcem aby si bola z toho nervozna a stale na to myslela, viem aky je to pocit a preto ta chcem "uchranit" este vacsej nervozite...
ale samozrejme mi verime, ze sa ti to podrailo 😀

nina88
29. sep 2009

muž ma zabije ak začnem zas blbnúť s testami... 😒 Najskôr 10DPO pozajtra... 😉 Joj baby mne je to už jedno, len chcem aby bolo takto o týždeň... ☹

nina88
29. sep 2009

A inak to kde ste, že vás ubíja počasie? Nechcem vás naštvať, ale mne svieti slnko cez žalúzie do očí... 😀 😝

aduliak
29. sep 2009

v Trencine a Dubnici nad Vahom je zamracene ... tak neprovokuj 😀

nina88
29. sep 2009

😀

blackrose
29. sep 2009

no ja mam popravde trosku zatiahnute zaluzie 😅 teraz uz svieti slniecko, ale este ked som bola na obede, tak bolo tak trocha skarede a zmrakalo sa...

blackrose
29. sep 2009

hlavne som straaaaaaaaaaaasne unavena.... ja by som stale len spala 😅

nina88
29. sep 2009

Ja letím baby... papa

aduliak
29. sep 2009

aj ja utekam....krasny dnik prajem!!!

blackrose
29. sep 2009

pekny den vam prajem, ja dnes tiez zdrhnem skor 😅

dzio2
29. sep 2009

suhlasim s black ja a manzel sme sa snazili 8rokou medzi tym som skoncila pod nozmi v nemocnici raz v BAa potom v trsenej tam mi robili aj prefuk vajcovodou a odstranili pravy vajecnik potom prisla zla sprava deti uz nebudete mat ja som neverila stale po milovanisom si kupovala tehot tes a nic trvalo to 8rkonecne som psych zacala spracovavat myslienku ze som neplodna potom sme kupovali barak a prestala som mysliet nato ci nahodou a ze musim kupit test atd a bum mam teraz vpostielke 7TYZDNOVE BABO dievcatko tym chcem povedat ze je pravda ze vsetko je len o psychyke dat tomu volny priebech nemysliet nato budem vam drzat palce prajem vam aby ste cim skor drzali v rukach svojho drobceka 😉 🙂

pimma
29. sep 2009

ahojte 🙂 takto vyzera moj graf dnes 😉 este som netestovala, ale ak sa zajtra udrzi teplota hore, tak testnem 🙂
nina.. s tebou to vyzera tiez zaujimavo, som zvedava 😉

pimma
29. sep 2009
kv3tka
29. sep 2009

ahojte....ja az teraz.... 😔 ....
nemam ani cas docitat....to si necham az na zajtra..... 😉
.....po vcerajsej zurke sa mam super 😀 ....ani som dnes nemerala....teda merala,ale teplotka je urcite ovplyvnena....tym kvalitnym vinkom a asi 2hodinovym spankom 😀 ...
vcera som pisala,ze mam pozitivny ovutest,....ciarky boli rovnako silne,ta testovacia dokonca o trosku silnejsia....no dnes ma neak pobolieva brusko...tak som opat urobila testik......a ostala som v soku 😕....ta testovacia je ovela ovela silnejsia oproti tej kontrolnej ako bola vcera....(kuk do albumu 😉...je tam foto)
tak az dnes si dam plusko do grafu 😉

kv3tka
29. sep 2009

pimma ty si uz jasna...... 😉 tehulka

pimma
29. sep 2009

kv3tka.. myslis? este je len 26DC a moze mi to meskat 🙂 stale na to myslim,ale este chcem den pockat. muzik si dnes kupil nejake vitaminy na skvalitnenie spermosiek, tak uvidime,ci ich bude potrebovat 😉

aduliak
29. sep 2009

baby ja len na skok....pimma....myslim,ze si jasna tehula 😀 Kve3tka, pozitivnejsi ovu test ani neexistuje 😀 tak makajte 😀
a uz zas utekam prec.... krasny dnik prajem 🙂

vrabcek154
29. sep 2009

ahojte, nestihla som sa ozvat skor, stale nieco - teraz utekam na latino :0
mne sa tiez mrcha hlasi, citim bolenie brusku, no co - zase nic ---- ☹

vrabcek154
29. sep 2009

jaj, skoro som zabudla, ze kto za to moze ... v case ovulky mal manzelik futbal, a cela nedela bola samozrejme venovana futbalu, a v sobotu sme zase nejak nekomunikovali

blackrose
29. sep 2009

ahojte baby 🙂
pimma, prosim testni hned rano a daj vedieeeet, sme nedockave... ale si jasna tehulka, len nech to "mame" potvrdene 😀
kv3tka takze zurka sa podarila 🙂 a ovu testik je uplne paradny. To si si musela robit normalne v case ovulky 😀
vrabcek to mi je luto... niekedy je to tazke s tymi chlapmi... 😒

dzou
29. sep 2009

caute kocky.... pimma kraaaaaaaaaasny graf..keby som tak ja taky mala 😒 ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/dzou no takze tak 😖 zajtra cakam pokles na vystup sa vobec nechystam. 😔
kveti no to je teda poz. ovu test 😀 gratulujem 😀