Snažíme sa niekoľko mesiacov a stále sa nedarí
Ahojte baby,
tak v prvom rade dufam, ze mi temu neuzamknu. 🙂 A o co presne ide? Hladam podobne baby, spolusnazitelky, ktore sa snazia otehotniet, no zatial sa im nedari a su na tom podobne ako ja. My sa snazime uz 4. mesiac a zatial sa nepodarilo. Na prvy pohlad vyzera vsetko v poriadku, mam pravidelnu menstruaciu, s primeranou dlzkou trvania, podla vsetkeho aj ovulaciu, pravidelna prehliadka na sono dopadla tiez bez problemov, snazime sa v plodne dni a nic. Lekara zatial neriesim, zda sa mi to skoro.
Ste tu nejake podobne baby, ktore sa snazite dlhsie a nedari sa, aj ked pravdepodobne ste zdrave? Ak ano, ozvite sa, mozeme pisat, vymienat si skusenosti a pod. 🙂
aj ten nas bocian bohvie kde je.ten nas asi stratli navigacne alebo co... 😀 😀 😀
ahojte...tak co to tu citam 😕 ....clovek tu 2dni nieje a tu take novinky....takze ninka //....no drzim palce,ak tam su....nech vydrzia.... 😉 ....
a co dzou...netestovala si?.....si 14DPO????
snz sa od decembra...ale u mna je trochu komplikovane.... ☹
kv3tka ahoj.aky si mala dnik? nemas ziadne novinky? 😉 😉 😉
Ahoj Kv3tka.Dzou mala dnes ružovkastý výtok.Čaká na mrchu.A ninka hej mala na 9DPO //
Sonicc ani neviem.Asi ak budem cítiť nejký fakt čudný príznak.Moc neverím,že zrazu len tak by to mohlo vyjsť. ☹
ahoj matka a simib 😉 ...ste tu live,no jupiiiii 😀
u mna nove nic....dnes uz v praci ☹ ....a ovulka bola asi vcera,ten test bol toho priznakom 😀 teplotka dnes stupla....tak uz budeme len cakat.... 😉
kv3tka to je dobreeee.drzim palce....aj ja som po slabej mrche a teplota 36,9.no neviem.
No čakanie je hnusné,že?Aj keď mne sa to teraz ani nezdá ako čakanie.Asi preto že neverím,že by to vyšlo.
No nemyslieť sa nedá,ale robiť paniku a furt sa tým zaoberať,tak to je v pohode zvládnutelné.
ja viem ze sa to neda ale musime sa aspon o to snazit! lebo sebe robime zle....vplyva na to aj psychika a sres
No baby ja pomaly idem lebo o chvílu príde mm.Ale potom ide zas do garáže,tak ešte dojdem,teda ak nezaspím zas a opäť.
tak nemyslime 😖
ja ani nemyslim....od pondelka mame dovolenku,letime domkov....a budeme si zveladovat bytik....tak sa velmi tesim 😉 ....a este musim pokupovat kade-co....a zbalit kufre 😝 ....a chodit do prace 😖 ....tak mam frmol..... 😀
ahoj simib...citam si to tak spatne, lebo ste take rychle ze nestiham citat vsetko a este aj varit 😀 ale chcem sa ta opytat...chodis ku niejakej liecitelke??? a chce ti odblokovat panvu ci jako??? nieco take som uz pocula a asi nieco na tom je...
Zial aj ja sa chytam kazdej slamky, cize verim vsetkemu ale dufam, ze nie nadarmo 😉
nie nedosla, ale ja ma dost namahavu robotu...balim produkty nasej firmy no a dnes kedze bolo posledneho sme na konci mali toho strasne vela..a zdvihala som baliky asi 4 po 16kg...no a potom sa sla na zachod a na nohavickach sok mala taky malicky fliacik vytoku sfarbeneho do ruzova ako fakt strasne malo, ale predsa...takze cakam ju zajtra ☹
no to je uz asi proznak mrsky,ale dzou nevadi nebud smutna.uvidis na buduce sa podari.
a mne skoncila slabucka dvojdnova mrcha a teplota dneska 36,9.ale ja som mala mrchu vzdy 1-2 dni.
ahoj dzou....som kukla tvoj grafik ale teplotka sa drzi,neklesa 🤐
juuuuj a tesim sa velmi,prevelmi....aj ked to bude taka "pracovna" holiday....budeme malovat....pride nam kuchyna....a chceme si kupit postel 😉
matka....veru je toho vela....aspon som zamestnana a nemam tolko casu sa trapit,ci sa podari a ci nie 😵
a skontaktovala som sa s kamaratku....co ma 2deti,chceli tretie a nedarilo sa(uz je teda v 6mesiaci tehotenstva)...tak navstivila jednu liecitelku a zistila jej oslabenu maternicu....dala jej bylinky a premasirovala a otehotnela hned na dalsi mesiac....tak ak vyjde cas,chystam sa k nej i ja 😉

Ja nestrácam ani náhodou.Už som si prešla velkými depkami a povedala si dosť a odvtedy to beriem športovo.U mňa je to lahšie,lebo jedno už mám.Ale druhé by potešilo.Uvidíme kedy sa rozhodne k nám dojsť.