Snažíme sa niekoľko mesiacov a stále sa nedarí
Ahojte baby,
tak v prvom rade dufam, ze mi temu neuzamknu. 🙂 A o co presne ide? Hladam podobne baby, spolusnazitelky, ktore sa snazia otehotniet, no zatial sa im nedari a su na tom podobne ako ja. My sa snazime uz 4. mesiac a zatial sa nepodarilo. Na prvy pohlad vyzera vsetko v poriadku, mam pravidelnu menstruaciu, s primeranou dlzkou trvania, podla vsetkeho aj ovulaciu, pravidelna prehliadka na sono dopadla tiez bez problemov, snazime sa v plodne dni a nic. Lekara zatial neriesim, zda sa mi to skoro.
Ste tu nejake podobne baby, ktore sa snazite dlhsie a nedari sa, aj ked pravdepodobne ste zdrave? Ak ano, ozvite sa, mozeme pisat, vymienat si skusenosti a pod. 🙂
ja na to moc nespolieham, myslim,ze mrcha pride, brala som gynex, asi sa to trochu posunie...ved uvidim zajtra a ked nepride, spravim pondelok test, ale rano..ten prvy bol urobeny poobede
presne tak vrabcek.....a v pondelok po rannom teste daj echo 😉 ...drzim palce na //
urcite dam vediet, ale skor asi zajtra napisem, ze mrcha je tu 😀 😀 😀 , inak dnes som sa normalne rozplakala, lebo manzel si zo mna utahoval, nervy mam uplne v.. ale to vzdy tesne pred 😢
aj ja som pred mrchou strasne precitlivela.... 😢 ....mna rozplace vsetko....ani nechcem vediet ako to bude az ostanem tehulka 😝
caute, tak my sme sa az teraz vratili domov... cigansku som nemala, len kapustnicu... kv3ti sorrym, tak ti neposielam 😉
ako sa ti paci superstar??? ja som to zapla az teraz...
vrabcek este hlavu nevesaj... zajtra daj vediet ako si na tom... dufam, ze mrcha nepride 🤐 😵
ale dzou tebe mozem poslat burciak, sme si kupili 2 litre 😀 asi si idem dat, pretoze dnes som bola sofer, tak som nepila...
ahojky holky včerejší snažení bylo trošku nepříjemný... bolelo mě při tom na pravém vaječníku. A dnes už mě bolí celý podbřišek, jak před ms... Když se tak trochu zamyslím tak jsme se v tuhle dobu snad nikdy nesnažili. ☹
ahojte, ja som si dobre pospinkala, jeden den v tyzdni aspon...mrcha nic, stale cakam, som taka napäta, co bude....idem upratovat, dnes sme pozvani k svokre na obed 🙂 🙂
ahojte.... 😉
black....to ti nezabudnem....uz som si robila miesto v zaludku na cigansku....a ty nic 😠 😉
alzbetka a co dnesna teplota?....nakoniec to bude ovulka.... 😉 ...mna sex cez ovulku tiez dost boli ☹ .... 😉
alzbetka....len sa drz a na zajtrajsom testiku chceme vidiet // 😉 ...uz to tu musi niekto rozbehnut 😀
tesn testik platil na vrabceka 😀 .....alzbetka bude testovat az za par dni....a tiez bude mat // 🤐
jj já budu testovat až za dýl.. dneska bych chtěla testnout ovu... dnes u mě takto:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
doufám že to vyjde. Protože mě podbřišek opravdu dost bolí.
alzbetka ta zvysena teplotka nasvedcuje,ze ovulka uz bola....teda ak sa teplotka bude drzat i nasledovne dni hore....cize teraz je ovutest uz zbytocny...kedze ten ukazuje ovulaciu pred 😉
díky, tak příště musím být rychlejší... no ale lepší by bylo kdyby už žádné příště nebylo... takže snad jsme to vychytali... ☹
no to teda jo... ještě že jsme se snažili už od ms... 😀
takže spíš tedy koupit mamatest co?
na ovulku je teda dost skoro....ale nic nieje nemozne.... 😉
dokonca i ff ti ukazuje ocakavanie ovulky az na 15DC....pockame este par dni,ako sa zatvari teplota 😉 ...ci naozaj islo o ovulaciu....som zvedava 😝
ahoj matka 🙂 ....mam sa super....zajtra letime 😀
a o akych tehupriznakoch pises 😕 ....?....ja som len 5DPO....takze mam casu a casu a tesi ma,ze od zajtra nebude cas nato mysliet 😉
ved o tych priznakoch ze ste sa snz celu ovu,tak teoreticky by sa to mohlo podarit.a tie priznaky....to ja len tak...
no snazili,snazili....ale tak my sme aj predosle 2mesiace ovulku pekne trafili a nic 😖 ....takze velke nadeje si nerobim....co sa ma stat sa stane.... 😉
tak mozno ti alzbetka jeden vajecnik ovuluje skor ako druhy 😉
jasne kveti nevzdame to.my sme bojovnicky.a ty aspon ovu mas.ja dufam ze ju mam....
urcite to nevzdame...sme bojovnicky 😉
matka....foliky mas pekne....urcite ovulka bude....ver mi!!! 😝

kvaeti 😀