Snažíme sa niekoľko mesiacov a stále sa nedarí
Ahojte baby,
tak v prvom rade dufam, ze mi temu neuzamknu. 🙂 A o co presne ide? Hladam podobne baby, spolusnazitelky, ktore sa snazia otehotniet, no zatial sa im nedari a su na tom podobne ako ja. My sa snazime uz 4. mesiac a zatial sa nepodarilo. Na prvy pohlad vyzera vsetko v poriadku, mam pravidelnu menstruaciu, s primeranou dlzkou trvania, podla vsetkeho aj ovulaciu, pravidelna prehliadka na sono dopadla tiez bez problemov, snazime sa v plodne dni a nic. Lekara zatial neriesim, zda sa mi to skoro.
Ste tu nejake podobne baby, ktore sa snazite dlhsie a nedari sa, aj ked pravdepodobne ste zdrave? Ak ano, ozvite sa, mozeme pisat, vymienat si skusenosti a pod. 🙂
ahojte 😉
bola som v praci a uz nemozme pouzivat net....teda net aaano,ale nie slovenske stranky... 😠 ...pretoze jednu babu nachytali ako si chatuje na pokeci....a bol ohen na streche 😀
tak sa hlasim az teraz,no rano ma teplota riadne prekvapila....cakala som ze opat klesne...a ona vystupila 😉
uvidim,co povie zajtra.... 😉
tu uz takto neskoro asi nikto nebude ☹ ...pockam si teda aspon na jojku 😝
ninka pekny sen si mala 😀 ....
black,no skoda toho...ale je super,ze to beries v pohodke.... 😉
jej ahoj kvetka....no pekne prekvapko, tak super, len tak dalej... 🙂 a budes prva medzi nami a aspon nas nakazis jupiiiii 😀
ahoj puska...ja tomu velmi neverim....este zajtra....sa uvidi,co teplota....aj minuly mesiac som mala LF 15dni....a az na 16DPO som dostala 😉
no ale nadej to je pekna... a ta neumiera...a kveti ako dlho sa snazite??? joj ja bych uz tak chcela keby niektora tuto oznamila ze uz je tehu...trebars aj ja 😉 ... ale tak aj hociktora ina, vies to by ma zase nabilo energiou.. 😀 tak aj tak drzim palceky 😉
no to moze byt tiez priznak....hej a nechces spravit testik??? ci pockas si na zajtra??
uz mam trosku aj chut testnut...bo ta dnesna teplotka ma riadne prekvapila ale,tak este mam stale 2dni cas....zajtra moze klesnut ...a uz ani nebude cas testovat 😀 😝
ja som dnes 14DPO....a minuly mesiac som LF mala az 15dni....cize este zajtra....a potom sa uvidi.... 😉
aha okay, tak drzim palce a pak ihned rano napis ako si dopadla...budem na teba mysliet a duuuuuufam velmi mooooc ti drzim palceky aj na nozkach ze spravicka bude dobra 😉 ale co bude urcite dobra som si ista 🙂 papa ja uz letim prisiel mi moj mm domkov tak sa ideme tulkat v tejto hnusnej kose co je vonku 😀
ahojte kocky 😉 idem si vas docitat...len taka otazocka ze ak by som mala dnes ti ovu dnes este mozem piot alchemilku alebo uz nie....
kveti super teplotka som pisala rano 😉
no kveti ja som tu a ty asi uz nie 😒 ... som zvedava ja rano hodim graf ci bola ovu a kuknem na tvoj 😉 ty asi vstavas tak nejak ako ja okolo 6.0, ze?
ahojte baby...dneska mam zly den 😢 😢 😢 s mm sme sa pochytili a to my fakt nezvykneme.ach jaj...
ja vstavam o 4.50...ak stihnem hned vlozim teplotku.....ak nie tak az poobede,bo uz mame v praci blokovane slovenske stranky 😠
ahoj matka...."laska nehnevana,nie je milovana".....to vravi moja babicka a ona vie!!!! 😉
hej som citala ze si blokovana.... no tak dufma,ze stihnes hodit ja kuknem rano 😉 a nevies ako s tou alchemilkou?
no baby a este odisiel na nocnu tak sa vidime az zajtra ked ja dojdem z robotky.tak to uz vidim ze aky budem mat zajtra den 😢 😢 😢
avy ako?ani jedna tehula?
mati sak mu napis sms...ja to som to vzdy tak riesila ked sme sa povadili a siel na nocnu... alebo som mu zavolala...alebo on mne....my sme taky ze sa povadime ale nevydrzime to nikdy dlho....
matka po burke vzdy vyjde slniecko.... 😉 ....hadky patria k zivotu,aj ked ja to tiez nerada 😝
ja sa ani neviem hadat a ani sa nehadam radsej,bo potom som na nervy 😀

Kde je Kvetka?? Veď sme zvedavé... 😨