icon

Snažíme sa niekoľko mesiacov a stále sa nedarí

bibi24
30. júl 2009

Ahojte baby,

tak v prvom rade dufam, ze mi temu neuzamknu. 🙂 A o co presne ide? Hladam podobne baby, spolusnazitelky, ktore sa snazia otehotniet, no zatial sa im nedari a su na tom podobne ako ja. My sa snazime uz 4. mesiac a zatial sa nepodarilo. Na prvy pohlad vyzera vsetko v poriadku, mam pravidelnu menstruaciu, s primeranou dlzkou trvania, podla vsetkeho aj ovulaciu, pravidelna prehliadka na sono dopadla tiez bez problemov, snazime sa v plodne dni a nic. Lekara zatial neriesim, zda sa mi to skoro.
Ste tu nejake podobne baby, ktore sa snazite dlhsie a nedari sa, aj ked pravdepodobne ste zdrave? Ak ano, ozvite sa, mozeme pisat, vymienat si skusenosti a pod. 🙂

nina88
14. okt 2009

Kde je Kvetka?? Veď sme zvedavé... 😨

puska16
14. okt 2009

kvetka dnes pracuje tak dojde az vecer, tusim vcera nieco tak spominala...

kv3tka
14. okt 2009

ahojte 😉
bola som v praci a uz nemozme pouzivat net....teda net aaano,ale nie slovenske stranky... 😠 ...pretoze jednu babu nachytali ako si chatuje na pokeci....a bol ohen na streche 😀
tak sa hlasim az teraz,no rano ma teplota riadne prekvapila....cakala som ze opat klesne...a ona vystupila 😉
uvidim,co povie zajtra.... 😉

kv3tka
14. okt 2009

tu uz takto neskoro asi nikto nebude ☹ ...pockam si teda aspon na jojku 😝

ninka pekny sen si mala 😀 ....
black,no skoda toho...ale je super,ze to beries v pohodke.... 😉

puska16
14. okt 2009

jej ahoj kvetka....no pekne prekvapko, tak super, len tak dalej... 🙂 a budes prva medzi nami a aspon nas nakazis jupiiiii 😀

kv3tka
14. okt 2009

ahoj puska...ja tomu velmi neverim....este zajtra....sa uvidi,co teplota....aj minuly mesiac som mala LF 15dni....a az na 16DPO som dostala 😉

puska16
14. okt 2009

no ale nadej to je pekna... a ta neumiera...a kveti ako dlho sa snazite??? joj ja bych uz tak chcela keby niektora tuto oznamila ze uz je tehu...trebars aj ja 😉 ... ale tak aj hociktora ina, vies to by ma zase nabilo energiou.. 😀 tak aj tak drzim palceky 😉

kv3tka
14. okt 2009

a brucho ma stale boli ako na mrchu..... ☹

puska16
14. okt 2009

no to moze byt tiez priznak....hej a nechces spravit testik??? ci pockas si na zajtra??

kv3tka
14. okt 2009

pockam si na pozajtra!!! 😀 zajtra este uricte netestnem 😉

puska16
14. okt 2009

ty nas ale napinas 😉 ale dobre vsak to myslim ze len dobre bude 🙂

kv3tka
14. okt 2009

uz mam trosku aj chut testnut...bo ta dnesna teplotka ma riadne prekvapila ale,tak este mam stale 2dni cas....zajtra moze klesnut ...a uz ani nebude cas testovat 😀 😝

puska16
14. okt 2009

pockaj ono ti to meska alebo mas este 2dni do prichodu mrchy??? 😲

kv3tka
14. okt 2009

ja som dnes 14DPO....a minuly mesiac som LF mala az 15dni....cize este zajtra....a potom sa uvidi.... 😉

puska16
14. okt 2009

aha okay, tak drzim palce a pak ihned rano napis ako si dopadla...budem na teba mysliet a duuuuuufam velmi mooooc ti drzim palceky aj na nozkach ze spravicka bude dobra 😉 ale co bude urcite dobra som si ista 🙂 papa ja uz letim prisiel mi moj mm domkov tak sa ideme tulkat v tejto hnusnej kose co je vonku 😀

dzou
14. okt 2009

ahojte kocky 😉 idem si vas docitat...len taka otazocka ze ak by som mala dnes ti ovu dnes este mozem piot alchemilku alebo uz nie....
kveti super teplotka som pisala rano 😉

dzou
14. okt 2009

no kveti ja som tu a ty asi uz nie 😒 ... som zvedava ja rano hodim graf ci bola ovu a kuknem na tvoj 😉 ty asi vstavas tak nejak ako ja okolo 6.0, ze?

mata1001
14. okt 2009

ahojte baby...dneska mam zly den 😢 😢 😢 s mm sme sa pochytili a to my fakt nezvykneme.ach jaj...

dzou
14. okt 2009

ahoj matka hlavu hore po byrke vzdy vujde slnkiecko 😉

kv3tka
14. okt 2009

aho jojka.....ej prekvapila ma potvora...cakala som pokles 😉

kv3tka
14. okt 2009

ja vstavam o 4.50...ak stihnem hned vlozim teplotku.....ak nie tak az poobede,bo uz mame v praci blokovane slovenske stranky 😠

kv3tka
14. okt 2009

ahoj matka...."laska nehnevana,nie je milovana".....to vravi moja babicka a ona vie!!!! 😉

dzou
14. okt 2009

hej som citala ze si blokovana.... no tak dufma,ze stihnes hodit ja kuknem rano 😉 a nevies ako s tou alchemilkou?

kv3tka
14. okt 2009

a ff mi v praci nesiel nikdy....

mata1001
14. okt 2009

no baby a este odisiel na nocnu tak sa vidime az zajtra ked ja dojdem z robotky.tak to uz vidim ze aky budem mat zajtra den 😢 😢 😢
avy ako?ani jedna tehula?

kv3tka
14. okt 2009

az po ovulke.....ak zajtra stupne teplotka...bude po ovulke a uz nepi 😉

dzou
14. okt 2009

mati sak mu napis sms...ja to som to vzdy tak riesila ked sme sa povadili a siel na nocnu... alebo som mu zavolala...alebo on mne....my sme taky ze sa povadime ale nevydrzime to nikdy dlho....

dzou
14. okt 2009

kveti diki 😉

kv3tka
14. okt 2009

matka po burke vzdy vyjde slniecko.... 😉 ....hadky patria k zivotu,aj ked ja to tiez nerada 😝
ja sa ani neviem hadat a ani sa nehadam radsej,bo potom som na nervy 😀

kv3tka
14. okt 2009

idem sa ja navecerat....hned som spat 😉