icon

Snažíme sa niekoľko mesiacov a stále sa nedarí

bibi24
30. júl 2009

Ahojte baby,

tak v prvom rade dufam, ze mi temu neuzamknu. 🙂 A o co presne ide? Hladam podobne baby, spolusnazitelky, ktore sa snazia otehotniet, no zatial sa im nedari a su na tom podobne ako ja. My sa snazime uz 4. mesiac a zatial sa nepodarilo. Na prvy pohlad vyzera vsetko v poriadku, mam pravidelnu menstruaciu, s primeranou dlzkou trvania, podla vsetkeho aj ovulaciu, pravidelna prehliadka na sono dopadla tiez bez problemov, snazime sa v plodne dni a nic. Lekara zatial neriesim, zda sa mi to skoro.
Ste tu nejake podobne baby, ktore sa snazite dlhsie a nedari sa, aj ked pravdepodobne ste zdrave? Ak ano, ozvite sa, mozeme pisat, vymienat si skusenosti a pod. 🙂

kv3tka
26. aug 2009

....nina....no skus.....aj ked ja osobne by som vyckala.....niesom za tieto skore testovania 😠 .....je lepsie vyckat....ale kazdopadne drzim palce,nech su //

kv3tka
26. aug 2009

blackrose.....ani ja nedam.....a nedopustim na BT.....minuly mesiac som prvykrat merala poctivo....presne....tak ako sa ma.....a zistila som presne,kedy bola ovulka.....ake mam poovulacne teplotky....a poklesom,ze mrcha pride coby-dup 😉 😀

kv3tka
26. aug 2009

bibi.....a nevies,kde sa flaka reivka??? 😔 🙄

willi
26. aug 2009

...tak musim suhlasit s kve3tkou, tiez nie som za skore testovanie...psychika urcite robi svoje, aj ked sa snazime si nahovorit, ze "ved si to nenamyslam"...ja som mavala tiez napuchnute, bolave prsia, nechut a pod. a nakoniec prisla mrcha a sklamnie
...myslim, ze tie prvotne priznaky pridu fakt az po vynechani, vsetko ma svoj cas a aj embrijko hned neda o sebe znat 😉

nina88
26. aug 2009

Ako hlboko treba dať ten teplomer?

bibi24
autor
26. aug 2009

no, tak ja som uz tiez zvedava na to meranie, ze ake to bude a co za novoty mi prinesie. Uz vidim, ze budem maturovat nielen nad testami, hlienom, krckom a priznakmi, ale este aj nad teplotou 😀 no, je mi to treba?

Baby, prave som si dala poslat ten jonasov vypocet, tak som zvedava, ze ako funguje...budem referovat 😉

bibi24
autor
26. aug 2009

Kv3, neviem nic o reivka, vobec neviem, preco sem neprispieva 😕
Suhlasim s vami, skore testovanie este nic neukaze...radsej vydrzat, ak sa da.

blackrose
26. aug 2009

nina, ja si meriam bazalnu teplotu v ustach, ale ak chces merat v posve, tak podla mna tak normalne, aby ta spicka bola cela v nutri.
Hlavne meraj vzdy na tom istom mieste cely cyklus - t. j. bud v ustach, alebo v posve a pod. behom cyklu to nestriedaj, lebo kazda teplota je ina.
bibi, merania sa nemusis bat, ja si vzdy odmeram, zapisem do grafu a pekne vidim ako sa vyvija, nad tym nemusis velmi polemizovat

nina88
26. aug 2009

TO SA Dá VážNE V úSTACH? sUPER. a vadí ak začnem teraz? 18DC

blackrose
26. aug 2009

kludne zacni aj teraz, aspon uvidis ako sa ti drzia po ovulacii teploty vyssie a ako ti klesne pred ms, pripadne sa ti zvysi (ak budes tehotna) v cas ked budes mat dostat ms... 🙂
a ked dostanes, tak zacnes cely cyklus od zaciatku a uz budes aspon co to vediet 🙂

kv3tka
26. aug 2009

nina kuk sem.....: http://merenibt.xf.cz/index2.html
je tam vsetko o merani....ako merat,kde a kedy.....ako vytvarat grafy..... 😉

kv3tka
26. aug 2009

a hlavne treba merat vzdy rano hned po prebudeniiii.....nie pocas dna!!!! 🤐

blackrose
26. aug 2009

http://www.merenibt.xf.cz/index2.html
mne velmi pomohla tato stranka na zaciatku, aby som sa zorientovala. Su tam aj krivky inych bab, ktore si merali, mozes si to porovnavat a podla toho vyhodnocovat...
hlavne dodrziavaj zakladne veci:
1. kazdy den vzdy v tu istu hodinu (+- 30 min. nevadi)
2. vzdy na tom istom mieste (napr. v ustach)
3. min. 2 hodiny pred tym nic nepit (ja pijem vzdy az po merani)
4. nevstavaj z postele!!! musis este lezat ked si meras teplotu
5. meraj aspon po 6 hodinovom spanku
Vzdy ked nieco z toho porusis, tak to dane meranie si zapis, ale neber ho v uvahu

kv3tka
26. aug 2009

blackrose.......prvaaaaa 😀 😀 😀

bibi24
autor
26. aug 2009

ste zlate baby, dakujeme 😉

blackrose
26. aug 2009

😀 😀 😀 si sikovnejsia kv3tka

nina88
26. aug 2009

a nie je tá teplota v ústach nepresná? Nezáleží či spíš niekedy s otvorenými ústami a niekedy so zavretými?

willi
26. aug 2009

...teda "grafitacky", normalne ste mi narobili chutky 😀

kv3tka
26. aug 2009

.....sikovnejsia....nooo to neviem,len rychlejsia 😀

kv3tka
26. aug 2009

je to super....odporucam....
mne sa do toho tiez velmi nechcelo,ale odporucil mi to lekar....tak som sa nato dala a nelutujem....ja meriam vaginalne,vzdy o 5.00hod
a potom si mozte vytvarat taketo grasne grafy....: http://www.fertilityfriend.com/home/kv3tka

nina88
26. aug 2009

ďakujem 🙂 🙂 🙂

blackrose
26. aug 2009

🙂 aj sikovnejsia, trosku komplimentov nezaskodi 🙂

nina, tak nad tym som nikdy nerozmyslala, ja s otvorenymi ustami nespavam. Jedine ak som chora, mam nadchu, tak mozno, ale ak si chora, tak ta teplota ti zvycajne aj tak vybehne, tak to nemozes brat v uvahu... ☹

blackrose
26. aug 2009

fertilityfriend je super, pretoze ti tam rovno sam ukaze, kde mas ovulaciu

kv3tka
26. aug 2009

na tom grafe z minuleho mesiaca pekne vidite nizke preovulacne teploty.....s ovulaciou pride vzostup teploty....poovulacne teploty a pokles teploty na 14DPO....jasna signalizacia,ze mrcha pride coby-dup.....a prisla priblizne 5hodin po merani 😉

nina88
26. aug 2009

Tak od zajtra idem na to, ďakujem 🙂

blackrose
26. aug 2009

kv3tka ty si VIP?

kv3tka
26. aug 2009

....a uz dost komplimentov pre dnes 😀 😝 ....pred malou chvilkou som sa vratila z Tesca....bola som len kupit pivko na dnesnu grillparty....a ta mila teta v pokladni mi nechcela predat,ze nemam 25!!!!! tu v UK,totiz nepredaju,ak neukazes ID.....tak som musela ist do auta po vodicak a ukazat jej,ze mam 30 😀 ....skoro odpadla,ze nevyzeram....nanajvys tak na 22.....no nebola zlataaaaa?!!!! 😉 😵

kv3tka
26. aug 2009

ano......som VIP....som si zaplatila na 3mesiace 🤐 ....snad to bude stacit 😵

blackrose
26. aug 2009

😀 tak dnes mas den plny komplimentov....

... tak ja som si pridala svoj minulomesacny graf medzi fotky... podla tohto merania som mala lutealnu fazu kratku, iba 8 dni....

kv3tka
26. aug 2009

blackrose...hej kukla som tvoj grafik......Lf 8dni je dost kratka.....a nemohla byt ovulka skor?