icon

Snažíme sa niekoľko mesiacov a stále sa nedarí

bibi24
30. júl 2009

Ahojte baby,

tak v prvom rade dufam, ze mi temu neuzamknu. 🙂 A o co presne ide? Hladam podobne baby, spolusnazitelky, ktore sa snazia otehotniet, no zatial sa im nedari a su na tom podobne ako ja. My sa snazime uz 4. mesiac a zatial sa nepodarilo. Na prvy pohlad vyzera vsetko v poriadku, mam pravidelnu menstruaciu, s primeranou dlzkou trvania, podla vsetkeho aj ovulaciu, pravidelna prehliadka na sono dopadla tiez bez problemov, snazime sa v plodne dni a nic. Lekara zatial neriesim, zda sa mi to skoro.
Ste tu nejake podobne baby, ktore sa snazite dlhsie a nedari sa, aj ked pravdepodobne ste zdrave? Ak ano, ozvite sa, mozeme pisat, vymienat si skusenosti a pod. 🙂

kv3tka
10. sep 2009

ja si nepotrpim...ci Kvetka,ci Kveta 😉 ....v podstate by mi vadilo,len keby mi drahy povie Kveta...ale to sa este nestalo.... 😀

nina88
10. sep 2009

Ak bol opitý, to sa dá prepáčiť... Možno len žiarlil na teba a nevedel čo so sebou... 🙂

aduliak
10. sep 2009

Kv3tka...tak to je fakt nahoda.... 😀 a kedy sa planujete asi tak vratit na trvalo?

aduliak
10. sep 2009

mne tiez este moj chlap nepovedal Andrea.... 😀 tak mi hovori iba mamina, ked ju niecim nastvem od malicka 🙂

katka.he
10. sep 2009

tak uz som na to davno nemyslela az teraz ked si tu tak s vami pisem...samozrejme ze som mu prepacila...ved o tom je aj vztah...vyriesit nieco a ist dalej a mozno este viac si vazit jeden druheho a viac sa milovat..aspon ja to tak citim🙂)

kv3tka
10. sep 2009

adulka,uz som to tu dnes pisala,ze nase snazenie o babatko a pripadny uspech je ako nasa vstupenka,ze to tu zabalime a budeme ako velka rodinka zit v Dubnici 😀 ...takze verime,ze to pride coskoro,bo uz tu toho mame plne zuby 😀

kv3tka
10. sep 2009

adulka a katka....dajte si tu fotecku,nech vieme s kym piseme 😉

katka.he
10. sep 2009

kvetinka..pokusim sa🙂)

aduliak
10. sep 2009

prepac Kv3tka...ja sem len odbieham, tak som si to asi nevsimla 🙂 na fotke sa pracuje 🙂

kv3tka
10. sep 2009

to som rada.....ze sa na foteckach pracuje 😉

adulka ja chaapem,ze sa neda vsetko precitat,tak sa nemusis ospravedlnovat...rada to napisem opat.... 😀

aduliak
10. sep 2009

a uz tam mam fotecku 🙂

kv3tka
10. sep 2009

jeeee adulka ja ta uz vidim 😉

aduliak
10. sep 2009

no....ale teraz som o skoro 4 roky starsia 🙂

kv3tka
10. sep 2009

to nieje podstatne....dolezite je,ze nepisem s tou figurkou 😀 ...ale so zivou zienkou 😉

aduliak
10. sep 2009

😀

kv3tka
10. sep 2009

takze teraz si v ne-ocakavani mrchy??? 😵

katka.he
10. sep 2009

nedari sa mi vlozit fotku...este sa pokusim...

kv3tka
10. sep 2009

len pekne skusaj....skusaj.....iny vysledok,ako,ze uvidime katku na fotke neberieme 😀 😀 😀

katka.he
10. sep 2009

do kelu... neviem ju zmesit☹(( len ju uklada a uklada a nechce ju ulozit to fotku

aduliak
10. sep 2009

Kv3tka....presne...som v ne-ocakavani mrchy....keby neprisla, tak sa vobec nenahnevam 😀

aduliak
10. sep 2009

Kati, asi ju maz moc velku tu fotku, skus ju otvorit v skicari a tak ulozit, mne sa tym zmensila o 1,2 MB 🙂

kv3tka
10. sep 2009

no ak mas velku velkost fotky....tak to treba zmensit....inak to tam urcite nedas 😉
ale to ti ja neporadim..... ☹ ....ja sice fotky tiez zmensujem....v pocitaci mam "paint"....ale ci to je v kazdom pocitaci,ci nie?!....z toho som jelen 😀

katka.he
10. sep 2009

moja ma 9 MB..a neviem to zmensit

aduliak
10. sep 2009

juj....tak tu asi nezmensis na menej ako 1 MB :( aspon myslim, ale expert nie som ... 🙂

katka.he
10. sep 2009

aj by som poprosila manzela ale neviem akoby zareagoval na to ze si tu pisem na internete....

kv3tka
10. sep 2009

ten pocit adi poznam.....som na tom rovnako 😀 ....potesila by ma,keby sa ukazala az o par mesiacov....uz je trapna,ked chodi kazdy mesiac 😀 😀 😀

aduliak
10. sep 2009

presne tak....neviem, preco ma nechce posluchnut...vsak za 9 mesiacov by som ju pekne privitala zpat 😀

katka.he
10. sep 2009

😀 veru veru ...je traaaapna neskutocne....mrsina jedna 😀

kv3tka
10. sep 2009

ak kati chces.....posli mi tu fotku mailom(IP ti napisem moj mail)....a ja ti ju zmensim a poslem spat zmensenu.... 😉

katka.he
10. sep 2009

dobre moja posli mi mail..a ja ti ju odoslem