Snažíme sa o dieťa po štyridsiatke?
Ahojte. Zienky snazite sa este po 40+? Neodradza Vas vek a zdravotne problemy? Ja velmi tuzim este, prisli sme o babatko ale ako som starsia viac som neista ci to fyzicky zvladnem no tuzba je stale velka. Odradza ma vek a zdravotne problemy, no ako sa s tym zmierit a presvedcit srdce 🤔 Terapie mam za sebou len bola to len barlicka na cas.
@anjelicek26 jej už sa narodil, gratulujem k bábätku
Moja mama mala 42 keď som sa narodila. Kamarátka mala 48 keď sa jej narodilo prvé dieťa. Ja mám 41 a keby sa náhodou pošťastilo tak sa nič nedeje. Kvôli chrbtici by si samozrejme musela dávať pozor. Ale pôrod cisárskym rezom nieje to nič hrozné. Prvý pôrod som mala normalny druhé dva cisárskym a veru keby dom vedela tak aj prvý by bol cisárskym za mňa úplne v pohode aj rekonvalescencia bola rýchla. Ale je to na tebe želám veľa šťastia.
Chod do toho.cim skor. Lebo to budes cely zivot lutovat. Nechaj tomu volny priebeh a uvidis,ci vam bude dopriate. Ja som rodila v 42 a uplna pohoda. Tehotenstvo aj porod.
Ja som syna porodila ako 42,5r, bolo to vytuzene dieťa, a vdaka Bohu je zdravy, aj ked sme mali obavy, kedze sme mali obaja uz "po 40". Prve pred nim som potratila, aj druhykrat, ked mal asi 1,5r. Ale este by sme chceli jedno, ak Boh da... A nie vsetko je o veku, ak clovek chce a veri si, ze to dokaze, aj napriek nejakym problemom, a ma podporu blizkych, da sa to. A vzdy plati, ze ak nieco ma byt, tak to bude. Len sa netreba vzdat...
@evulik79 dakujem za povzbudenie.
Suhlasim, ze by si cely zivot mala v hlave pocit, ze "mali sme to skusit". Vzhladom na vek rovno do centra, vysetrenia, skusit tomu pomoct, kvalita vajicok ide proste prilis rychlo dole teraz. Muz nech sa pripravi, ze ta bude cele tehotenstvo obskakovat, plus cisarsky na zaver, ale to je verim tomu najmenej.
@anjelicek26 no centrum nie a obsakoval ma aj prve tehotenstvo lezala som cele teho. To by nebol problem.
@evulik79 dakujem.
@daja0760 dakujem
@evaplev ja môžem už len cisárom. len okolie dosť odsudzuje teho v tak vysokom veku ale to neriešim. manžel si 15 rokov myslel, že nemôže mať deti a mal nakoniec so mnou len sme on prišli.

Vsak a nechces to proste risknut, pripadne zmenit neurologa? To ja som or 13tich pocuvala od neurologa, ze ja budem rodit len cisarskym, ze to skrz migreny a moj stav nepojde, ze si to mam dobre rozmysliet vobec ako take. Porodila som prirodzene bez nejakych nasledkov .