Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@miculiatko wooooow!! no vidiis! vravela som tiiii!!!! 🙂 gratulujem, nech len ciarocka tmavnee 😍 ja som tiez testovala rano, ale bielo bielucko :/ asi sa tomu ivf nevyhnem 😢
@miculiatko super pekna ciarocka 👌👌👌
@laurazma dakujem velmi pekne...pevne verim ze bude tmavnut...nechce sa mi verit absolutne.prepac zabudla som kedy ti ma dojst ms?? Ze ci nebolo skoro na testik...tak ako u mna.falosne negativny
@jeanne0 moja zlataaa nevzdavaj tooo...ak ti to ma pomoct na kona nechod...to je jasneee...ja ti posielam tehu bacilky...ndch sa nalepia...drzim ti paste
@hennyinnsbruck dakuujeem😉
@miculiatko ja mam oficialne dostat v utorok..mozno sa to kusok posunie kvoli tomu ze beriem duphaston😏 aj mne mozes poslat zopar tvojich tehu bacilov prosim? 😜😀
@laurazma pravdaaaze posielaaam!!! Nech sa to podari...no ja mam tiez dostat v utorok.a dnes rano mi ukazalo //. Neskudis testnut zajtra??
@miculiatko dakujem 😘 skusim skusim..mam este nejake zasoby doma..
@laurazma budeeem cakat na spravu!ja si poobede ppjdem kupit este testiky dr max.su naozaj spolahlive. V stredu mi nic neukazal to dom bola 6 dni do ms a dnes 4 dni do.ms uz ukazal
@miculiatko noo tak ja este budem velmi dufat v nejaky zazrak🙏👶...podla mna ti uz aj digi ukaze 🙂
@miculiatko gratulujem👏🏻👏🏻😊
@laurazma vies co digi test nebudem robit zbyyocne drahy...radsej budem testovat s testikmi dr max ci silneju
@dkzuzana dakujem zo ❤❤❤
@miculiatko Pripájam sa ku gratulácii, podarilo sa prirodzene???
@siska266 dakujem velmi pekneee. Ano ano prirodzene...v podstate na prvy pokus
@miculiatko No to je úžasné a aj neuveriteľné :D hlavne pre mňa, držím palce nech čiarka pekne silnie :P
@siska266 vies co ani pre mna to neni uveritelneee...minuly cyklus mi drahy len tak z nicoho nic povedal ze tuzi nedavat si pozor...prislo to gak spontanne ale az po ovulke. Tak riadne sme sa snazili len tento cyklus
@miculiatko To je paráda naozaj super :D
@siska266 anoo...prajem to kazdej zienkeee.kazda si zasluzi toto prezivat
@miculiatko Veď toto.🙏
@val9 baby aj napriek tomu že som mal ms :D a mám 15 dni do ďalšej tak testiky sú pozitivne ::O neverim :o dnes som sa necítila najlepšie tak reku keďže pred ms bol negativny tak skúsim teraz ... A pozerám na starý test a tam slabulinka ciarka a aha teraz baby 🙂 snáď tentokrát nepotratim. Som neskutočne stastma
@daniela2227 aj napriek tomu že ms som mala tak bola som a aj som 🙂

@miculiatko tak som nevydrzala a spravila test...biely ako sneh tak cakam ms...ale asi sa uz vzdavam a necham to tak, toto kazdomesacne cakanie a sledovanie mi len ublizuje....tak drzim palce a ja asi nejaky cas nebudem chodit na konika.