icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

jeanne0
14. sep 2018

@miculiatko tak som nevydrzala a spravila test...biely ako sneh tak cakam ms...ale asi sa uz vzdavam a necham to tak, toto kazdomesacne cakanie a sledovanie mi len ublizuje....tak drzim palce a ja asi nejaky cas nebudem chodit na konika.

miculiatko
14. sep 2018

@jeanne0 @laurazma dievcenceeee ja neverim! Testik z dnesneho rana, som 4 dni do ms, netusim kolko dpo...skusila som testnut a ziadny duch ale seriozne //!!!!! Nazivo je to vidiet lepsie

laurazma
14. sep 2018

@miculiatko wooooow!! no vidiis! vravela som tiiii!!!! 🙂 gratulujem, nech len ciarocka tmavnee 😍 ja som tiez testovala rano, ale bielo bielucko :/ asi sa tomu ivf nevyhnem 😢

hennyinnsbruck
14. sep 2018

@miculiatko super pekna ciarocka 👌👌👌

miculiatko
14. sep 2018

@laurazma dakujem velmi pekne...pevne verim ze bude tmavnut...nechce sa mi verit absolutne.prepac zabudla som kedy ti ma dojst ms?? Ze ci nebolo skoro na testik...tak ako u mna.falosne negativny

miculiatko
14. sep 2018

@jeanne0 moja zlataaa nevzdavaj tooo...ak ti to ma pomoct na kona nechod...to je jasneee...ja ti posielam tehu bacilky...ndch sa nalepia...drzim ti paste

miculiatko
14. sep 2018

@hennyinnsbruck dakuujeem😉

laurazma
14. sep 2018

@miculiatko ja mam oficialne dostat v utorok..mozno sa to kusok posunie kvoli tomu ze beriem duphaston😏 aj mne mozes poslat zopar tvojich tehu bacilov prosim? 😜😀

miculiatko
14. sep 2018

@laurazma pravdaaaze posielaaam!!! Nech sa to podari...no ja mam tiez dostat v utorok.a dnes rano mi ukazalo //. Neskudis testnut zajtra??

laurazma
14. sep 2018

@miculiatko dakujem 😘 skusim skusim..mam este nejake zasoby doma..

miculiatko
14. sep 2018

@laurazma budeeem cakat na spravu!ja si poobede ppjdem kupit este testiky dr max.su naozaj spolahlive. V stredu mi nic neukazal to dom bola 6 dni do ms a dnes 4 dni do.ms uz ukazal

laurazma
14. sep 2018

@miculiatko noo tak ja este budem velmi dufat v nejaky zazrak🙏👶...podla mna ti uz aj digi ukaze 🙂

dkzuzana
autor
14. sep 2018

@miculiatko gratulujem👏🏻👏🏻😊

miculiatko
14. sep 2018

@laurazma vies co digi test nebudem robit zbyyocne drahy...radsej budem testovat s testikmi dr max ci silneju

miculiatko
14. sep 2018

@dkzuzana dakujem zo ❤❤❤

siska266
14. sep 2018

@miculiatko Pripájam sa ku gratulácii, podarilo sa prirodzene???

miculiatko
14. sep 2018

@siska266 dakujem velmi pekneee. Ano ano prirodzene...v podstate na prvy pokus

siska266
14. sep 2018

@miculiatko No to je úžasné a aj neuveriteľné :D hlavne pre mňa, držím palce nech čiarka pekne silnie :P

miculiatko
14. sep 2018

@siska266 vies co ani pre mna to neni uveritelneee...minuly cyklus mi drahy len tak z nicoho nic povedal ze tuzi nedavat si pozor...prislo to gak spontanne ale az po ovulke. Tak riadne sme sa snazili len tento cyklus

siska266
14. sep 2018

@miculiatko To je paráda naozaj super :D

miculiatko
14. sep 2018

@siska266 anoo...prajem to kazdej zienkeee.kazda si zasluzi toto prezivat

siska266
14. sep 2018

@miculiatko Veď toto.🙏

minicka20
14. sep 2018

@val9 baby aj napriek tomu že som mal ms :D a mám 15 dni do ďalšej tak testiky sú pozitivne ::O neverim :o dnes som sa necítila najlepšie tak reku keďže pred ms bol negativny tak skúsim teraz ... A pozerám na starý test a tam slabulinka ciarka a aha teraz baby 🙂 snáď tentokrát nepotratim. Som neskutočne stastma

minicka20
14. sep 2018

@7ovecka7 podarilo sa 🙂 aj napriek tomu že ms s9m dostala bola som a som tehotná 🙂

minicka20
14. sep 2018
minicka20
14. sep 2018

@daniela2227 aj napriek tomu že ms som mala tak bola som a aj som 🙂

dkzuzana
autor
14. sep 2018

@minicka20 wau👏🏻👏🏻 Drzim zo srdca palce, aby vsetko dobre dopadlo 🍀🤞🏻😘

minicka20
14. sep 2018

@dkzuzana ďakujem krásne snáď tento krát áno :*

dolynkag
14. sep 2018

@minicka20 a ako sa podarilo? ktorý DC? krása...... držím palce

val9
14. sep 2018

@minicka20 blahoželám držkaj sa 😍 ja mám od dnes plodné dni tak hor sa inofolic zaberaj 😁😂😂