icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

minicka20
14. sep 2018

@val9 ďakujem krásne 🙂 mne pravdepodobne infolic pomohol

minicka20
14. sep 2018

@dolynkag ja neviem kedy sa to stalo keďže ms som mala pred 2 tyzdnami nie celymi a test večerný mi ukazuje 2 3 tyzdne 🙂

miculiatko
15. sep 2018

@minicka20 blahozelaaam!! Aj si mala mrsku nejaku slabsiu alebo v niecom inu ako obvykle?? Tesim sa s tebou...budeme si dufam tehulkivat spolu😉

minicka20
15. sep 2018

@dkzuzana myslíš že biele výtoky sú v pohode na začiatku tehu ?

hennyinnsbruck
15. sep 2018

@minicka20 biely vytok je v tehotenstve normalny (ak nie su ine tazkosti)

daniela2227
15. sep 2018

@minicka20 no paaaaaani 😁 ja sa tak tesim...ako by som na svoje testy pozerala 😂 naaaaadhera 😊 tfuj tfuj tfuj...nech to dotiahnete do uspesneho konca ✊✊✊😘

dkzuzana
autor
15. sep 2018

@minicka20 🤔🤔 vôbec neviem, keďže ja som tehu este nebola, takze neporadím 😁

axusha
15. sep 2018

Kočky ktore ste zdrave a aj vasi partneri su zdravi len neviete vymaknut plodne dni napiste tu ->
http://centrumjonas.com/sk <- poznam veľa žien ktore vďaka ich výpočtu otehotneli a ja som jednou z nich . Práve čakame druhe dieťa, otehotnela som na prvy krat . Je to pecka ! Držim palce

minicka20
15. sep 2018

Baby a biely výtok na zaciatku tehu je v poriadku ?

minicka20
15. sep 2018

@hennyinnsbruck nie sú 🙂 ďakujem som len v 4 tyzdni

7ovecka7
15. sep 2018

@miculiatko gratulujem ❤️ ja som nakoniec mala mimomaternicove a museli ma operovať minulý štvrtok 😪😪😪 takže na nejaké 2 mesiace máme stopku

miculiatko
15. sep 2018

@7ovecka7 dakujem peknee...to ma mrzi ze ti dopadlo takto...😑 ako sa ti to prejavovalo? Ako si na tom teraz?

7ovecka7
15. sep 2018

@miculiatko mala som nízke hcg v krvi, vlastne na prelome júna/júla som stimulovala liekmi, no prišiel menzes, tak som po ňom išla na kontrolu k dr. Či to ozaj odišlo a či je všetko v poriadku. No a to hcg stúpalo, klesalo, no približne sa držalo na tej istej hladine, na sone nebolo nič vidieť lebo tá hladina bola veľmi nizucka. No a ked sme išli do Martina tak 1x nebolo nič vidieť na sone, ale hcg bolo vyššie ako u mojej dr, tak som o týždeň išla zas do Martina a tam to už videla na sone. Takže z Martina sme hneď išli do nemocnice s ešte v ten deň ma operovali. Som týždeň po zákroku, akurát som dokrvacala, včera mi vybrali štichy, operovali to laparkou a zotavujem sa, pravdepodobne do konca mesiaca budem PN :(

miculiatko
15. sep 2018

@7ovecka7 drzim paste nech si cim skor fit...taketo veci by sa nemali diat😕 ale nemas po operacii trvale nasledky??

7ovecka7
15. sep 2018

@miculiatko odstránený (" našťastie" "iba" ) ľavý vajickovod.. našťastie vaječník sa podarilo zachrániť... Dúfam , že keď si budem pichať injekcie od hematologa keď otehotniem, že už sa to konečne podarí 😪

miculiatko
15. sep 2018

@7ovecka7 ach....je mi to luto...silno drzim paste nech je vsetko uz v poriadku nech si cim skor fit

7ovecka7
16. sep 2018

@miculiatko ďakujem veľmi ❤️

sandrita124
16. sep 2018

Baby ktorym sa Vam podarilo otehotnieť, chcem sa Vas spýtať, ci predtym ako ste otehotneli , ci ste sa kúpali vo vani alebo chodili plavat, do wellnessov, ci to niak nemoze branit otehotneniu? Lebo s manželom sa radi kupeme vo vani, vieme, ze jeho spermiam to moc neprospieva, ale on si aj tak tu vanu a dost horucu aj tak da.

7adina7
16. sep 2018

@7ovecka7 ahoj 🙂 ja mam jeden vajecnik, druhy cely komplet vybraty aj vajcovod...a mam dcerku a dalsiu dcerku na ceste 🙂 takze drzim palce 🙂 injekcie som si pichala aj picham 🙂

7ovecka7
17. sep 2018

@7adina7 ďakujem za povzbudenie ❤️ je super, že aj napriek tomu majú ženy šancu 🙂 už len doriešiť moje anovulacne cykly, alebo zas stimulovať a hádam sa to opäť podarí

7adina7
17. sep 2018

@7ovecka7 drzim palceky a verím ze sa to podari a vsetko dobre dopadne 🙂

minicka20
17. sep 2018

@miculiatko nie mrcha bola normálna silná snáď to nic zle neveští . Podľa môjho výpočtu by to mal byť tak 4 tt . Dnes idem ale pre istotu k lekárke na krvné testy a po 2 dňoch zase . Snáď bude všetko dobré 🙂 a tebe tiež blahoželám koľko si ty ?

miculiatko
17. sep 2018

@minicka20 no daj vrdiet ako si dopadla u dr...aj ja dufam ze to neni nic zle. Ja mrchu neocakavam zajtra takze tiez som 4tt. K dokymu pojdem az po 2 tyzfnoch meskania...a takto vypadam s testikmi

enusamt
17. sep 2018

@minicka20 jej, tak sa podarilo... gratulujem 😉

janickadusicka
17. sep 2018

@miculiatko blahozelam, nech vsetko ide ako ma 🙂 ja som si dnes robila tehotensky test. Snazila som sa robeniu testov vyhybat, ale nedalo mi, pretoze mam take pocity ako pred menstruaciou a este mam pred sebou 7 dni. Myslela som si, ze sa mozno podarilo, ale na teste nic nie je. Tak mozno o mesiac 🙂

daniela2227
17. sep 2018

@janickadusicka ahoj..tak sme na tom rovnako 😊 test som si tiez urobila...ale baby na fore nic nevidia..hoc ja ano 😟 asi mi sibe no...tak zas len cakat

daniela2227
17. sep 2018
janickadusicka
17. sep 2018

@daniela2227 ja tam nic nevidim. Moj test vyzera presne tak isto. Podla mna to je skoda penazi na testy. Nabuduce budem robit az ked mi to bude meskat.

miculiatko
17. sep 2018

@janickadusicka dakujem velmi pekne! 7 dni do ms je assi este skoro na test.ja som testla 6 dni do ms a bol snehobiely a 4 dni do ms som uz mala normalnu ciarku.ziadneho ducha takze to este zije

verkverk
17. sep 2018

jaaaj,ja uz som asi stratila nadej...som nestastna....preco prave my,sme zdrvaví a nejde to...preco...