Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@minicka20 blahozelaaam!! Aj si mala mrsku nejaku slabsiu alebo v niecom inu ako obvykle?? Tesim sa s tebou...budeme si dufam tehulkivat spolu😉
@minicka20 biely vytok je v tehotenstve normalny (ak nie su ine tazkosti)
@minicka20 no paaaaaani 😁 ja sa tak tesim...ako by som na svoje testy pozerala 😂 naaaaadhera 😊 tfuj tfuj tfuj...nech to dotiahnete do uspesneho konca ✊✊✊😘
Kočky ktore ste zdrave a aj vasi partneri su zdravi len neviete vymaknut plodne dni napiste tu ->
http://centrumjonas.com/sk <- poznam veľa žien ktore vďaka ich výpočtu otehotneli a ja som jednou z nich . Práve čakame druhe dieťa, otehotnela som na prvy krat . Je to pecka ! Držim palce
Baby a biely výtok na zaciatku tehu je v poriadku ?
@hennyinnsbruck nie sú 🙂 ďakujem som len v 4 tyzdni
@miculiatko gratulujem ❤️ ja som nakoniec mala mimomaternicove a museli ma operovať minulý štvrtok 😪😪😪 takže na nejaké 2 mesiace máme stopku
@7ovecka7 dakujem peknee...to ma mrzi ze ti dopadlo takto...😑 ako sa ti to prejavovalo? Ako si na tom teraz?
@miculiatko mala som nízke hcg v krvi, vlastne na prelome júna/júla som stimulovala liekmi, no prišiel menzes, tak som po ňom išla na kontrolu k dr. Či to ozaj odišlo a či je všetko v poriadku. No a to hcg stúpalo, klesalo, no približne sa držalo na tej istej hladine, na sone nebolo nič vidieť lebo tá hladina bola veľmi nizucka. No a ked sme išli do Martina tak 1x nebolo nič vidieť na sone, ale hcg bolo vyššie ako u mojej dr, tak som o týždeň išla zas do Martina a tam to už videla na sone. Takže z Martina sme hneď išli do nemocnice s ešte v ten deň ma operovali. Som týždeň po zákroku, akurát som dokrvacala, včera mi vybrali štichy, operovali to laparkou a zotavujem sa, pravdepodobne do konca mesiaca budem PN :(
@7ovecka7 drzim paste nech si cim skor fit...taketo veci by sa nemali diat😕 ale nemas po operacii trvale nasledky??
@miculiatko odstránený (" našťastie" "iba" ) ľavý vajickovod.. našťastie vaječník sa podarilo zachrániť... Dúfam , že keď si budem pichať injekcie od hematologa keď otehotniem, že už sa to konečne podarí 😪
@7ovecka7 ach....je mi to luto...silno drzim paste nech je vsetko uz v poriadku nech si cim skor fit
@miculiatko ďakujem veľmi ❤️
Baby ktorym sa Vam podarilo otehotnieť, chcem sa Vas spýtať, ci predtym ako ste otehotneli , ci ste sa kúpali vo vani alebo chodili plavat, do wellnessov, ci to niak nemoze branit otehotneniu? Lebo s manželom sa radi kupeme vo vani, vieme, ze jeho spermiam to moc neprospieva, ale on si aj tak tu vanu a dost horucu aj tak da.
@miculiatko nie mrcha bola normálna silná snáď to nic zle neveští . Podľa môjho výpočtu by to mal byť tak 4 tt . Dnes idem ale pre istotu k lekárke na krvné testy a po 2 dňoch zase . Snáď bude všetko dobré 🙂 a tebe tiež blahoželám koľko si ty ?
@minicka20 no daj vrdiet ako si dopadla u dr...aj ja dufam ze to neni nic zle. Ja mrchu neocakavam zajtra takze tiez som 4tt. K dokymu pojdem az po 2 tyzfnoch meskania...a takto vypadam s testikmi
@miculiatko blahozelam, nech vsetko ide ako ma 🙂 ja som si dnes robila tehotensky test. Snazila som sa robeniu testov vyhybat, ale nedalo mi, pretoze mam take pocity ako pred menstruaciou a este mam pred sebou 7 dni. Myslela som si, ze sa mozno podarilo, ale na teste nic nie je. Tak mozno o mesiac 🙂
@janickadusicka ahoj..tak sme na tom rovnako 😊 test som si tiez urobila...ale baby na fore nic nevidia..hoc ja ano 😟 asi mi sibe no...tak zas len cakat
@janickadusicka pozri
@daniela2227 ja tam nic nevidim. Moj test vyzera presne tak isto. Podla mna to je skoda penazi na testy. Nabuduce budem robit az ked mi to bude meskat.
@janickadusicka dakujem velmi pekne! 7 dni do ms je assi este skoro na test.ja som testla 6 dni do ms a bol snehobiely a 4 dni do ms som uz mala normalnu ciarku.ziadneho ducha takze to este zije
jaaaj,ja uz som asi stratila nadej...som nestastna....preco prave my,sme zdrvaví a nejde to...preco...

@val9 ďakujem krásne 🙂 mne pravdepodobne infolic pomohol