icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

miculiatko
17. sep 2018

@verkverk ako dlho sa snazite??hlavu horeee babatko si k vam najde cestu

minicka20
17. sep 2018

@enusamt krvacam :(

minicka20
17. sep 2018

@miculiatko moja :( začala som pred hodinou krvacat :(

minicka20
17. sep 2018

Začala som slabo krvácať :( už viem čo to znamená :(

miroslavsilvia
17. sep 2018

@minicka20 utekaj na pohotovosť. Keď to podchytis včas nemusí to skončit zle

minicka20
17. sep 2018

@miroslavsilvia bohužiaľ v anglicku s tým nič neurobia už som to tak mala minulého roku . Potratila som asi v tom týždni ako teraz. Nic neurobili.

dolynkag
17. sep 2018

@minicka20 nemáš progesteronový krém? daj si ak máš

nini1010
17. sep 2018

Snazime sa.mam jedno dietatko a po 2 MA oba v 8tt sa nam uz tristvrte roka nedari :( prve tri tehotenstva boli na prvy sup a teraz nic.smutok hnev uzkost.nechaoeme to ze sa nedari.vsetky vysledky vysetreni mame dobre.neviem dokedy este cakat.viem ze musim verit.

minicka20
17. sep 2018

@dolynkag mám ale neverím tomu ,dačo ta to tak ako naposledy :(

minicka20
17. sep 2018

@dolynkag kde najlepšie ? Na ruky alebo brucho ?

miroslavsilvia
17. sep 2018

@minicka20 ach jaj...keby si mala aspoň duphaston alebo ascorutin,možno čisté céčko vitamín.zastavuje krvácanie. V lekárni také nezozenies?

minicka20
17. sep 2018

@miroslavsilvia duphastom užívam poslala mi kamarátka zo slovenska . Dnes som už 2 vzala :( beriem aj vitamíny :( ingolic mi už dosiel

dolynkag
17. sep 2018

@minicka20 na vnútornú stranu stehien ja dávam, daj riadne, aj zajtra, ako mokka lyžička

dolynkag
17. sep 2018

@minicka20 ale ak dávaš duphaston, tak to je to isté, len duphaston je umelý progesteron

minicka20
17. sep 2018
miroslavsilvia
17. sep 2018

@minicka20 uzivaj ho stále. Uvidíš ako moc budeš krvacat.hlavne skus ležať koľko sa ti da A skús O pár dní test. Tiež som už toto raz zažila,ale šla som na pohotovosť.nasadili infuzku,dali ascorutin A čakalo sa pár dní. Ak si toto už raz mala,tak by si mala zvážiť nejaké vyšetrenie kvôli ktorému sa malinke neudrží hnedá začiatku.aj keď neviem ako V Anglicku také vyšetrenia funguju

minicka20
17. sep 2018

@dolynkag dala som na brucho aj ruky teda dať aj na stehná ?

minicka20
17. sep 2018

@miroslavsilvia tu ti vôbec nič neurobia povedia že nie si prvá ani posledná . Sú totálne neschopný. Zatiaľ to netecie len ružové vytieram :/ ale to bolo aj pred tým tak :(

miroslavsilvia
17. sep 2018

@minicka20 kým nieje krv,je nádej. Len lez A oddychuj. Natieraj si ten duphaston. Možno to vyznie zvláštne,ale ja by som sa silno pomodlila za malé,nech je silne A nech vydrží. Viac už urobiť nemôžeš,keď tam zdravotníctvo funguje ako funguje. Moc ti držím palce. Ešte to nevzdavaj

dolynkag
17. sep 2018

@minicka20 už nie, ak si si už dala... tak zajtra na stehná, ale vravím, že je to to isté ako duphaston, len prírodná forma, duphaston je chémická forma umelá, tak všetko zas by som asi ja nedávala..... no zas na druhej strane človek nikdy nevie, čo pomôže, drž sa

minicka20
17. sep 2018

@miroslavsilvia ďakujem krásne dávate mi nádej :*

minicka20
17. sep 2018

@dolynkag ďakujem krásne dávate mi nádej :*

dolynkag
17. sep 2018

@minicka20 nič nie je stratné... poznám viac, čo normálne krvácali aj do 5. teho mesiaca, no len ak si už raz potratila takto, tak ťažko povedať, čo to môže byť. Držím palce, silno

miroslavsilvia
17. sep 2018

@minicka20 to som rada 🙂 Vždy je nádej. drzkaj sa

miculiatko
18. sep 2018

@minicka20 boooze!!!! To co je tam za zdravotnictvo! A my na to slovenske nadavame...boze netusim ako by sa si dalo pomoct...fakt by ti nepomohli ked by si sks na pohotovost??

dkzuzana
autor
18. sep 2018

@minicka20 posielam vela sil🍀🍀

daniela2227
18. sep 2018

@miculiatko veru nepomozu 😠 zazila som 2 potraty v UK..jeden hned zo zaciatku..5-6tt...to len skonstatovali ze potrat..lebo krcok maternice otvoreny...nic viac...ziadne sono..atd...druhy..najhorsie co som zazila..v 12tt...uz ako porod...nechali ma najprv cakat v cakarni..na stolicke...krv sa zo mna valila...vsetko bolo od nej...nakoniec ma nechali na izbe..kde som si to vsetko "vytrpela" bez ich pritomnosti..keby nie mojej starsej dcery...neviem ako by som zvladla to..ze mi medzitym trebalo na wc..a nemohla som vstat 😠 bola som tam od nejakej 9rana..do asi 5poobede..o 4mi pichli injekciu na zastavenie krvacania a poslali domov...tot pristup v UK k takym veciam...ze to uz bol moj treti potrat? V dnesnej dobe sa to vraj stava..urobili mi sice nejake krvne testy ..na vysledky som cakala 2mesiace...vsetko ok..a sorry ze mi nemozu pomoct...😠😠😠

minicka20
18. sep 2018

Baby tak nevie či to prestalo krvacat alebo len na chvíľu no brucho už nemam take nafúknute ako som mala pred dvom dňami :/ neviem vôbec vo si mám o tom myslieť . Začína to tak ako pri predchádzajúcom potrate :(

dkzuzana
autor
18. sep 2018

@minicka20 a test máš stále pozitívny? viem, že to musí byť ťažké, niekedy ale telo dopredu rozhodne, že by bábätko nebolo zdravé a tak .... držím veľmi palce, aby sa drobček udržal

miculiatko
18. sep 2018

@daniela2227 to nemyslis vazneeee...neuvazovala si nad zdravotnou starostlivostou tu v sr?? Na nejaky cas sa presunut sem?spominam si ze kednsom bola tehu 1x tak so mnou na poradne chodila jedna kocka co zila v uk ale radsej si platila kompletnu starostlivost u mojho doktora