icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

daniela2227
18. sep 2018

@minicka20 skus spravit test 😟 a mozno by som isla aj k dr...mozno natrafis na niekoho kto bude mat kus zdraveho rozumu ..drzim ti palce

daniela2227
18. sep 2018

@miculiatko no bohuzial vsetko myslim vazne..presne takto to bolo..v zivote na to nezabudnem...a ano..rozmyslala som nad vysetreniami na Sk..januar/februar idem na Sk tak sa objednam k lekarovi..kde som chodila..kym som tam zila..uz nie som sice najmladsia..ale stale chcen vediet..kde je problem..kedze dve deti mam..a za 4 roky nic..len 3potraty

jeanne0
18. sep 2018

@miculiatko dakujem, dufam ze ma trafia a gratulujem 😊 ten tvoj testik vyzera super, tak ma to uprimne potesilo...drzim palce aby vsetko islo ako po masle 😊

minicka20
18. sep 2018

@dkzuzana Áno je digitálny ukazuje stále 3 týždne ale na normálnom je už slabšia ciarka

miculiatko
18. sep 2018

@daniela2227 to mi je veelmi luto ...urcite ries svij stav s dr tu na slovendku.drzim ti silno paste vytrpela si si az az...

miculiatko
18. sep 2018

@jeanne0 dakujem kraasne ja verim ze ta bacilky trafiaaa...takto vypada to moje testovanie teraz

val9
18. sep 2018

Ahojte snazilky 🤗 chcem sa opýtať...konečne bývame s mm vo svojom od piatka 🤗 od vtedy mávam každú noc pravidelne sny že som tehotná, že čakáme bábätko.. túto noc asi najintenzívnejšie úplne zivy sen najprv s bruškom a potom v nemocnici..stava sa to aj Vám že sa Vám niečo podobné sníva? Niekoľko dní po sebe?

dolynkag
18. sep 2018

@val9 je to normálne máš to stále v hlave preto, ale co sa sníva prvý krát na novom mieste sa splní

val9
18. sep 2018

@dolynkag áno ale kazdu noc ..to sa mi ešte nesnívalo..A snažíme sa už pol roka..uvidíme o 2 týždne 🙄 bodaj by si mala pravdu

dkzuzana
autor
18. sep 2018

@val9 pol roka nie je veľa😉 tu sú dievčatá, ktoré sa snažia roky. Držím palce, aby to nebol len sen 🙂

daniela2227
18. sep 2018

@val9 nechcen ta sklamat..ale sny som mala podobne..velmi zive..v jednom som dokonca porodila..blondateho chlapceka..dodnes si pamatam..ze som v tom sne povedala..ze sa podoba na druhorodenu dceru ...v druhom som vozila tmavovlase dievcatko po nakupnom centre..v cervenom kociku..zial ostalo zatial len pri snoch...na druhu stranu...ked som bola naposledy tehotna..3x sa mi snivalo..ze som potratila..v poslednom sne doma na gauci....a presne tam to aj zacalo 😟

daniela2227
18. sep 2018

@val9 v kazdom pripade ti drzim palce..aby tie sny stali sa skutocnostou 😊✊

verkverk
18. sep 2018

@miculiatko rok,ale boli sme uz u dr......ach jaj

minicka20
18. sep 2018

Baby tak ja krvacam stále :/

sandra151
Autor odpoveď zmazal
daniela2227
18. sep 2018

@minicka20 je mi to hrozne luto 😟 skoc k dr..ked uz nic...aspon budes vediet na com si

jeanne0
18. sep 2018

@miculiatko vyzera to super, ta ciarka sa uz nezaprie ❤....a ja dnes 1DC...

dolynkag
18. sep 2018

@minicka20 vyzerá to na riadnu menštruáciu, či slabšie, silnejšie

dkzuzana
autor
18. sep 2018

@sandra151 ja idem v pondelok

sandra151
Autor odpoveď zmazal
miculiatko
18. sep 2018

@verkverk rok sa snazite o mimi?? Co na to dr

miculiatko
18. sep 2018

@jeanne0 nevadiiii daldi cyllus idete na to opaaat!👌👍🙏😇🤱

dkzuzana
autor
19. sep 2018

@sandra151 v Nitre. Este nezabudni, ze predtým ti musia urobiť kontrolný ster na infekcie, na výsledky sa caka tyzden, tak aby ta neodsunuli opäť o mesiac ako mna

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
dkzuzana
autor
19. sep 2018

@sandra151 vážne? to som ani nepočula. Mňa moja automaticky poslala do caru. Ja mám teda veľký rešpekt pred tým, lebo to už bude také definitívne, keďže mám endometriózu, moje šance na priechodnosť sa veľmi znižujú. A máš stery v poriadku? všetko Ok?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
dkzuzana
autor
19. sep 2018

@sandra151 to je asi v poriadku, aj v care budem teda za "klasickú" metódu platiť 125euro. Tak dúfam, že nám to obom dobre dopadne😉

lula3108
19. sep 2018

Ahojte, s manzelom sme cerstvo svoji, ale o babo sa snazime vyse roka...on ma velmi zly spermiogram - len 1 mil. spermií ale vraj su zdrave a v dobrej forme. Lekárka nás hneď odporučila na umele, vraj je tam velmi dobra sanca. Ja som uplne zdrava, vraj mam nadmernu tvorbu vajicok dokonca. Dohodli sme sa, ze si dame do januara este cas, zacali sme brat vitaminy, obmedzime alkohol, dame si zdravu stranu a v januari pojdeme na novy spg. Bola by som najradsej, ak by sa to podarilo prirodzene, nie som s tym uplne ok ze by som musela do seba pchat hormony...je tu niekto, komu sa podarilo prirodzene aj so zlym spg?