icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

nikusiak9
2. dec 2018

@janickadusicka lelarovi ked ti bude min.2tyzdne meskat

lakukaa
4. dec 2018

@butterfly333 budem drzat palce.ja mam toho o dve viacej aj stitna zlaza je zla a aj cukrovka.tak ale musime skusat. 👊

butterfly333
4. dec 2018

@lakukaa tak to držím palce aj ja tebe nech sa to podarí do šťastného konca.

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
12. dec 2018

@janickadusicka to presne iste som aj ja mala minulý mesiac naše prvé iui brala som progesteron aj fraxik myslela som tiež že budem mať nejaké príznaky ako baby píšu no vôbec nič ani prsia neboleli ani podbruško nič aj tak sa to nepodarilo. Druhe iui sme neskusali no tak isto som brala tento cyklu clostil pregnyl progesteron fraxik bolesti cez ovu boli poriadne ešte asi 4dni po ovu dnes má prísť ms ťa nikde test biely bt vysoko a bolia ma prsia asi 4dni progesteron som vysadila v sobotu no dnes ms stále nikde.

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
12. dec 2018

@janickadusicka ja mam mat druhý cyklus letrozol a ovitrelle no neviem kedy pôjdeme.

zoja82
12. dec 2018

@janickadusicka ja tiež čakam po iui, ale tretom. Mna po ovitrelle strasne boleli prsia, stale boli ale uz prcha z tela, tak aj ta bolest je znesitelnejsia..drzim ti palce, aby to vyslo

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
zoja82
12. dec 2018

@janickadusicka mna dnes pobolieva prava strana, kde som mala ovulaciu. Neskusala si aj testovat, ze dokedy sa ovitrelle udrzi v tele?

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
zoja82
13. dec 2018

@janickadusicka po utrogestane nie, to je progesteron

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
zoja82
13. dec 2018

@janickadusicka ja som dnes 11den po iui a 9den po iui, dnes bol test biely, tak ma chytila depka, aj ked viem, ze este je cas, ale bojim sa a nemam ziadne pocity.

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
zoja82
13. dec 2018

@janickadusicka presne viem o čom hovoris, tych sklamani uz bolo vela. My sa snazime cca 2roky, ale par mesiacov sme neriesili, ale hlavu aj tak nevypnem. a vy sa kolko snazite?

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
ucholacik
14. dec 2018

BAby snazime sa uz o babo nieco vyse pol roka a zatial nic,Ale tento mesiac mi prisla menstrucia ale ina ako vzdy.Pred mrchou ma neskutocne boleli prsia a to mna nikdy nebolievaju.mrcha trvala len 4dni a z toho 3dni som mala hnedy vytok.Mozem byt tehotna??

zoja82
14. dec 2018

@janickadusicka my mame okolo seba rozne pary, niekomu to islo hned, niektorí aj prisli o babatka a stale bojuju a my sme taky par, co sme obaja tiez zdraví a ani raz sme nemali pozitívny test a to ovulacia chodi bez problemov a aj spermiogram je dobry.

zoja82
14. dec 2018

@janickadusicka a na krv by som mala ist buduci tyzden, ale bojim sa toho

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
zoja82
14. dec 2018

@janickadusicka dakujem, držím aj ja tebe palce, už to raz musí prísť aj na nás 🙂

miza88
14. dec 2018

@zoja82 @janickadusicka Baby, my sme tiez obaja zdravi ako rybicky a podarilo sa nam az po takmer roku a pol. Ani IUI sa nam nepodarilo. Ten hore asi vie co robi. Mna chcel kazdopadne naucit trpezlivosti 🙂 Drzim Vam velmi palce, ja som uz neverila ze niekedy zbadam na teste dve // a ked to prislo, tak som tomu stale neverila a az teraz po mesiaci si to zacinam nejako uvedomovat a verit tomu 🙂

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
zoja82
14. dec 2018

@miza88 gratulujem z celého ❤ a súhlasím s tebou, že ma toto obdobie naučillo veľa pokory a trpezlivosti a tiež mi obratilo priority na ruby. Len mna mrzí, že to už trápi aj môjho drahého, už je z toho smutný a veľmi by som ho chcela potešiť dobrou správou, on si to zaslúži lebo je ku mne veľmi dobrý a je moja opora.

miza88
14. dec 2018

@janickadusicka Ďakujem, ja som si stále hovorila že naše bábatko bude také dokonalé, že jeho výroba tam hore troška trvá, preto si musíme počkať 🙂 Raz, skôr či neskôr, to určite príde 🙂
@zoja82 Úplne ťa chápem, tiež som chcela manžela potešiť a každý mesiac keď prišla ms mi bolo ľúto, že mu neviem dať po čom tak túži... ale našťastie to bral statočnejšie ako ja a ja keď som mu nakoniec zavolala že vidím // na teste, tak mi neveril :D Na ďalší deň mi nakázal sa vycikať do misky a spravil ten test sám 😀

Každopádne, ten mesiac keď sa to podarilo, som fakt nečakala, že ovulka bude presne na čas a sex som si proste len užívala, jasne že sa na to nedalo prestať úplne myslieť, aj sviečku som robila 😀 ale celkovo som sa tým už až tak netrápila. Nemôžem však jednoznačne tvrdiť, že toto je jediná cesta. Je zvláštne, ako sa niečo tak prirodzené a bežné môže zmeniť na taký veľký boj a trápenie....

minicka20
15. dec 2018

Baby takze je to tu znova 🙂 drzte palce nech są to tam konecki udrzi :/

minicka20
15. dec 2018

Omeskana ms 3 dni a taka ciarocka 🙂

minicka20
15. dec 2018

@dolynkag ahoj tak znovu je to tam 🙂 3 deň ms mešká a ciarocka už je krásna 🙂

dolynkag
15. dec 2018

@minicka20 vidím, super, silno držím palce