icon

Snažíme sa od novembra 2017

happy9911
9. nov 2017

Ahojte, vytvorila som tuto temu aby som si mohla pokecat z niekym,kto je v podobnej sitacii a preziva to iste ako my dvaja s mojim manzelom..ale hlavne ja 🙂))).. Snazili sme sa uz pred mesiacom ale nevyslo to, skusame dalej.. Sme spolu 7 rokov a v septembri tohto roka sme mali svadbu...Manzel ma 29 a ja 23..zivotnaaa laska...🙂.. Dufam ze sa v tejto skupine,budeme podporovat a kazda si prideme na svoje ...Volam sa Adriana a budem rada ak tu spoznam taketo snazilky ako som ja 🙂 cmuk

annie89
25. nov 2017

@laura1989
kočka, držím ti silno palce!!! 🙂 😘

laura1989
25. nov 2017

@annie89 ďakujem ❤️ Aj ja tebe silnooo 😊

laura1989
29. nov 2017

Dievčence mám 5-6 dni do očakávanej mrchy ale nevydržala som dnes s testla 😂 mám ducha na fotke skoro nič nieje vidieť ale LIVE áno 😂😂😂😂 ale aj tak tomu neverím po 5 rokov mi treba 20 testov 😂

laura1989
29. nov 2017
larosabigi
29. nov 2017

mne sa druha ciarka objavili v den ocakavanie mrchy :D par dní pred nou slaby duch 🙂

larosabigi
29. nov 2017

@laura1989
drzim palce 🙂 😍

laura1989
29. nov 2017

@larosabigi ostal ten slabý duch na tom teste cely čas ? Ja som bola na nakúp a mne sa zdá že je preč 😱 bože zase som sa dala nachytať 😂 ešte že to neberiem tak vážne 😊

larosabigi
29. nov 2017

@laura1989 nie v den mrchy uz bola silnejsia druha ciarka 🙂 jasna a hned sa objavila 🙂 nechcela som ani verit, a to som testovala okolo obeda, nebol prvy moc 🙂 ale citlivost 10 hcg, k lekarovi sa chystam az buduci tyzden, snad uz bude bit srdiecko 🙂

laura1989
29. nov 2017

@larosabigi ďakujem ja počkám pár dni a urobím další toto čakanie je choré chcem hneď vedieť áno alebo nie 😂 ducha som videla až sa mi v hlave zatočilo ale teraz nevidím už nič .
Ten test čo som robila by už mal ukázať 😔

hipollita
29. nov 2017

@laura1989 Skus si urobiť test až deň po menštruácii, to by ti už malo normálne ukázať 🙂 Budem držať palce 🙂

laura1989
29. nov 2017

@hipollita ďakujem som zvedavá veľmi 😱😍 len či to vydržím ešte do utorka 😂

hipollita
29. nov 2017

@laura1989 no bude to ťažké, ale musíš sa nejak premôcť a vydržať to :D Zamestnaj sa niečím iným nech ti rýchlejšie ubehnu tie dni :D

lula313
29. nov 2017

Baby, ja som si robila asi 10 testov s vysokou citlivosťou, všetko negatívne a pozitívny mi vyšiel až 5 dni meškania MS, takze treba verit. Držím Vám moc palce😊

laura1989
30. nov 2017

@hipollita viem že musím vydržať 😭 to je take ťažké to v sebe dusiť ale aspoň mám vás 😍

laura1989
5. dec 2017

Ahojte dievčatá 😔 mrchu som dostala v sobotu 😭 4 dni skôr 😔 normálnu silnú ako vždy bola som si istá že to vyšlo ani si neviete predstaviť to sklamanie ešte do teraz pozerám na ten test s tým duchom a je mi do placu ja som za 4 roky ani jeden jediný raz nemala ducha čiže si viete predstaviť tu radosť no nevadí snáď sa raz podarí 😔
Ako sa máte vy ?

hipollita
5. dec 2017

@laura1989 cozee..to ma mrzi😢
ja už som si myslela, že ti dnes budem gratulovať...Ale tak netreba zúfať, verím, že sa to skôr či neskôr musí podariť.

kebhut1
6. dec 2017

Baby my sa snazime s muzom uz 4 mesiac, sice dlhsie nam trvala aj prva, ale myslela som ze teraz to bude skor😂 pri prvej som mala uz 5 dni skor na teste ciarky, a teraz mi to meska uz 5 den a mam strach si ist aj kupit test, ze to zas nevyslo😒 v den ms som si robila test a bol negativny, uz tyzden mam bolesti ako pred ms, asi preto nechcem zas kupovat dalsi test a dalsie sklamanie 😢

trinneo
6. dec 2017

Baby ja už tiež začínam pociťovať trošku sklamanie - síce sme začali až koncom septembra a pracujeme na baby asi len 2 mesiace, ale aj tak som myslela, že to bude hneď tam. Asi som bola poriadna naivka, keď čítam tie príbehy mnohých žien, aké to je celkom ťažké, keď sa raz už človek rozhodne. A to si stále hovorím, že je to v pohode, veď mnohým to trvá aj viac mesiacov a nebodaj rokov... ale keď si pomyslím, že ako som sa "bála" tehotenstva počas vysokej a potom, kým som mala povinnú prax a poctivo užívala HAK, tak teraz, keď je tá možnosť tu, tak by som brala hoci aj na druhý deň 🙂 a vlastne to môže byť aj celkom asi problém... 😒

kebhut1
6. dec 2017

@trinneo urcite sa nam to podari 🙂 len asi treba obcas viac casu 🙂

annie89
6. dec 2017

@trinneo úúúúúúplne mi čítaš myšlienky... kedysi som tŕpla už pri prvom meškajúcom dni... teraz očakávam, že mi bude meškať a že mrcha už viac nepríde...
Držím ti palce! 🙂

derdia
6. dec 2017

Ja neviem co sa na to tak upinate....najma tie co to skusate dva mesiace....co si nepoviete,ze do roka to dame...a nehodite za hlavu a nemilujete sa len tak pre zabavu?Nie kazdy pocne hned v prvy mesiac...to neznamena,ze mate problem...chapem tie co to zacnu riesit po roku...ale vy co to riesite po mesiaci...si to psychicky zhorsujete...a uplne zbytocne...treba si dat pohar vina,bavit sa uzivat si milovanie a tak...nie ist na to ako keby ste sli do roboty!

derdia
6. dec 2017

A tym som nechcela ani jednu zVas nahnevat,alebo nieco....len som tyn chcela povedat,ze netreba hladat problem hned tam kde nie je...ale tie co sa pokusate dlhsie Vam rozumiem a prajem vsetkym aby to cim skor bolo ako si zelate😊

happy9911
autor
6. dec 2017

Takyto test 3dni pred ms... Ja tam nieco vidim.. Skusame to pol roka🤔

hipollita
6. dec 2017

@trinneo Ja som v nejakej knihe čítala, že keď ma žena ovulaciu, tak je len 25% šanca, že otehotnie...keď som sa nad tým zamyslela, tak je to tehotenstvo fakt taky malý zázrak 🙂

trinneo
6. dec 2017

@derdia Jooooj, to zase nie, ja sa nesťažujem ani to nechcem nejako riešiť... na to v tomto stave a ani v mojom zatiaľ prípade nemám právo, a nie je to žiadna robota, to zase nie.... pretože mnohé dievčatá sú na tom horšie...
Ale kurňa, úplne súhlasím s @annie89 a tie upozornenia a filmy, že baby sú na prvý raz tehotné a že sa to môže stať hocikomu 🙂 tak teraz podľa toho čítam to asi až také ľahké nie je 🙂
@hipollita - fakt? tak to je fakt skôr zázrak ako normálka....to je skoro ako lotéria🙂

hipollita
6. dec 2017

@trinneo tu je celkom zaujímavý článok o tých "sanciach" na oplodnenie http://m.bartak-alexandr.webnode.cz/news/tehote...
Mne trochu aj tie info pomohli po psychickej stránke.. Že ak to nevyjde, tak sa nemôžem hnevat keďze šanca, že by sa to podarilo je fakt mala :D Treba to skúšať a raz snáď bude všetko v správny čas na správnom mieste :D Ako si povedala, je to fakt taka lotéria :D

laura1989
12. dec 2017

@happy9911 ako si dopadla ? 😍😍😍
Dúfam že ti už nedošla mrcha ako mne 😔

happy9911
autor
15. dec 2017

ahoooj dosla :( skusame aj tento mesiac tak uvidime 🙂

deniska14
15. dec 2017

Ahojte baby, sa mi zvysili 3 nove neotvorene krabicky kyseliny listovej najlepsie je ju uz zacat uzivat 3 mesiace pred otehotnenim......kupila som za 11e....predam vsetky spolu za 5e...viac info sprava.....posielam link o ucinkach https://najmama.aktuality.sk/clanok/236704/kyse...

laura1989
15. dec 2017

@happy9911 no to snáď nie 😔 ja tomu nerozumiem od kedy majú ženy duchov a dostávajú mrchu 😔
Ja tiež tak akurát že som tento mesiac ovulku nestihla drahého som nemala doma 😔 tak mi je to ľúto opäť mesiac čakať 😔
A my dve čo sme sa z toho naučili ?
Nerobiť testy pred mrchou 😊