icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

misajelka
Autor odpoveď zmazal
sonya6
8. okt 2017

@misajelka hovorila som tiiiiiii 😍sme v tomto dve 😊daj foto 😊

misajelka
Autor odpoveď zmazal
jente
8. okt 2017

@sonya6 a @misajelka gratulujem vam 😀

sonya6
8. okt 2017

@jente
@misajelka tak dúfam že sa vidíme v junovkach 😀teším sa na vás kočky 😊

arabelka33
8. okt 2017

Baby a mali ste nieco aj na podporu alebo nic? Ako dlho ste sa snazili? 😊 blahozelam zo ❤👶.

misajelka
Autor odpoveď zmazal
catallea
8. okt 2017

@luckavla my sme si tiež minuly mesiac povedali že to dáme, ale bol to mesiac plny stresu tak sa ani nečudujem, že sa nezadarilo, ale už sa to skoro ukludnilo. Tiež som rozmýšľala na ovu testami ale hneď som to zarazila, zbytočný stres naviac, radšej si to užijem, než si to nalinajkovať ako test ukáže.
Ale držím ti moc palčeky 👍

luckavla
9. okt 2017

@catallea
Aj ja som si to rozmyslela, skor sa nato nebudem sustredit ani si nic zapisovat kedy sme sa snazili do kalendara.Kaslem nato, budeme si uzivat a pride to same a ak do konca roka nic, pojdeme obaja na vysetrenie, sme sa dohodli. A rozmyslam ze zmenim prácu, lebo tam sa stresujem stale a aj ked otehotniem nebudem moct stat 14 hodin na nohach takze asi si idem otvoriť profesiu a hladat. Vy sa uz kolko snazite?

catallea
9. okt 2017

@luckavla To máš pravdu, práca a stres robia veľa, pokiaľ nie si spokojná tak určite zmeň prácu. Ja mám dosť sedavú prácu, s drahým sme zaviedli dlhé večerné prechádzky, dobre sa vyrozprávame a vyventilujeme si hlavy, odporúčam 😉
no nám sa to už začiatkom roka podarilo, no žiaľ v 10 tt nás opustilo. Teraz sme mali polročnú pauzu ako dr. odporučil, samozrejme, že sme to nevydržali a od júla sme sa začali snažiť, ale telo samo vie kedy je pripravené. Ale tento mesiac to dáme, treba sa len pozitívne naladiť 👍🙂

jaruskatt
9. okt 2017

Dnes 34.DC... mrchu mešká 2-4 dni (cyklus mávam 30-32 dní), teplota 36,6 (nízka), teh.test negatívny... čo sa to zase robíííí 😨

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
9. okt 2017

@misajelka no bohuzial prisla. Som sklamana, ale rano mi to prislo normalne vtipne. Mrcha mi vzdy chodi v priebehu dna, alebo zvykne max dva dni meskat. A dnes. Rano hned v 5:30 ked som vstavala, hned dorazila. No je toto mozne? 😁 je to skoda, ale verim, ze nase mimi pride. Mala laska. Tento mesiac ideme na dovolenku takze tam sa nam to urcite podari a hotovo ! Inu moznost nepripustame.

veriiik106
9. okt 2017

Dievčatá a bazalnu teplotu si nemôžem nejak merat s normálnym teplomerom?

misajelka
Autor odpoveď zmazal
korpiklaanka
10. okt 2017

@arabelka33 my tiež, síce len na víkend, ale zázračne to vychádza na ovulku 🙂

arabelka33
10. okt 2017

@misajelka @korpiklaanka ked ja uz baby vzdy ked to nevyjde chytam depku, ze co ked sa to nepodari alebo take nieco. Kolko pribehov citam, jak sa im dlho nedari. Uz to citat nebudem. 😡

sonya6
10. okt 2017

@arabelka33 ahoj 🙂 ja som užívala inofolic prášok dva krát denne a gynex kavpky a pomohlo 🙂 držím palce ♥

korpiklaanka
10. okt 2017

@arabelka33 čítaj tie, v ktorých sa píše, že sa podarí.

Jeden Ti napíšem. Kamarát s partnerkou sa snažili o bábo, neviem presne ako dlho, ale už mali dohodnutné umelé oplodnenie. Nepodarilo sa. A čo sa nestalo? Hanka má už tri roky a druhá ratolesť je na ceste a lekári im dávali nulovú šancu na splodenie dieťaťa prirodzenou cestou.

O takýchto zázrakoch čítaj.

korpiklaanka
10. okt 2017

@arabelka33 Ako dlho sa snažíte? Nám to vyšlo na prvý šup, ale v 9. týždni som potratila. Teraz skúšame druhý cyklus. Naivne som si myslela, že to znova vyjde na prvý raz.

misajelka
Autor odpoveď zmazal
emasss111
10. okt 2017

@arabelka33 presne ako ti baby píšu, skús čítať hlavne tie pozitívne príbehy maminiek....aj keď viem, že je to ťažké....aj ja sa na seba niekedy hnevám, že čítam sprostosti 😈
neviem, ako si na tom zdravotne, ale ak ani ty ani partner nemáte žiadne problémy, ktoré by mohli brániť otehotneniu, tak sa treba len uvoľniť a ono to príde 😉
pozri mne vzali jeden vaječník, zistili endometriózu....endocysta sa mi objavila už aj na druhom vaječníku, lekár mi povedal, že prirodzene ťažko otehotniem a dal mi papiere do CAR...to bolo pred svadbou, zmierila som sa s tým, že bábo bude jedine umelým oplodnením a hneď v nasledujúcom cykle som ostala tehotná ...presne vtedy, keď som to prestala riešiť a nechala to na lekárov 🙂 tehu síce nedopadlo dobre....ale teraz som opäť tehu a po potrate sa nám to podarilo na prvý šup....a proste som vedela, že to na prvý šup vyjsť nemôže kvôli endometrióze, nemyslela som nato, neriešila a bum, podarilo sa 🙂 síce idem k lekárov len v piatok, ale všetky tehu testy vyšli pozitívne 🙂

arabelka33
10. okt 2017

No ja sa na to urcite nijak nesustredujem, nepozorujem sa, ani to nijako nehrotim. Len ked pride mrcha tak som sklamana par dni. Ale nevadi. Snazime sa od leta, august. Jedine co beriem je kyselina listova a alchemilka. Pouzivam ovu testy. Zijeme v zahranici tak u lekara som nebola. Myslim,ze tu by to ani nijako neriesili. Predpokladam,ze ked mam pravidelne mrchu a podla ovu testov aj ovulku tak,ze som ok. Partner uz jedno babo ma z minuleho vztahu takze ten predpokladam, ze je tiez ok. Viem, ze trpezlivot ruze prinasa 😊.

arabelka33
10. okt 2017

Samozrejme Vam vsetkym DAKUJEM za podporu.

veriiik106
10. okt 2017

Dievčatá tak ešte raz dnes si začnem meriat ovu a keď bude čiarka dosť silná to znamená že do 48 hod sa treba snažiť? ;) Ďakujem Vám moc

emasss111
10. okt 2017

@arabelka33 tak to sú len dva mesiace, neboj ono to príde v ten správny čas....no a ten smútok a sklamanie...bez toho to asi nejde.....držím vám palce, nech sa čoskoro podaríííí 🙏

alexandra1995
10. okt 2017

Ahojte všetci, mám pár otázok ktoré by som chcela vydiskutovať. Som 4+3tt 🙂 U lekárky som už bola a povedala, že zatiaľ je všetko ako má byť a objednala ma o dva týždne na sono. Dnes večer som však mala prvé príznaky tehotenstva do teraz som nepociťovala ešte nič. Moje otázky znejú:
1- Je normálny zvýšený srdečný tep tak skoro ?
2- Ako ste predchádzali chorobe ? 🙂
3- Čo Vám pomohlo pri ranných a večerných nerovnostiach?

Ďakujem za každú odpoveď <3

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
10. okt 2017

Pockam, pockam. Viem, ze to pride a dakujem za povzbudenie. A vy samozrejme dalej informujte ako sa vsetky mate 😊

stano1202
10. okt 2017

u nas zase všetko od začiatku,no čo už....raz sa to už podarí,aj keď je to mesiac čo mesiac rovnaké...