Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@snazilka1004 to mi je ľúto...viete aj príčinu?
@slniecko527 ešte nie ešte nemáme výsledky z histológie... neviem kedy budú, keďže sa to stalo ešte len teraz cez víkend
@snazilka1004 prajem ti veľa šťastia pri ďalšom tehu
@snazilka1004 tiez prajem vela sil a stasticka 😘😢
@snazilka1004
Ahoj viem co prezivas mne sa to stalo minuly rok v auguste....otvoril sa my krcok v 20tt chlapcek chvilu zil no skoncilo to zle..jedli sme vitaminy no aj tak sa nedarilo mame za sebou neuspesne ivf,...musis hlavne mat ok psychiku
@sevcikovaanna to áno viem že psychika robí veľa. Ale ja určite ďalšie babetko veľmi chcem a verím že už to dopadne dobre, že to dotiahneme až do úspešného konca 😊 od februára s manželom určite pracujeme na ďalšom babetku 😊😊😊
@snazilka1004
Mne hovor otehotnela som teraz a zase sa doktorovi nezda hcg tak som psych nadne a cakam co dalej
@sevcikovaanna treba veriť že to bude Ok 😊 podľa mna to HCG každému môže stúpať inak 😊 mne keď som bola predtým tehotná tak mi lekár ani nebral krv na HCG len spravil ultrazvuk a potom sme čakali do ďalšieho či sa bude všetko vyvíjať tak ako ma, a to na prvom ultrazvuku videl len plodový vak ale žiadny plod vo vnútri
@snazilka1004 mne bral v piatok bolo 5 a vcera 13 vraj je to malo 😢
ahojte, snažilky a budúce maminy...
skúsim sa tu spýtať... ide o moju sestru.. snažia sa 2 roky a konečne dokopala chlapa k tomu, aby šiel na spermiogram.. že všetko ok, až na jednu hodnotu, ktorú má nízku.. momentálne neviem akú, neskôr mi napíše.. sestra je ok.. bola s tým teraz u doktorky a tá jej povedala, že až po novom roku to budú riešiť.. najprv tri pokusy IUI a až potom umelé oplodnenie... máte niektorá podobnú skúsenosť? poradili by ste, čo by si mohla niečo voľnopredajné na podporu kúpiť? vďaka
@enusamt moj muz mal oligoteratozoospermiu, tak skor o tomto viem viac veci... ale vo vseobecnosti - spermie sa daju ovplyvnit roznymi vyzivovymi doplnkami, zivotospravou atd... napriklad tu je rozpis vitaminov - https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav... . spermie sa tvoria cca 3 mesiace, takze az po tejto dobe sa daju vidiet vysledky..
@misajelka velmi dakujem. Vam vela stastia a nech to mas coskoro tak isto ako ja. Myslim, ze mne pomohol ten gynex 😊
Skus. Brala som ho mesiac a uz je to tu 😊 a po pravde v ten mesiac som este plakala, ze sme sa milovali iba raz a ze to zas nevyjde, ze to nestaci.
Ahojte.som tu nova. My sa snazime od svadby,tj od juna. Mala som zdravotne problemy (zapal hrubeho creva,pobyt v nemocnici),tak sme mali 2-3mesiace pauzu v snazeni na odporucanie lekarky. Teraz som uz fit,ale aj tak sa nedari :-/. Beriem aj vitaminy B6+B12. Akurat dnes som si robila test,lebo mi zatial menzes meska 2dni a negativny vysledok. No skoda ☹,uz som dufala v pekny vianocny darcek. Skusim aj ja ten gynex.
@misajelka brala som 3 tyzdne denne 2 x 7 kvapiek. Tyzden pauza a znova 3 tyzdne 2 x 7 kvapiek a cele som to vybrala. Tak ja neviem ako baby pisali, ze to mali na viac mesiacov. Ja som to tymto davkovanim cele dobrala za 7 tyzdnov. Zacala som brat 19.10 a vyzera to, ze som otehotnela 27.11. Dnes kupim digi testik 😊. Takze mile rada by som posunula, ale uz nemam co 😣.
@arabelka33 ahojky, brala si ten gynex aj po ovulke ? To znamena nepretrzite cele 3 tyzdne ?
No ono na flasticke je davkovanie 1 - 3 denne 2 az 7 kvapiek. Niekto to berie 3 x denne po 5 kvapiek. Podla mna je to na kazdeho uvazeni 😊 a ako sa citi. Ci mu je z kvapiek zle, dobre. Miestami som to aj zabudala brat. No hlavne, ze pomohli 😊. @bevab neriesila som ovulku ked som to brala. Nepretrzite tri tyzdne ano.
@arabelka33 ok dakujem beriem druhy tyzden. Snazim sa 2krat 7 kvapiek tiez. len vela ludi tvrdi, ze kvoli alchemilke by sa po ovulke nemalo a preto som sa pytala.
No 100 ludi 100 nazorov. Najlepsie je pocuvat svoje telo 😊. Uvidis ako sa budes citit.
@arabelka33 môžem sa opýtať aký je to test? 🙂
Intimed.

Tak ja sa k vam vraciam aj keď nerada 😔 začali sme sa snažiť v lete a hneď sa aj podarilo... lenže v 23 tt nám babetko zomrelo v brušku 😢😢😢 ... mam za sebou porod a už oddychujem doma... lekári povedali že po troch mesiacoch sa môžme začať snažiť znovu. Verím že sa nám zase podarí a že to už dotiahneme do šťastného konca 😊 chcela by som začať brat nejaká vitamíny aj manžel tak čo odporúčate?