icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

snazilka1004
20. nov 2017

Tak ja sa k vam vraciam aj keď nerada 😔 začali sme sa snažiť v lete a hneď sa aj podarilo... lenže v 23 tt nám babetko zomrelo v brušku 😢😢😢 ... mam za sebou porod a už oddychujem doma... lekári povedali že po troch mesiacoch sa môžme začať snažiť znovu. Verím že sa nám zase podarí a že to už dotiahneme do šťastného konca 😊 chcela by som začať brat nejaká vitamíny aj manžel tak čo odporúčate?

slniecko527
20. nov 2017

@snazilka1004 to mi je ľúto...viete aj príčinu?

snazilka1004
21. nov 2017

@slniecko527 ešte nie ešte nemáme výsledky z histológie... neviem kedy budú, keďže sa to stalo ešte len teraz cez víkend

slniecko527
21. nov 2017

@snazilka1004 prajem ti veľa šťastia pri ďalšom tehu

arabelka33
21. nov 2017

@snazilka1004 tiez prajem vela sil a stasticka 😘😢

sevcikovaanna
24. nov 2017

@snazilka1004
Ahoj viem co prezivas mne sa to stalo minuly rok v auguste....otvoril sa my krcok v 20tt chlapcek chvilu zil no skoncilo to zle..jedli sme vitaminy no aj tak sa nedarilo mame za sebou neuspesne ivf,...musis hlavne mat ok psychiku

snazilka1004
29. nov 2017

@sevcikovaanna to áno viem že psychika robí veľa. Ale ja určite ďalšie babetko veľmi chcem a verím že už to dopadne dobre, že to dotiahneme až do úspešného konca 😊 od februára s manželom určite pracujeme na ďalšom babetku 😊😊😊

sevcikovaanna
29. nov 2017

@snazilka1004
Mne hovor otehotnela som teraz a zase sa doktorovi nezda hcg tak som psych nadne a cakam co dalej

snazilka1004
29. nov 2017

@sevcikovaanna treba veriť že to bude Ok 😊 podľa mna to HCG každému môže stúpať inak 😊 mne keď som bola predtým tehotná tak mi lekár ani nebral krv na HCG len spravil ultrazvuk a potom sme čakali do ďalšieho či sa bude všetko vyvíjať tak ako ma, a to na prvom ultrazvuku videl len plodový vak ale žiadny plod vo vnútri

sevcikovaanna
29. nov 2017

@snazilka1004 mne bral v piatok bolo 5 a vcera 13 vraj je to malo 😢

enusamt
7. dec 2017

ahojte, snažilky a budúce maminy...
skúsim sa tu spýtať... ide o moju sestru.. snažia sa 2 roky a konečne dokopala chlapa k tomu, aby šiel na spermiogram.. že všetko ok, až na jednu hodnotu, ktorú má nízku.. momentálne neviem akú, neskôr mi napíše.. sestra je ok.. bola s tým teraz u doktorky a tá jej povedala, že až po novom roku to budú riešiť.. najprv tri pokusy IUI a až potom umelé oplodnenie... máte niektorá podobnú skúsenosť? poradili by ste, čo by si mohla niečo voľnopredajné na podporu kúpiť? vďaka

someone99
7. dec 2017

@enusamt nech jej poslu vysledky spermiogramu, bez toho nebude vediet, co vobec treba zlepsit... tych parametrov, ktore mozu byt zle, je viac...

enusamt
7. dec 2017

@someone99 ona ten papier má doma... len mi hodnoty vypíše potom, keď chlap nebude pri tom, aby nehundral 🙂

enusamt
7. dec 2017

@someone99 ty sa v tom vyznáš? už mi poslala foto a na spodku je diagnoza asthenozoospermia.. znížená pohyblivosť... a mal tam jednu hodnotu %PL 18 %

someone99
7. dec 2017

@enusamt moj muz mal oligoteratozoospermiu, tak skor o tomto viem viac veci... ale vo vseobecnosti - spermie sa daju ovplyvnit roznymi vyzivovymi doplnkami, zivotospravou atd... napriklad tu je rozpis vitaminov - https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav... . spermie sa tvoria cca 3 mesiace, takze az po tejto dobe sa daju vidiet vysledky..

arabelka33
17. dec 2017

Tak ja uz mozem s radostou povedat, ze nam sa to podarilo ❤👶😊

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
17. dec 2017

@misajelka velmi dakujem. Vam vela stastia a nech to mas coskoro tak isto ako ja. Myslim, ze mne pomohol ten gynex 😊

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
17. dec 2017

Skus. Brala som ho mesiac a uz je to tu 😊 a po pravde v ten mesiac som este plakala, ze sme sa milovali iba raz a ze to zas nevyjde, ze to nestaci.

mucha_puk
17. dec 2017

Ahojte.som tu nova. My sa snazime od svadby,tj od juna. Mala som zdravotne problemy (zapal hrubeho creva,pobyt v nemocnici),tak sme mali 2-3mesiace pauzu v snazeni na odporucanie lekarky. Teraz som uz fit,ale aj tak sa nedari :-/. Beriem aj vitaminy B6+B12. Akurat dnes som si robila test,lebo mi zatial menzes meska 2dni a negativny vysledok. No skoda ☹,uz som dufala v pekny vianocny darcek. Skusim aj ja ten gynex.

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
18. dec 2017

@misajelka brala som 3 tyzdne denne 2 x 7 kvapiek. Tyzden pauza a znova 3 tyzdne 2 x 7 kvapiek a cele som to vybrala. Tak ja neviem ako baby pisali, ze to mali na viac mesiacov. Ja som to tymto davkovanim cele dobrala za 7 tyzdnov. Zacala som brat 19.10 a vyzera to, ze som otehotnela 27.11. Dnes kupim digi testik 😊. Takze mile rada by som posunula, ale uz nemam co 😣.

misajelka
Autor odpoveď zmazal
bevab
18. dec 2017

@arabelka33 ahojky, brala si ten gynex aj po ovulke ? To znamena nepretrzite cele 3 tyzdne ?

arabelka33
18. dec 2017

No ono na flasticke je davkovanie 1 - 3 denne 2 az 7 kvapiek. Niekto to berie 3 x denne po 5 kvapiek. Podla mna je to na kazdeho uvazeni 😊 a ako sa citi. Ci mu je z kvapiek zle, dobre. Miestami som to aj zabudala brat. No hlavne, ze pomohli 😊. @bevab neriesila som ovulku ked som to brala. Nepretrzite tri tyzdne ano.

bevab
18. dec 2017

@arabelka33 ok dakujem beriem druhy tyzden. Snazim sa 2krat 7 kvapiek tiez. len vela ludi tvrdi, ze kvoli alchemilke by sa po ovulke nemalo a preto som sa pytala.

arabelka33
18. dec 2017

No 100 ludi 100 nazorov. Najlepsie je pocuvat svoje telo 😊. Uvidis ako sa budes citit.

ajka32
18. dec 2017

@arabelka33 môžem sa opýtať aký je to test? 🙂

arabelka33
18. dec 2017

Intimed.