icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

soldi
autor
31. okt 2014

@papaj30 ahoj, podla dlzky cyklu velkost folikulu sedi, teraz uz neber, ale buduci cyklus kludne zvys o 25mg na den a dalsi cyklus (ak bude) tak este plus 25 🙂

papaj30
31. okt 2014

@soldi Dekuji moc,za tyden mam jit na kontrolu,jestli vyrostli. Ted mam pit ruzovy grep? Nebo kdy? 🙂 A pak se ma po ovu uzivat neco?? Diky moc

zuzul87
5. nov 2014

@soldi ahoj prosim ta myslis ze by som fytosoju mohla pridak k uzivaniu spolu sclostilbegt?

soldi
autor
5. nov 2014

@zuzul87 ahoj, neodporucam to. kazde funguje na inej baze, tak nech nie je pruser. soja sluzi pre tie, ktore do seba nechcu/nemozu pchat umele hormony, brat to spolu nema zmysel 🙂

micikatka
5. nov 2014

@soldi ahoj. prosim ta bromelain sa moze uzivat ako dlho po ovu a v akej davke? dakujem

soldi
autor
5. nov 2014

@micikatka 5 dni 500-1000 mg mam to v clanku u seba vo fotoblogu 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/vychytavky-pre-snazilky/

micikatka
5. nov 2014

@soldi dakujem velmi pekne. a dlhsie ako 5 dni sa nemoze brat?

soldi
autor
5. nov 2014

@micikatka moze, ale je to zbytocne 🙂

micikatka
5. nov 2014

@soldi dakujem, si zlata.

rimon
12. nov 2014

@soldi @elllla dievky, dakujem Vam za Vasu snahu, za toto forum aj za zosumarizovanie metod ako pomoct vajcu nechat sa oplodnit 😉 nie som sice v cieli, ale som stastna, ze som to tu nasla 🙂 teraz mam prvy cyklus s fytosojou a na ovuteste som nasla taku ciarisko, aku som v zivote nevidela 😀 a to som ich uz par desiatok urobila.. takze fytosoja urcite pomaha, minimalne ku krasnym ovulacnym testom 😀 uvidime, ci z toho niekto bude 😉

anonymnasnazilka
14. nov 2014

@soldi Ahoj 🙂
v prvom rade som tiez velmi vdacna za tuto diskusiu, pretoze som tu nasla vela uzitocnych informacii a hlavne novu nadej a pozitivne myslenie 🙂.
Chcela by som zacat s Fytosojou a rozmyslam, ze by som vynechala doposial uzivane doplnky.
Teraz beriem samostatne Inozitol a kyselinu listovu, plus zacala som s Estrozin kvapkami.
Myslis, ze by som mohla aspon kombinovat Estrozin s Fytosojou? Teraz mi akurat prisla druha flasticka, ale rada by som uz zaradila aj Fytosoju.. Len neviem, ci sa to nebude spolu bit...

ceresnicka1990
26. nov 2014

Ja pridavam skusenost s fytosojou.mne nijak nepomohla,praveze mi predlzila nesmierne cyklus..aj jeden,aj druhy...ale kazda sme ina 😉 tym babam,ktorym pomohla gratulujem,tym kt. Ju beru drz,gm palceky k uspesnemu tehu 😉

uteska
26. nov 2014

@soldi Ahoj Soldi, s nadšením jsem si koupila fytosoju, protože jsou tady u vás na ní super ohlasy (koupila mi ji kamarádka - u nás v ČR se neprodává), ale menstruace se neé a né dostavit jsem 69DC.

Měřím BT a ani ovulace nebyla (piju kontryhel, beru kys. listovou, nosifol). Vím že je to tady paradox, ale teším se MS proto abych mohla začít baštit tu vychválenou fytosoju, ale ani ta pořád ne a ne dorazit ☹.

Nebo lze fytosoja užívat na těch 5 dny i teď, když ještě nebyla ovulace? (a opravdu nejsem těhotná TT je sněhobílý ☹ )

soldi
autor
26. nov 2014

@uteska a inak mavas ake cykly? vzdy taketo dlhe?

uteska
26. nov 2014

@soldi braha jsem HA 13 let a po vysazení jsem začala normálně menstruovat (asi 5 měsíců), pak cyklus 109 dní ukončení vyvolávací injekcí, pak cyklus 75 DC, pak 53 dní, pak normálně 2 cykly po cca 30 dnech..

A teď čekám.. jsem 67 DC a jsem už bezradná, těšila jsem na tu soju, ale MS nikde a ovulace taky nikde ☹

rimon
26. nov 2014

@soldi @elllla pisem vam este jednu dakovnu spravu.. hlboke poklony vam obom.. po nekonecne dlhom pol roku zuriveho snazenia prvy cyklus s fytosojou priniesol ocakavane dve ciarky 😉 tentokrat uz ale nie na ovu testoch 😀
takze pre vsetky, ktore sem zabludia a skepticky pozeraju, co zasa kto vymyslel.. ked nemate iny problem, len lenive vajcia, ktore sa za ten svet nechcu dat, nakopnite ich s fytosojou.. funguje to 😉

soldi
autor
26. nov 2014

@uteska chod ku gyn na vyvolavacku ak sa Ti uz nechce cakat 🙂 sliznica je narastena, musi odist, aby si mohla zacat so sojou 🙂

uteska
27. nov 2014

@soldi děkuji za 🙂 je to fakt, asi si tam zkočím příští týden.. 😉

papaj30
12. dec 2014

@soldi Ahojky,užívala jsem druhý cyklus fytosoju forte ve vyšší dávce jak si mi radila. Dnes mi pan doktor našel cystu 5cm, což je prý dobré znamení, že jsem ovulovala. Jaký máš na to názor?A příště vyšší dávku nebo stejnou,nebo nižší?Děkuji mooooc 🙂 😉

zalubena
13. dec 2014

ahojky baby som po lap.....kde mi robili prefuky a aj zistili PCO......som 10 dc rozmýšľam nad fytosojou.....ako by ste odporučili dávkovať ....a všetkým radám sa poteším...Ďakujem

atka1989
29. dec 2014

Prosím vás aké je dávkovanie fytosoju forte to je vitamín môžem to brat hocikedy alebo to záleží na cyklus ?

karkulka2014
11. jan 2015

Ahojte,
ja som po laparoskopii kde mi zistili jeden vajickovod nepriechodny a endometriozu. Kvoli IUI som brala jeden cyklus clostyl..ale ovuloval nepriechodny vajecnik, takze nic z toho. Tento cyklus som nabehla na fytosuju (3.-7. den cyklu) a po dlhsom case ovulacia na priechodnej strane. Takze ja len a len odporucam.

micikatka
11. jan 2015

@zalubena este potrebujes radu ohladom fytosoje?

zalubena
11. jan 2015

@micikatka nie dakujem....zisťovala som si to...že pri PCO je fytosoja nevhodná

22beba
12. jan 2015

@zalubena ako nevhodná ? 🙂 ja už som ju zožrala tak snád zaberie ☹

zalubena
12. jan 2015

@22beba neviem jedna baba mi tov skupine pcos napisala

22beba
12. jan 2015

@zalubena jáj 🙂 no však uvidím ako som dopadla 🙂

zuzik1927
17. jan 2015

@soldi ahoj, nevies mi poradit, ci je fytosoja aj vo forme tabletiek, alebo len kapsule? Dakujem..🙂

papaj30
19. jan 2015

@soldi @ ellla
Ahojky,
Jak dlouho muzu uzivat fytosoju bez prestavky?
A pokud musim udelat 1 cyklus pauzu,proc?
Ted pojedu 4 cyklus.
Dekuji

soldi
autor
21. jan 2015

@papaj30 soja je hormon, konkretne estrogen, ma vplyv na endokrinnu sustavu, takze preto radsej s mierou, aby si si nou nesposobila znizenu funkciu stitnej zlazy