Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
Babulky,snazilky,kt.mate skusenosti s fytosojou,alebo chcete nieco nove skusit,dozvediet sa sup ku nam do skupinky https://www.modrykonik.sk/group/8282/ skupinka je sukromna,takze sa mozeme porozpravat o vsetkom 🙂
Ahoj holky chystám se tento měsíc do soji. Dnes jsme 12 DPO po posledním cyklu s clostíkem a test negativní ač teploty krásné 🙄
Ráda bych nasadila soju a to 5 dní po 200mg.
Našla jsme si tyto tabletky: http://www.docsimon.cz/zbozi/dr-bohm-isoflavon-...
Prosím o radu počítá se pouze 50mg na tabletku? ten jetel se nezapočítává? Takže dávkování 4 tabletky denně budou odpovídat dvou clostilům denně je to tak?
Ano i 14DPO je stále negativní 😠 teplota se drží pořád nahoře, ovu je jasná, tak snad mrcha zítra dorazí a budu moci začít s isoflavony....psala jsme Soldi, tak uvidíme někde jsem četla, že se ten jetal snad nebere jen ze soji...tak abych se nepředávkovala 😲
Já bych ten jetel nepočítala...podle první stránky v tématu by to měly být jen ty sojové isoflavony..
tak jsem se konečně domluvila s mudr. na měření folikulu a mam anovulační cyklus tento měsíc, nikde ani naznak dominantního folikulu. Tak nevím co si o tom myslet, asi ty izoflavony co mam nezabírají, asi je pravda teda, že ty z jetele nejsou účinné😩
Ahoj holky, prosím může se brát i fytosoja osteo a pokud ano je stejné dávkování jako u té forte nebo jiné. předem děkuji
@rositka a kolikátý DC jsi? Já předminulý cyklus lítala na folíky každou chvilku a ještě 24 DC to vypadalo na anovulák, ale protože jsem znala své teploty a ty neskákali, tak jsem se nevzdávala a 30DC už tam byl 18mm a ovulace nakonec 35DC ukázková 😉
Já zítra začínám s fytosojou a asi zkusím rovnou 300mg tj. náhradu 3 clostíků ať se ty vaječníky rozhýbou.
Holky stejně mi to nedá. U clostíku lze brát 3 tablety denně což by odpovídalo 300mg isoflavonů. Myslíte, že by dávka 300mg isoflavonů mohla mít třeba na ovulaci špatný účinek??
Prosim teď jsem zjistila, že u nás se přímo fytosoja nedá skoro sehnat. Našla jsem tento výrobek nevíte zda je to stejné jedna se o swiss estrovobe isoflovany
http://www.sleky.cz/swiss-estrovone-isoflavony-...
myslíš tyto? 2 tabletky odpovídají 1 tabletce clostíku 😉
Ahojte chcela som sa spýtať mám nepravidelný menštruačný cyklus a 29 rokov. Čítala som že soja forte by mohla v tom pomôcť pozerala som že dávkovanie odporúčate 4-4-4-5-6 tabliet od druhého alebo 4 dňa cyklu. Výrobca uvádza dva tablety denne...Neuškodí to?ďakujem. O bábätko sa nesnažím zatiaľ...Ako je to s dávkovaním?ďakujem
@nikulka257 precti prvni stranku fora tam jsou i studie.. Mela jsi nekdy clostil?
@rositka měříš teploty? Dělej určitě ovu testy a nenech se od doktorky zmást, bere to tabulkově. Já třeba měla předminulý cyklus ovu až 35 DC, ještě 24 mi dokotr tvrdil anovulák, ale teploty neskákaly, tak jsme šla znovu 30DC a už tam byl 18mm krasavec a za 5 dní byla ovulace s tak silnými ot, že až zářili 🙂
Teplota hodně napoví 😉
Ahojte prosim poradite ? precitala som vela prispevkov ale mam chaos v tom ako soju uzivat. ja nemam menstruaciu len take jednodnove spinenie ktore prichadza zvycajnena 30. den cyklu a mam anovulacne cykly. kedy zacat soju uzivat? 4. den cyklu?

@fbonytka tak ja začnem od 4dc a 4,4,5,5 6