Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@soldi ahojky, poradila by si aj mne s uzivanim tejto soje? Uzivam ten blby duphaston a pozajtra ocakavam cervenu kamosku 😡 Mam anovulacne cykly ale nemam potvrdene pco, lekarka mi nedala nic na podporu rastu folikulov, ktore mam male ale zasobu vajok mam bohatu, duphaston uz brat nechcem, tiez si myslim ze u mna tu ovulaciu nejak potlaca ale ak citim bolest tak vacsinou az okolo 20ho dna, cyklus mam 29dnovy a dufik mam od 17-26, dakujem vopred 😊
Ahoj holky, neměl by někdo zájem o fytosoju? Konkretně tento výrobek https://www.pilulka.cz/menomax-tbl-60 (dvě balení) V JEDNE TABLETĚ: 40 mg isoflavonů. Mám tu i další výrobky asi 90 ovulačních testu z ebay. Dále tu mám pupalkový olej v tabletách, výborný na plodný hlen.. Vše opravdu za minimální cenu. Stačí se ozvat ;)
@ejbinka
Ahoj. A na tu sliznici jsi neco brala? 🙂 a jakou znacku presne te fytosoji sis koupila? Mam uplne stejny problem s tim clostikem☹ ale pritel zatim nechce IUI takze hledam alternativy 🙂
@soldi
Ráda bych se zeptala jak mám užívat přípravek isoflavon forte. Mám problémy s ovulací.
Doktor mi předepsal jeden měsíc clostilbegyt, dávkování 2x2 od 3.-7. dne.
Brala jsem jeden měsíc. Teď doktor říkal, že již není potřeba. Od té doby uplynul již více jak půl rok. Bohužel těhotná pořád nejsem.
Ovulační testy mám poslední měsíce negativní. Chtěla bych zkusit tuto přírodní cestu. Poté bych zašla opět k lékaři.
Mám tedy také brát přípravek 2x2 od 3-7. dne? Žádné zdravotní problémy nemám.
Moc děkuji za radu. P.
@zlatarybicka ahoj ja som tiez brala clostil 2x1 snažime sa 3roky a nič. No od dnes som zacala aj ja s fytosojou dnes som 3dc a beriem 55567.od 4dc do 7dc.
@zlatarybicka záleží aký obsah izoflavonov zo sóje obsahuje jedna tabletka? Ak 25 mg tak 4 tabletky sóje sa rovnajú jednej tb clostilu. Začni užívať od 2DC-150mg, 3DC -150, 4DC 150mg, 5DC-200mg, 6 DC-200mg
@zlatarybicka ak ju začneš brat skôr od toho 2DC ma to vplyv na počet folikov, ak neskôr 4DC podporí rast dominantného .
@ria294 moja ja som začala dnes na 3dc tak ako som bravala clostil je to ok?
@butterfly333 zlatíčko v tvojom prípade je to určite ok, ty mávaš ovu 😉 Keď tak budúci mesiac skúsiš zvýšiť dávku 😉Ale to verim, že už nebudeš potrebovať 😘
@ria294 dakujem zlatíčko moje 😘 v pondelok mi pride tá materská kašička tak sa teším.
@butterfly333 ja si akurát pojdem kupit druhu , lebo už je ta moja prázdna 🙈
@ria294 ja sa tešim dufam že pomože ak nie už nič nekupujem. Ešte do konca roka sa budeme snažit mozno do leta a ak nič tak kaslem na to. Budem sa tešit z bábätiek čo sa narodí segre a švagrine.
Holky moc děkuji za radu. Už mám pětiletého syna. Dle posledního vyšetření ovulaci mám. Ale dříve než doktor myslel. Dle odběru krve. Takže další kontrola koncem srpna.
Uvidíme.
@butterfly333 takže bereš 5,5,5,6,7 ks? Za den. Včera mne z toho dost bolela hlava. A bušilo srdce. V jedné tabletě je 40 mg isoflavonu. Bereš to vše naráz nebo ráno a večer?
Moc díky.
@zlatarybicka ahoj áno beriem to rano na lačno zatial v pohode zajtra ma čaka posledns davka 7ks beriem to naraz a vela vody zapijem. Mne je super zatial všetko v pohode.
@butterfly333 tak moc děkuji za radu. Snad to bude mít nějaký význam🙂. Užíváš první měsíc?
@zlatarybicka ano prvy cyklus to beriem predtym som mala clostil 2x1 a nič tak skušam teraz tu fytosoju snád pomože.
butterfly333 tak přeji hodně štěstí !!! A informuj !!!
@zlatarybicka beries tu soju aj ty? Ja dnes citim take jemne pichanie bolesti vo vaječnikoch som 6dc štvrty den beriem tu soju ovu mávam vždy na 14-15dc tak uvidím kedy bude.
@zlatarybicka
@butterfly333 dievčence treba piť naozaj veľa vody, ak užívate fytosoju, ale že veĺa 😜 Nedostatok vody spôsobuje bolesť hlavy. A môžete pri tom pociťovať šteklenie vo vaječníkoch , jemne pichanie, alebo aj slabučke bolesti, ako pri ovu, nie je to vylúčené, spôsobuje to funkcia vaječníkov a rast folikov 😘😘 prajem Vám veľa štastia ❤️
@ria294 ja som moja zatial ok hlava nebolí iba vaječníky cítim som 6dc je to možne tak skoro ich citit? Zajtra poslednu davku a od dnes aj vmk.
@butterfly333 mozes mi poslat link ktoru fytosoju pouzivas?
@zuzanka_h som ti ju odfotila
užívala som ju hneď po skončení MS až do ďalšej MS. Užíva sa 3 mesiace, potom mesiac pauza. Ale kup si čistú, nie v tabletkách. Ja som mala odtiaľto, tu 50g: www.vceliamaterskakasicka.sk