icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

st2
10. feb 2011

sice sem nepisem ale vas obcas citam a musela som teraz uz napisat

@marikac gratulujeeeeeeeeeeeeem

yasminne
10. feb 2011

@marikac a co za priznaky?? ja neviem ale ja som posledne dva dni pazrava ako hadam nikdy 😀 neviem ci to ten bromelain robi ved ten je na podporu metabolizmu a na chudnutie !!! 😀 😀 😀 a ja sa neviem ovladat!!! 😀 😀
...takze zajtra ides na hcg? nie je to este skoro, nie je lepsie pockat aspon kym odznie LF?

marikac
10. feb 2011

@st2 dakujem ti. Ze my sme sa uz stretli?

@yasminne pali ma vajecnik ako pri prvom tehu, na prsiach mam modre zily ako martanka a v noci chodim cikat,inokedy som nechdoila. Pijem vela vody, mam pocit,ze vyschnem,ked sa nenapijem.
Lekarka to navrhla, to hcg, a aj v pondelok idem. Hlavne asi kovli tomu,aby mi mohla dat PN. Ale tak, nemozem ist na pn,ked chcem cestovat prec. 😒

domenique
10. feb 2011

@marikac gratulujem, prajem Ti, aby ciarka na teste uz len silnela

marikac
10. feb 2011

@domenique ale po min. skusenostiach silnejuca ciarka este nic neznamena ☹
ale dakujem. Snad ma budete coskoro nasledovat a vsetky s dobrym koncom.

st2
10. feb 2011

@marikac raz si mi ponukala ovu testiky na predaj 😉 aj ja som trosku sledovala aj grafy, a potom aj tuto temu, a vzdy si tam bola aj ty 😝 a viem ze si aj bola tehu ale nepodarilo sa to, tak preto teraz o to srdecnejsie ti gratulujem a verim ze to dotiahnes dokonca,
mne sa od augusta ked som tiez bola chvilku tehu zatial doteraz nepodarilo 😖

domenique
10. feb 2011

@marikac neboj tentokrat to urcite dobre dopadne, uzivas aj Femibion 800 ?
verim, ze ta budeme nasledovat.....aj ked neviem ako ja, lebo manzel dostal novu pracu a teraz pol roka bude na zaskoleni mimo.......ale aspon viem ze 2 dni do tyzdna bude doma
co myslis, mam aj dalsi cyklus pokracovat s uzivanim soje ?

yasminne
10. feb 2011

@marikac s tym cikanim cez noc ja to mavam vzdy po OVU az do konca cyklu...to je podla mna tym, ze sa zvacsi maternica a tlaci na mechur. Tak zajtra a aj v pondelok chceme od Teba pocut len same dobre spravy!!! 🙂

marikac
10. feb 2011

@st2 hej, ja toho vela postiham cez den, nakuknem do kazdej temicky a aj prispejem. skusis to so sojou? 😵

marikac
10. feb 2011

@domenique ano, ten femibion uzivam este od predch.tehu.,neprestala som. Snad 2 dni budu stacit, hlavne ked bude ovulka. 😵 😵
@yasminne ja som v noci nechodila cikat.Iba teraz a pijem ako tava....nemam dost...ako predtym.....

st2
10. feb 2011

@marikac no este uvidim, teraz beriem treti mesiac duphaston, lebo som zacinala spinit vzdy uz okolo 21dna a to ze mi nedorastala sliznica, a dnes som uz 24 den a zatial nic, tak mozno sa to konecne umudrilo a tabletky pomohli, tak uvidim ako dalsi mesiac budem a potom asi nabehnem aj ja na soju

marikac
10. feb 2011

@st2 verim,ze s tou "zazracnou" sojou to vyjde! 🙂

tinara23
10. feb 2011

@elllla
@soldi ahojte kočky, potrebujem zase radu, kúpila som si bromelain, ale mali iba tento je to ok : http://www.medpharma.sk/prirodne-vytazky/bromel...

domenique
10. feb 2011

baby ja som dnes 17 DC a ovu este nikde, aj hlien vcera bol taky lepkavy 😒
Aj teploty su divne 😠
Zeby moje telo takto reagovalo na soju? ☹

domenique
10. feb 2011

mam si dat este femi kvapky , aby som nabudila moje vajecniky?

janula123
10. feb 2011

@domenique
Ja tiež čakám na ovu. Dnes som 13.DC a robím si ovu testy. Pred včerom a včera som mala už troška ťahavý hlien, no stále ešte nebol plodný a dnes zase nič. tak čakám. Ale asi je ešte skoro. Tiež som tento mesiac užívala 1x sóju.

elllla
10. feb 2011

@tinara23 ano, presne ten isty som brala aj ja, davaj si 1 tbl rano a 1 tbl vecer pocas 5 dni po ovu 🙂)

moncici
10. feb 2011

@elllla Ahoj Elli chcela by som poradiť budúci mesiac ma čaká prve IVF myslíš že nadalej môžem brať soju,najradšej by som otehotnela prirodzene ale volajako to nejde dakujem 🙂

tinara23
10. feb 2011

@elllla joj ďakujem si ma potešila 🙂 som 2DPO, takže dnes začnem 🙂

elllla
10. feb 2011

@domenique teplotky mas dost rozlietane, nerobis aj ovu testiky? inak, ty si mala minuly mesiac dost neskoro ovu (CD38), je mozne, ze telo sa este hormonalne ustaluje, urcite treba soju aspon 2-3 cykly po sebe..

elllla
10. feb 2011

@moncici ak nebudes mat stimulku inymi liekmi, tak kludne mozes soju... mas niekde graf BT? brala si niekedy clostil? mavas ovu sama? v ktory den asi?
skus vyburcovat telo od 1-2 CD sojou miesto clostilu, skus: CD1-2 150mg/den CD3-4 175mg/den CD5 200mg/den

domenique
10. feb 2011

ok budem uzivat.......teplotu moze ovplyvnit aj alkohol vsak? den predtym ako som namerala 36,9, tak sme boli na oslave a pila som cervene vinko a nevyspala som sa dobre....takze mozno preto 36,9.............okolo11 a 12DC som robila ovu testy ale boli biele......tak som si povedala, ze testovat budem az ked zbadam plodny hlien,tak ako minuly mesiac.
Mam brat soju, aj ked manzel ide chodit na tyzdnovky?

moncici
10. feb 2011

@elllla :ahoj teraz žiadne lieky nie lebo som prišla neskoro a injekcie sa začínajú brať už druhý den MS ,graf nemám ale dnes som piaty den a chcela by som to ešťe skúsiť nakolko sa trochu IVF bojim už ked si predstavím tie injekcie čo si mám pichať je mi zle ovu mavam asi 14 den cyklu a to mam 30 dnový 😉 trošku sa už v sebe vyznám ale mam 2 partnera a stým sa nam už 5 rokov nedarí 😠

elllla
10. feb 2011

@domenique ano, pekne papkaj soju, ono je to dobre aj ked chces len upravit cyklus a tak 🙂 a nikdy nevies, kedy motyka vystreli, mozno vam ovu vyjde na dni, ked bude prave mm doma..

@moncici takze teraz si 5DC a na IVF idete az dalsi cyklus?
ak mas soju, zacni uz dnes Cd5 50mg/den, CD 6-7 75mg/denm CD8-9 100mg/den

moncici
10. feb 2011

@elllla Ahoj dnes rano som si dala postup viem len som sa bala či nerobím chybu aj džusiky mam nakupené aj mužík berie profertyl a materinu kašičku plus celer

si31si
10. feb 2011

@marikac aj ja gratulujem super dúfam že ťa budeme všetky nasledovať 🙂

si31si
10. feb 2011

@elllla ten bromelain môžem brať aj pred ovu ? alebo len po ovu sa bere?

elllla
10. feb 2011

@si31si radsej az po ovu, lebo moze sposobit vysusenie plodneho hlienika... takze ja radim radsej neskor ako skoro... cize radsej 2-3 DPO nez v den ovulky..

oknosmas
10. feb 2011

@elllla ahoj, objednala som si tuto soju http://www.najlekaren.eu/klimakterium/1043-fyto... a cakam na nu. buduci tyzden by som mala dostat kramy a chcem ju zacat uzivat. ked som brala clostyl pred iui, povedali mi, ze mam zacat brat 3. den a 5 dni jednu tabletku. kolko soje by som teda mala potom uzivat miesto toho? dakujem za radu..

elllla
10. feb 2011

@oknosmas zacni CD2-3 75mg soje denne (3 kapsule) a potom CD 4-5-6 100mg soje denne (4 kapsule)