Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@elllla som si precitala o tom ze: "Nedostatok vitamínu B6 v organizme býva spojený s nedostatkom vitamínov celej skupiny B a prejaví sa slabosťou, predráždenosťou, kožnými chorobami, zápalmi ústnej dutiny a jazyka a rozpukaním pier." a to je presne to co sa so mnou deje po OVU, ze mam strasne suchu a popraskanu pokozku an rukach a ustach... piridoxin som zvykla z casu na cas uzivat ako taku kuru, ale je pravda ze uz dlhsie som po nom nesiahla...takze si trafila do cierneho 😉
@tinara23 ahooj, vcera som soju zohnala, fytosoju forte, takze s nou zajtra zacnem... ty ako?
@domenique nie dlo, len par mesiacov a ty? ale aj tak sa kazdy mesiac zda byt hrozne dlhy, nemyslis?
cauko babulky ja zase trosku surfujem na MK 😀 bo bazim stale po infoskach ako dopomoct k mimi a narazila som na temu, kde spominaju tzv. Prstovu metodu" poculi ste o tom, skusali ste to niektora??
niečo som Vám z netu skopčila, dúfam, že sa autorka nenahnevá:
Veľmi pekný príbeh. kde podrobne vysvetluje, ako ísť na to:
Hltala jsem články a diskuze, kde radili lékaři i úspěšně těhotné co s tím, ale nedařilo se... Po každém milování jsem dávala nohy nahoru a podkládala zadeček, dělala stojky a hrbila na čtyřech hřbet jako kočka, aby se spermie nemusely moc namáhat a měly to jednodušší. Zkoušela jsem všechno možné a po 2 letech se to opravdu povedlo. Zjistila jsem, že jsem těhotná.
Shodou okolností to bylo v měsíci, kdy jsem použila pro někoho možná zvláštní metodu jak pomoci spermii k vajíčku:
Po styku jsem si podložila zadeček a (teď se červenám) prstíkama pomohla semenu, aby se dostalo až k děložnímu čípku (ten ucítíte jako takovou bouličku na koci pochvy). Vysvětliluji si to tím, že čípek je nalepený na stěnu pochvy a tím dírka do dělohy a dál k vaječníku ucpaná poševní stěnou. Tím, že prstama odtlačím poševní stěnu od čípku (vchodu do dělohy) a namočím čípek do "loužičky" se spermiemi, pomohu jim proniknout do dělohy a dál ...
Možná to někomu přijde divné a nepřirozené, může pomoci partner nebo odejděte do ložnice a tam se snažte samy. Stojí to ale za to, bývala bych pro dítě snědla i žížalu a tohle je proti tomu nic ))
Proč to píšu a nenechám si to pro sebe? Moje kamarádka se snažila otěhotnět 11 měsíců a po sdělení mé "finty" už menstruaci nedostala a teď má o 2 měsíce mladší holčičku a úplně mě přesvědčilo, že pár, který čekal na těhotenství 3 roky se také dočkal. Na silvestra jsem jim vyložila moji metodu (s tím, že nevím, jestli to není náhoda) a teď mi volali, že jsou ve 3 měsíci.
Je opradu těžké o tom mluvit a dalo mi to moc práce nastydět se a popsat to jak kamarádkám, tak vám, ale stojí to za to, aspoň doufám.
DRŽÍM PALEČKY!!!!!
@berunka1975 tak držím palec 🙂 ja som dnes ráno testla, test snehobiely, takže asi nič z toho nebude aj keď graf je pekný, vo štvrtok by mala byť ms, takže potom šup do ďalšieho sojového kola 🙂
@yasminne @tinara23 babulky, tiez som to citala aj velakrat skusala a nic.. ono ak to ma vyjst, tak to vyjde... nechcem ist do podrobnosti, ale viem, ako som otehu, bolo to mimo BA, boli sme vecer v aute, ziadne prstiky, robenie sviecky a tak...
kolko je zien, co otehotnie z nejakeho nahodneho keksiku niekde na diskoteke na zachode, haha... len my tolko stastia nemame...
cauko kocky, tiez som skusala prstikov metodu, ale suhlasim s elkou, ze zas nejaky podstatny efekt to mat nemusi, ked uz, tak je lepsie mat orgazmus po chlapovi, lebo vtedy krcok nasaje spermie a podstatne im ulahci cestu k vajicku 🙂 nam sa tiez tak podarilo 😵
a netreba ziadne vylehavanie po sexe, pekne potom sa hned umyt, inak byvaju mykozy, kedze spermie znizuju nase prirodzene ph prostredie, co je potom raj pre bakterie 🙂
a nam sa podarilo 6.ty cyklus, ked sme boli opiti ako dogy 😀 ze vraj aj alkohol pomaha 🙂
Čaute kočky, ja sa snáď tej ovulácie tento mesiac nedočkám.... 😝 Chcem konečne nasadiť ten duphaston a ona nie a nie prísť....Dnes už trošku stúpla teplota, takže ak bude takto pekne stúpať, tak mi FF vyznačí ovu na dnes (som si dopredu skúšala vyznačiť teploty, aby som zistila, kedy by mohla byť 😀 takže ak sa teplota bude držať hore aspoň o 0,1 tak dnes je konečne ovu... 😀 sme to ráno aj pre istotu "poistili")
http://www.fertilityfriend.com/home/2bfc08
Tomu môjmu folikulu sa tento mesiac akosi nechce, pri clostile mal už na 14. deň 22 mm a teraz len 16, no ale rastie čo deň to 1mm, tak snáď aj strelí 🙂 Pregnyl som mala pichnutý ešte v piatok ráno, keď mal 18mm, neviete ako je to s prasknutím, či musí najskôr narásť na tých 22, či koľko... alebo mu ten pregnyl pomôže prasknúť aj keď je menší?
@berunka1975 manzelia sme 1,5 roka, najskor sme nechceli , potom od decembra 2009uz sme chceli, vo febr.2010 som mala 5cm cystu, tak som sa liecila 3 mesiace, od konca maja 2010 sme sa zase do toho pustili, cez leto som si konecne nasla pracu, tak sme to odlozili, od oktobra sme zacali......lenze sme sa nikdy netrafili do plodných dni......druhy mesiac meriam bazalnu teplotu, a prvy mesiac beriem soju, tieto posledne 2 cykly sme sa trafili do ovulacie......tak uvidime ako to dalej pojde.........ked to tak ratam tak asi 8 mesiacov
@domenique hmmm no ale nie je to 8 mesiacov vkuse tak to tak nemozes brat... ja som testovala ovu tak som vedela kedy mam, no ja mam zas taky problem ze moj drahy robi na turnusy a darmo je keksiku vela pocas styroch dni, ked potom 10 dni nic ☹ musime mysliet pozitivne a podari sa to, uvidis, ja som vcera zacala prvy cyklus so sojou, tak som zvedava, mam uz kupeny aj grepovy dzus, uz mi chyba len ananas 😀 ...jaaaaaj a este skusime "prstikovu metodu"
@berunka1975 najlepsie na tom je, ze moj manzel zajtra odchádza do BB na pol roka, ale aspon na vikendy bude chodit domov 🙂
@marikac to je podla mna najlepsie co mozes urobit. Ja tiez akonahle zistim ze som opat tehotna, okamzite idem na rizikove. Navyse k tomu ani nepotrebujem doklad od lekara, takze tak. Neboj sa, dobre to dopadne. Ja viem ze sa mi to lahko hovori, ved aj mna cakaju dufam ze coskoro taketo stresy, ale plne ta chapem. V ktorom si tyzdni?
@domenique tak budes na tom tak ako jaaaaa.... tym mame znizenu sancu oproti babam co maju draheho doma kazdy den... no nic musime sa podporovat a verit 😉
@marikac no tak na teba budem mysliet, ale hlavne klud, zhlboka dychaj, mysli na to ako v tebe rastie tvoje babatko a ako mu je u teba dobre. Bude to OK, neboj sa. To zle sa ti uz stalo, mas to za sebou. Drzim palce 😵 A pozdravuj moje milopvane anglicko, ja som 3 roky zila v londyne a nedam nan dopustit. 😉

@elllla hej P je bromelain tu som zohnala toto: http://www.santi-shop.co.uk/en/p695-BROMELAIN-A...
brala som 2x denne. Tak nasadim soju tak ako minule od 3DC a zvysim o tych 25mg. Vdaka za radu. 🙂