icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

tinara23
24. feb 2011

@elllla ahojko ellka, chcela by som sa ťa opýtať na ďalšie dávkovanie, tento cyklus som brala 100mg/den od CD4 do CD6 a potom 125/den CD7-8, môžem dávku zvýšiť, alebo ostať pri tejto. Minulý cyklus ma prvý deň bolela hlava, to potom prešlo. Jedine čo som viac cítila boli vaječníky a bolesť podbruška asi tak 4 dni pred ovu až skoro do ms. Ďakujem.
http://www.fertilityfriend.com/home/323948

marikac
24. feb 2011

@yasminne takze nove infosky, od vcera som v Anglicku...a picham si fraxiparine....mam4 mutacie krvi....plus nejake divne veci mi povyskakovali....takze tak. tu co nove? ty ako?

domenique
24. feb 2011

ahojte, tak zda sa, ze ovu bola v sobotu 😉 , myslite, ze to staci ked sme snazili v utorok predtym ked bol plodny hlien, a az sobotu, nedelu a pondelok?
Od vcera vecera uzivam bromelain.

elllla
24. feb 2011

@lucka_0906 ahoj, duphaston je na podporu zlteho telieska, je to progesteron... bromelain je enzym, ktory priaznivo posobi na sliznicu maternice, aby sa do nej potom vajko zahniezdilo ako do perinky a zaroven posobi aj protizapalovo..
a ano, unava, vycerpanie, stres - to vsetko vplyva aj na BT...

@tinara23 na tvojom mieste by som nechala toto davkovanie, co si mala minuly cyklus, mozno len na CD4 si zniz o 25mg, cize:
CD4 75mg/den
CD5-6 100mg/den
CD 7-8 125mg/den

@marikac uffff, no nie je to nic prijemne, pichat to budes asi az do konca tehu, ale zvladnes to! 🙂 a na tie mutacie ti neodporucili zvysit davku kys. listovej? velmi dobry je ten femibion800, lebo uz obsahuje folat, ktory sa lepsie vstrebava prave pri takychto problemoch...

elllla
24. feb 2011

@domenique aj FF je len program, podla mna bola ovu u teba v nedelu a nacasovanie keksiku je paradne 🙂))

domenique
24. feb 2011

@elllla no to by bolo super, nevadi ze som bromelain nasadila vcera vecer?

elllla
24. feb 2011

@domenique nie, je to vpohodke, ber ho do nedele 🙂

domenique
24. feb 2011

@elllla ale 10 tabletka bude az v pondelok rano

sunday1
24. feb 2011

@elllla Ahoj 🙂 Minulý týždeň si mi radila, ale, na moju veľkú radosť, fytosóju zatiaľ nepotrebujem. Od soboty mám // 😀 😀 😀

elllla
24. feb 2011

@sunday1 GRATULUJEM!!!! hod nam sem fotecku, takze nakoniec to islo aj same, tesim sa!

sunday1
24. feb 2011

@elllla Ďakujem 😀 😀 😀

marikac
24. feb 2011

@elllla hej,cele tehu to budem pichat...uzivam femibion...takze by to malo byt OK, dufam. Ci myslis,ze mam kupit nieco aj ine?pre istotu?

marikac
24. feb 2011

@elllla len pre info, mam tieto mutacie :
systemova aktivacia hemostazy a fibrinolyzy
lab.znamky poskodenia cievneho endotelu
mutacia MTHFR A1298C homozygot
mutacia FXIII val 34leu heterozygot
mutacia fibrinogenu g455A heterzygot
mutacia PAI/heterozygot
APA/pozitivn.fosfatildyletanolamin

tinara23
24. feb 2011

@elllla ok ďakujem 😉

jania023
24. feb 2011

Akurat som trocha na rozpakoch..ako je to z ovulkou??vcera o 11hod ovu test pozit..dnes tiez o 11hod pozit..od prveho testu je ovulka od 12-36 hodin toznamena vajicko sa iba uvolni??a zije este 24h alebo je to vsetko v tych 12-36 hodinach az do zaniknutia vajicka..

petula22
24. feb 2011

Ahoj sojovky, mám pozitivní zprávy. Tento měsíc jsem nasadila soju a dnes jsem byla na měření vajíček před IUI, jsem 11DC a vajíčko už má 20mm, takže by soja fakt zabrala? 😀

elllla
24. feb 2011

@jania023 ovulka moze nastat 12-48 hodin po pozitivnom ovu teste... takze este sa pekne aspon 2 dni snazte 🙂))
mas niekde foto tych ovu testikov na porovnanie?

elllla
24. feb 2011

@petula22 wow, tak to bude ovu zajtra?? kedy budu robit IUI?

nat28
24. feb 2011

@sunday1 gratulujem a tesim sa s tebou 😀 zasluzis si. Drzim palce!

petula22
24. feb 2011

@elllla No, až v pondělí, v sobotu píchám pregnyl, taky mi to přišlo docela pozdě...

elllla
24. feb 2011

@petula22 uffff, no neviem, radsej pekne dnes vhupnite na to, predsalen ten folik je uz doost velky... podla mna uz v sobotu moze byt neskoro, nieto este pondelok... dovtedy ak mozte, istite prirodzene...

petula22
24. feb 2011

@elllla Zkoušíme přirozeně pořád a nic, nedaří i když jsme oba v pořádku. Já byla vyvalená, když mi řekla a ukázala, jak už je to vajíčko veliké, já mívám ovulaci kolem 14-15 dne, tak jsem myslela, že bude menší, když jsem 11DC. A měla jsem i pěknou sliznici, opravdu můžu všem doporučit mateří kašičku. 😀

jania023
24. feb 2011

@elllla Mam ich este tak vecer hodim foto

jania023
24. feb 2011

@elllla Ked je vajicko uz mimo vajcovodov pripravene na oplodnenie su testy ovu este stale pozit?? Mne manzel nieje doma a posledny krat bolo v utorok vecer a v stredu boli testy pozit rano o 11h.je nejaka sanca ze by sa to mohlo stihnut??

sunday1
24. feb 2011

@nat28 Ďakujem pekne 😉

yasminne
24. feb 2011

@petula22 ahooj wau ja len ziiram na tu velkost! to je paradna sprava, ale ako pise Ellla tiez by som to poistila keksikom 🙂 od dnes az do nedele 😀 Doky sa necudoval ze je folik uz tak velky bez stimulky? Ja kasicku beriem poctivo 2x denne, dnes som mala poslednu davku soje 200mg a teraz na vecer ma pobolieva hlava aj ked som cely den pila a cikala o sto sest 😀 no od zajtra nabehnem na grepy a uvidime. Musim este nakupit ovu testiky uz mi dosli.
takze uz nejdes na UZ? Inak jemi to divne ze v sobotu mas pichnut pregnyl a az v pondelok IUI. Hmm Ale podla mna to tento krat uz vyjde 🙂 hlavne ze aj ta sliznica je uz OK. Tak sa drz a poistuj!!! 😀

yasminne
24. feb 2011

@marikac fuha ja si ani neviem predstavit o com to tu pises 😨 no len sa pekne opatruj a uz len vydrzat. Tie njekcie si kam pichas a to denne az do konca tehu?? Let bol OK?

sevzuz
24. feb 2011

@elllla ahoj dnes s om bola na folikulometrii a na 11DC mam folik 11,2mm a sliznicu cez 6mm tesim sa z toho velmi 😅 😅 lebo soja zabrala
a som sa patala, ze aky velky bol folik v minulom cykle ked som nemala lieky a ze mal len nejakych 8mm na 13DC☹

a teda sa chcem opytat dve veci rozhodli sme sa mimi skusat naplno az okolo leta a preto chcem vediet tvoj nazor, ze ci by si mi odporucala dovtedy brat soju kazdy cyklus(a viac menej telo nastartovat), alebo teraz vynechat a skusat az potom naoostro a este, ze ci by si zvysila davkovanie mala som prve 2-4 den 150mg a 5a 6 175mg.
DAKUJEEEEM za vsetky rady, najvic sa mi paci ten vynalez grepoveho dzusu, to je uuuplny zazrak (zaujimalo by ma ako a kde sa na to prislo) 😵 😵 😵 😵

lucka_0906
25. feb 2011

Kocky, ako sa velmi tesim s vami. Citam same prijemne spravy..soja, grep..vsetko nadherne zabera! 🙂 V utorok by som mala ist aj na folikulometriu..dufam, ze Vam budem moct napisat tiez pozitivnu spravu 🙂