icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

leya
26. feb 2011

@elllla dakujem! 🙂

petula22
26. feb 2011

@andrejta Díky, jsme oba v pořádku, nevědí proč nám to nejde. Chceme IUI zkusit, jinak už půjdeme na umělko. Jestli můžu doporučit, zkus k tomu ještě přidat mateří kašičku.
Už si přijdu, jak ujetá, jak jí každéme cpu, ale mě fakt pomohla.

petula22
26. feb 2011

@yasminne Ahoj, tak ovulka už asi proběhla, tak jsem to jistili, uvidíme, co nám v pondělí řeknou, jestli na to IUI vůbec půjdeme. Jak to vypadá u tebe? Já se v těch grafech moc nevyznám 🙂

dicinka1
26. feb 2011

ahojte baby...ma sojove masko od formy bona vita taky istý účinok? 😵

soldi
autor
26. feb 2011

@dicinka1 ahoj, urcite nie, precitaj si prvu stranku temy, dozvies sa viac 🙂

dolezite slovo nie je soja, ale sojove isoflanovoidy 😉

dicinka1
26. feb 2011

@soldi hmm..škoda 😀

andrejta
26. feb 2011

@petula22 dakujem za odporucanie, to je v pohode 😀 . skusam tiez co sa len da a kadeco podsuvam aj svojmu frajerovi, a on je taky zlaty, ze je ochotny to konzumovat 😀 . aj my sme v poriadku obaja, jedine co moze byt problem je slabsie priechodny jeden vajcovod (druhy uplne v poriadku) ... no a asi psychika, ale to asi u kazdeho. snazim sa to nejak extra neprezivat, lebo by ma porazilo asi 😉

marrad
27. feb 2011

Ahojte dievcata , kde v BA dostanem kupit tuto fytosoju?
Dnes om dostala mrchu takze najneskor v utotok by som chcela zacat brat....

yasminne
27. feb 2011

@petula22 cauko no tak vidis citis ze ovulka bola a IUI ti bude na figu...ale uvidis zajtra co ti povedia ale podla mna to podcenili ...ale hlavne ze ste to istili a kto vie mozno to bude uspesnejsie ako cela inseminacia 😉 drzim palce!!! a daj hend zajtra vediet.
Ja som si dnes robila ovu test je pozitivny takze hupsneme na to, chute su velke manzel sa dnes vracia po 2 dnoch !!.. 😀 tak ja sa nalievam grepom ale zatial nejak nebadam ten spravny hlien... 😒 ja to uz nejak ani nemam chut cele sledovat jedine na co myslim je kedy uzit soju, odsledovat ovu a potom prestat z materskou kasickou a nasadit bromelain a este B6. takze asi tak 🙂

mata71
27. feb 2011

@marrad ahoj,ja som sice od novych Zamkov ale nasla som ju v lekarnach v pohode,,Tak doporucujem obehat lekarne zajtra 😉 😉

marrad
27. feb 2011

@mata71 ok dakujem,
este dnes skusim v nejakych obchodných centrach...
ako sa to vlastne ma brat?

mata71
27. feb 2011

@marrad 1tableta ma 25mg takze 2-3dc ....3kapsule denne,,,4-5-6dc 4 kapsule denne,,,,,,,,,u nas v teme dievcence maju kupene aj kvapky Femi kvapky od Valovica,,,10DC po 12kvapiek,a zaberaju lebo do 3mesiacou je ich kopec tehu,, 😀 😀 ja mam teraz pauzicku tak 3mesiace a potom to ideme skusat,,,drzim palce,,,,,,,a este Fyto soja 60tab,,,stoji okolo 8,5E,,

marrad
27. feb 2011

@mata71
ja som uz kvapky mala ale femigard to je podobne
femi od Valovica mam doma ale zatial som ich nebrala,
uz som 2 cykli brala clostyl, prvy krat prestal folyk rast a druhykrat mi ho pri OPU vybrali ale bol prazdny bez vajicka, teraz No a mam za sebou 2 neuspesne IVF ka..
Tolko penazi sme do toho dali ze 8,5 euri je v nasom ponimani zadarmo 🙂
ale povedala som si ze skusim vsetko...
treba robit aj pauzicky? Kolko cyklov to treba brat?

mata71
27. feb 2011

@marrad no odporuca sa pauzicka aspon 3cykly,,,,,,ja som brala clostil tiez 2cykly,,,v decembri so potratila v 7 tt dvojicky,,,jedno odislo 15.12.2010 a druhy plodik 27.12,,,2010, ☹ ,,,teraz vo februari som mala zamkle tehu na 4tt,,,,16.2 .2011som dostala menzes a zajtra idem do nemocnice ,,,,totis po glostile sa mi nejakym zazrakom zacali 11/2010 tvorit dve ovulky za cyklus 😅 😅 tak mi to idu poriesit vo vajecnikoch,,,a este mi zvysilo cukor v krvi,tak beriem lieky aj omega3,na vycistenie organizmu,,,,,,,ja uz som mala 39r,,poistovna mi uz umele neschvali,,,,boli by sme samoplatcovia a to je dost velka palka,,, ☹ ☹ tolko nemame,lebo mame aj pozicku na domcek co sme prerobili 😅 ,tak sme sa rozhodli ze skusime adoptovat dieta,a mozno sa potom zadari,,,,,v maji bude 2r co som vydata,,,,,,,,radcej chcem brat prirodne produkty,ako od lekara tie chemicke,lebo mi to dorobilo sarapatu ...

marrad
27. feb 2011

@mata71 vydedukovala som si ze si 71 tka rocnik ako ja.
ja som tiez mala 39 minuly rok
tiez sme samoplatci... 2 pokusy sme stihli cez poistovnu ale neuspesne.
My sa snazime 6,5 roka, takze uz som na nervy... 🙂

mata71
27. feb 2011

@marrad ano 😉 ja som mala 39 v novembri,,,manzel mal 45 v januari 2011... s manzelom zijeme spolu od roku 2005, brali sme sa v 5/ 2009, keby som vedela ze sa mame skorej zobrat aby mi to bolo v papieroch tak to urobime,ale nebolo to pre nas podstatne 😅 ,,,,gynekolog ziadost poslal do poistovni v 2009 a este aj v 2010,ale prisla odpoved ze sme nevyuzili vsetky moznosti,proceduri,malo sme v manzelstve a tak sme to uz nestihli,,,,,A plne TA chapem ze je to na nervy,ked sa nedari,a ked sa zadarilo zle to skoncilo,,,,,,prave preto sme sa rozhodli si adoptovat 😉 😉 ,,,,,,nasetrit na umele oplodnenie,alebo mozno by nam vyslo IUI,,,,,mozem povedat ze od Valentina mame ovela kludnejsie dni,boli sme si vypitat informacie na adopciu a po psychickej stranke je lepsie 😀 😀 ....vsetky testy co mi gyndos urobil aj manz sper,je O:K...len to chce asi cas,,,,,Preto sme zvazili adopciu,aby som si nevycitala o par rokov ze sme presvihli aj tuto moznost ☹ ☹

marrad
27. feb 2011

@mata71
My sme tiez obaja OK, ze vraj...
a a ko to vyzera s adopcoiu?
Ja by som sa mozno nato aj dala, ale mom manzel zaujima dost rezervovany postoj a nechcem ho silit....

mata71
27. feb 2011

@marrad a este co nas nakoplo,moja spoluziacka bola na IUI,na IVF aj cez poistovnu aj samoplatci adopciu odmietala,strasne zarito,,,ani pocut,,,,pol roka dozadu si jej manzel priniesol 5r chlapceka ,spoznal sa s jeho mamou v skolke,,ked tam mali deti karneval,,,zistil ze je rozvedena a ma chlapceka adoptovaneho teraz je s nimi a je neuveritelne stasty,,,,a moja kamaratka,,,place kade chodi,prosi ho aby sa vratil dali sa dokopy,ze si mozu adoptovat a on teraz uz nechce,,,Boli,no su zobrati 19r,,,,,,,,co viac dodat 😉 😉 ...nech si kazdy hovori co chce je zivot je o detoch,,,a ked su neni tak zaci byt prazdno.......Preto ani ja ani manzel nechceme skoncit ako Ty dvaja,,,,,pozeram sa na adopciu tak isto ako keby jeden z nas mal dieta a ten druhy by ho prijal... 😉 😉 😉 .....moj manzel ten by ho zobral aj zajtra,len nech mame smiech v dome,,, 😉 😉

mata71
27. feb 2011

@marrad chceme chlapceka od 0 do 2r bieleho,,,,niektori maju deti do 8mesiacou doma,,,,aj s papiermi do 12mesiacou,,,,,,,teraz u nas jeden par dostal 8mesacneho chlapceka,boli na urade necelych 5mesiacou,,,,to je dobre,,,,nam povedali ze od leta mozme ocakavat potomka z utajeneho porodu,tych je vraj vela,a niesu romske. 😉 😉 ...a este na kazdom urade maju spisy deti co su volne ,,,priprava trva 26h co je malickost,,,,,Mi prijmeme do 2r v pohode,,,akurat sa zacne motat,,,,,,aj moj chcel mat biologicke,ale ked videl ako to na nas vplyva tak sme sa pomali zacali o tom bavit a oplatilo sa,,,ideme do toho a skusime aj Fyto soju,,,,,moje telo,a mozno aj tvoje,jednoducho neprijme spermie,ani vajicko,,,,mne lekar povedal ze spolu budeme mat velmi tazko ale kazdy s inym partnerom by to slo,,, 😀 😀 somar 😀

petula22
27. feb 2011

@yasminne Uvidíme, co nám zítra řeknou. V y se pěkně snažte 😀

janula123
28. feb 2011

@elllla
Ahojky.
Tak sa hlásim po dlhšej dobe. Dnes ms dorazila nakoniec.
Prosím Ťa, chcem sa opýtať, idem teraz do druhého kola so sójou. Minule som mala dávkovanie 2.-3. DC 125, 4.-5. DC 150 a 6. DC 175. Mám pri tomto dávkovaní ostať? Či zmeniť? Ďakujem 😉

elllla
28. feb 2011

@janula123 ahoj, och, mrcha ma mrzi, ale paci sa mi tvoj grafik. tento mesiac zopakuj rovnake davkovanie ako ten predosly. drzim velmi palce!!!

janula123
28. feb 2011

@elllla Ďakujem, si zlatá. Ok, rovnaké dávkovanie. Potom grepový džusík a po ovu Bromelain. A mm Selezin.
Netreba fňukať, ale bojovať. 😉
Je ešte niečo na zvýšenie šance, hihi. 🙂 🙂 🙂

elllla
28. feb 2011

@janula123 jasne, ze este nieco je, hehe... napr este preseed 🙂

janula123
28. feb 2011

@elllla to je nejaký gélik? A je to overené? 🙂 🙂 🙂

elllla
28. feb 2011

@janula123 ano ano, preseed - lubrikacny gel, ktory nezabija spermie, ale skor im pomaha lepsie plavat a dlhsie prezit... a je to overene, zatial je vysoka uspesnost s nim... odporucam objednavat z ebay, vyjde lacnejsie a dobra je taka tuba, kde si sama urcis davkovanie (overene su 2 gramy 15 minut pred keksikom, je to lepsie, nez uz naplnene davkovace)..
a najlepsi je original preseed, lebo existuje aj concieve plus, ale o tom som az tolko uspechov necitala 🙂
pozri tu, dolu je k tomu aj popis s obrazkami, ako to posobi...
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-PRE-SEED-9-PACK-FERTI...

hadassah
28. feb 2011

Ahojte kočky, chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosti s vitexom, čítala som, že napomáha telu vytvárať si progesterón, mám s tým problémy a aj napriek tomu, že som brala sóju, tak sa asi nevytvorilo kvalitné vajíčko, nakoľko špiním už od ovulácie a každý deň sa to zhoršuje. Obávam sa, že luteálna fáza v tomto cykle bude zas veľmi krátka. Som trošku sklamaná, lebo som myslela, že sója a bromelain pomôžu ☹

tu je môj graf:
http://www.fertilityfriend.com/home/2074ff

janula123
28. feb 2011

@elllla Moc ďakujem, poštudujem. 😉

foryou25
28. feb 2011

Ja uz mam pre-seed objednany, soju som zatial musela tento cyklus vynechat, kvoli antibiotikam, navyse mam uz 5 dni zalahnute v uchu tak som nato ucho hlucha ako poleno ☹
a ozaj chcem sa opytat, ako sa mi v tom grafe na FF urobi ta cervena vodorovna ciara? To je nejaky priemer tych teplot? ci? dakujem vopred za vysvetlenie

foryou25
28. feb 2011

Moj graf zatial vyzera takto, teploty su nejake asi vysoke, ked porovnam s grafmi inych kociek, ale to asi preto lebo som stale chora 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/2c5afd