icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

riami78
8. mar 2011

@marrad OK, môj je celkom ochotný, tak uvidíme. A laparo? Uz máš tiež za sebou?

marrad
8. mar 2011

@riami78
ano mam este v lete 2009 zitili ze som OK, urobili mi len jednu dierku pod pupkom a daslie ani nemuseli, velmi dobre som to znasala a velmi rychlo som sa zotavila.....

riami78
8. mar 2011

@marrad Aha, a napriek tomu sa nedarí?

marrad
8. mar 2011

@riami78
ako pises.... uz 6,5 roka sa nedari

riami78
8. mar 2011

@marrad Tak klobúk dolu. Si vytrvalá! Môžem sa spýtať koľko máš rokov?

zuzana36
8. mar 2011

ahojte dievcata,
k priberaniu: aj ja som pribrala 2kg tento mesia c, ale ci je to sojou-tak to ozaj neviem. len ma straaaasne nutilo jest sladke!

a chcem sa opytat: ak chcem skontrolovat stitku, tak to mozem kludne o to poziadat obvodnu?

zuzana36
8. mar 2011

@marrad tak to sa veru hodne snazite, my chceme tretie a snazime sa uz viac ako 2,5roka a to uz chcem vzdat. este tento cyklus a dost. nevladzem. teraz budem mat 37 a uz sa mi zda, ze je to dost

marrad
8. mar 2011

@zuzana36 myslim ze mozes poziadat
mna poslala gynekologicka napriklad

kathrin17
8. mar 2011

@yasminne tusim sme mali chvilku pockat s tym VIP.....dnes je len za 24,95....safris 😀 ale neva....uz je to tam 🙂

yasminne
8. mar 2011

@kathrin17
Ahojky no tak tomu hovorim podraz 🙂. no co uz. k tej tvojej otazke: nemenila si si homepage? ak ano tak chod hore na liste do sharing a skopci opat ten tvoj link a daj ho sem. inak ti neviem poradit.

jania023
8. mar 2011

@elllla Ja sa nato urcite pozriem dobra cena nie??

yasminne
8. mar 2011

@riami78 ahoj ja beriem soju 3 cyklus a nepribrala som nic. pozor na vysoke davky kys.listovej mozu mat opacny efekt na plodnost! B6 by sa tiez nemala uzivat dlhodobo vo velkom mnozstve.

riami78
8. mar 2011

@yasminne Kyselinu listovú ani B6 už neberiem, mala som 60 tbl a brala som to najkôr 1 mesiac, potom som pribrala, tak som mala 6 mes. pausu a potom som tých posledných 30 tbl ani nedobrala.

jania023
8. mar 2011

@elllla kde to mam najst neviem hladam VIP ale maju iba za 45

jania023
8. mar 2011

@elllla mohla by si mi priamo skopirovat adresu??tak by som to lahsie nasla

lussynka
8. mar 2011

baby, ja som sa nechtiac odlogovala na FF a teraz neviem heslo, už som skúšala všetky možnosti prihlásenia aj novú registráciu a nič...poraďte ako sa tam dostať....

jania023
8. mar 2011

@lussynka ved mas heslo ktore ti dojde na mail nie?

elllla
8. mar 2011

@jania023 tak som k tomu zistovala, mne to prislo cez fdacebook - musis si ich pridat medzi oblubenych na FB a tam potom maju oni rozne akcie - promotions... a cez to sa dostanes k tej vyhodnej cene...

jania023
8. mar 2011

@elllla ok tak vyskusam

jania023
8. mar 2011

@elllla nijak sa ktomu nedostanem ani cez facebook lebo na FF nic nieje

acko
8. mar 2011

na tu zlavu skuste tento link: http://apps.facebook.com/ffpromo/
musite byt este predtym ale prihlasene na FB a aj na FF.

berunka1975
9. mar 2011

@yasminne jeeej tak budes tu zastupovat ellu a podelis sa tu so ziskanym infom, super...

moncici
9. mar 2011

@elllla Ahoj Elli neviem či si ma budeš pamätať písali sme si spolu ked som začala brať soju radila si mi ,tentokrát potrebujem radu mala som isť na umele oplodnenie ale nakolko mi meška 3 den nemôžem ani na to pomyslieť,mavala som pravidelne 30 dnový cyklus je možne že by to bolo s tej fyto soji 🙂 Dakujem za radu

elllla
9. mar 2011

@moncici robila si si test? (mamatest z prveho ranneho mocu)... vies, kedy si mala ovulku? je vela dovodov , ktore mozu sposobovat vykyvy v cykle...

lussynka
9. mar 2011

@lussynka ale ja som ho asi vymazala nechtiac ☹

zuzana36
9. mar 2011

ahojte dievcata,
potrebujem poradit: v piatok som bola 10dc a mala som pocit, ze akosi riadne v predstihu bude ovu ( inac ju mavam 16-17 den(, a tak som robila testik a ovu nikde. snazit sme sa snazili aj tak. dalsi testik som ale robila az v pondelok-tada na 13dc a tam ta ciarocka bola, no nie az taka silna. sexik sme mali aj v nedelu. testila som aj v utorok a ta ciarocka bola uz slabsia a dnes uz ziadna. tak som dost zaskocena, ze by sa ta ovulka taaak posunula? dnes mi dorazil preseed a mam pocit, ze po termine. myslite, ze to uz mohla ovu prebehnut?, moze sa stat, ze este iba bude? ja viem, ze sa debilne pytam, ale akosi sa mi to nezda a dost ma mrzi, ze som netesla aj cez vikend. rada mam veci pod kontrolou. neviem ci ma vobec vyznam snazilkovat aj dnes s gelikom, to uz vajko ak sa nezadarilo, tak s velkou pravdepodobnostou odumrelo ☹ trapi ma to preto, lebo sme sa uz xty krat a teraz na pevno s mm dohodli, ze to je uz posledny mesiac co sa budeme snazit. koncime po dva a pol roku.

berunka1975
10. mar 2011

@zuzana36 ahoj podla mna ovu test ak ti ukaze pozitivny vysledok, tak ovu prebehne tak cca do 48 hodin od posledneho pozit. testu, takze pravdepodobne u teba prebehla bud vcera alebo prebehne len dnes, takze sa mozete kludne snazilkovat aj s preseed-om... nevzdavaj sa 🙂

moncici
10. mar 2011

@elllla ahoj ovulku mám pravidelne test som si nerobila chcem chvílku počkať všetko som dva mesiace robila tak ako ste opisovali dokonca som používala aj gel na počatie Conceive plus 🙂

zuzana36
10. mar 2011

@berunka1975 ahoj, tak sme to poistili 😀 , len to, ze presne to neviem kedy ta ovu bola. ak v sobotutak prebehla niekedy v pondelok a ak v nedelu tak niekedy v utorok. vcera to uz bolo asi neskoro. no ale....
a dakujem 🙂