Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@berunka1975 😀 😀 😀 hned si sa aspon prebrala
caute sojovky 🙂 tak po 3 neuspesnych cykloch so sojou, ideme do dalsieho kola IUI ale bez soje... 😒
dufam ze vy budete uspesnejsie a jedna po druhej to tu so sojou odpalite!!! drzim vsetkym palce!!! 🙂
@zuzana36 to heeej 🙂
@yasminne Cauko.. joj, to mi je luto ☹ Ja zajtra ocakavam MS, uz ju citim 😒
Preco nejdes dalej so sojou? Budes brat k IUI lieky ci injekcie?
Ahojte
takze tento cyklus so brala soju, zatial to vyzera ze nic sa nestalo, dnes som bola na sono i ked neviem ze ci by videl 17 dc nieco.... on hladal folik...
Kazdopadne dalsi cyklus budem papat soju opat, prosim napiste mi ako ju mam brat, nech si to utvrdim ci ju beriem spravne...
a prajem pekny den...
@yasminne mrzi ma, ze sa ani v tretom cykle neobj. na teste palicky. ale drzim palce nech sa IUI podari na prvy krat. ja som bola na IUI, ale normalne si teraz neviem vybavit, ci som si davala daco ine ako clostil. a po IUI som mala utrgestan. ja som druhy cyklus so sojou a ak sa teraz nezadari, tak mam doma predpisany closti a uvazujem, ze si ho nasadim. uz neviem co by zabralo.este dobre, ze si tu takto vieme dolievat silu, teda aspon mne to dooost pomaha
Dievcat kde kupujute OVU testy? tusim hi skusim aj ja
@foryou25 modra ciara je, ked si ovulaciu vyznacis sama, cervena je, ked Ti ju vyznaci sam program 😉
@marrad napis ako si soju brala tento cyklus.
ovu testy sa oplati nakupovat cez ebay, vyjdu tak najlacnejsie.
@yasminne och, je mi luto, ze to nevyslo. ☹ ale obdivujem Ta pre Tvoj optimisticky pristup, stale z Teba sala pozitivna energia 🙂
@marrad a skratil sa Ti cyklus po tej soji?
o merani BT mas vsetko velmi pekne a prehladne popisane tu:
http://merenibt.xf.cz/index2.html
cez ebay sa da nakupovat jedine ak mas paypal. a na ten potrebujes platobnu kartu s takym tym vystupenym cislom.
Kočky pomoooooc, mrknite sa na môj graf. Som zúfalá. Myslíte, že takáto dlhá ms môže byť? ☹ ☹ ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/2074ff
Zajtra idem na ročnú preventívku, som zvedavá, čo zistia.
mohla som sa sójou nejako prestimulovať, a vznikla cysta, ktorá praskla, alebo čo....
@soldi ahoj, prosim ty mohla by si mi poradit davkovanie soje v buducom cykle? tento som mala 50 mg 4-6 DC a 75 mg 7-8 DC a to bol prvy so sojou, ak sa nepodarilo tento cyklus tak vo stvrtok cakam ms, diky
@yasminne ahoooj, velmi ti budem drzat palce aby sa podarilo a aby sme sa vsetky co sme tu stretli v teme tehulky
@kathrin17
@tinara23
@lucka_0906
@zuzana36
@soldi
ajojky babulky moje dakujem za mile slova. optimizmus je myslim dolezity treba mat kopec pozitivnej energie ta odburava stres 😉 tak sa snazim to vzdy nejak prekusnut a ist dalej a mam velku oporu v manzelovi ten ma vie rozosmiat aj ked mi vobec do smiechu nie je :D. no tak ja od vcera beriem ten clomid dufam ze nebude mat na mna ziadne negativne ucinky. tym ze som zaradena do lekarskej studie s ktorou sme obaja suhlasili ide o to ze kazde kolo iui nam losuju do ktorej skupkny budeme zaradeni. skupiny su dve ti co stimuluju tabletkami a ti co injekcne. cielom studie je dokazat ze injekcna stimulka je ucinejsia a aby bola hradena poistovnou, inak sa za nu plati a je to velmi drahe. takze prvy krat v decembri nam vylosovali injakcie no a teraz to padlo na tabketky. kedze sme v tej studii, nechcela som to oklamat aj mm povedal nech robime podla ich pokynov. ja som chcela pokracovat so sojou popri iuicku, ale teda nepokracujem lebo som taka vcielka pokusna
@berunka1975 Dik, tak na to sa uz tesim 🙂
@hadassah ahoj, podla mna si sa skor prestimulovala tou alchemilkou 😒
ja som mala cystu dva krat a ani jeden krat som nekrvacala viac nez zvycajne.
@berunka1975 ahoj, ak si na nu dobre reagovala, tak kludne zdvihni davky o jednu tbl denne 🙂
@yasminne jeej, tak to je zaujimave s tou studiou, super, ze ste sa na to dali. a jasne, ze by nebolo dobre popri tom brat soju 🙂 budem drzat palce 😵
@yasminne Luci, ja ta tiez obibdivujem za tvoj optimizmus a energiu. Ten poklad, co mas doma v podobe manzela, si teda treba velmi vazit a strazit 😉
Silno drzim paste a daj sem-tam aspon kratke info ako pokracujete. Dufam, ze spravy budu len pozitivne 🙂
Ako dĺho budete este v Belgicku? Raz si spominala, ze sa vratite na Slovensko. Ci to je daleka buducnost? Ze ci budes napr. rodit v Belgicku? 😀
@lucka_0906 urcite tu budem na vas striehnut ze ako pokracujete verim ze budete uspesnejsie. my sme tu v Belgicku uz cez 2r. a uvidime v zime ci este predlzime. ja by som tu rada otehotnela ale aj rodila 🙂 uvidime. a ty ako pokracujes?
Ahojte 🙂
Pridávam moju skúsenosť so sojou....,
Tento cyklus som ju brala prvýkrát, ovuláciu som sj pretým mávala pravidelne, tento cyklus som ale zaregistrovala omnoho silnejšiu bolesť v čase ovu. Ovu prebehla aj podľa teploty.
Akurát mám pocit, že som mala omnoho menej plodného hlienu.
@yasminne dufam, ze sa ti to podari vsetko v Belgicku 🙂 Ja idem teraz druhy mesiac so sojou, tak uvidime. 31.3. som objednana k lekarke..budem hlasit 🙂

mam otazocku, na grafy na ff, preco niekomu vyznaci ovulku cervenou farbou a niekomu modrou?
pozrite moj graf, mne oznacilo modrou, ale ked pozriem grafy inych bab, tak maju cervenou
http://www.fertilityfriend.com/home/2c5afd