icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

miminkad
4. apr 2011

@yasminne tak to sme potom na tom asi rovnako 😉 ja som ju brala tri cykly a v podstate ju hodnotim pozitivne,len zial vysledok nulovy.zajtra rano pred odchodom do heliosu este pre istotu testnem,to budem 24DC,tak som zvedava.tak zajtra drzim palce,nech to dobre dopadne a nech vysledok je pozitivny.my sme uz skusili vselico mozne.a koncom mesiaca ma caka laparoskopia,ktorej by som sa najradsej vyhla...

zuztek
4. apr 2011

ahojte, sem-tam si vas citam, ako sa vam dari, a ako ucinkuje soja 😉 @kathrin17 tiez som mala minuly rok niekolko zapalov mocoveho mechura, napokon po niekolkych vysetreniach mi zistili ureaplazmu, takze odporucam toto vysetrit + chlamydie, pre istotu, lebo su to pliagy a cim skor ich zacnes liecit, tym lepsie... aj ked, mne ani po roku roznych ATB lieky nezabrali... 😖

lucka_0906
5. apr 2011

@yasminne zlatko, drzim dnes paste!! 🙂

zuzana36
5. apr 2011

@yasminne moc moc na Teba myslim a drzim palce. verim, ze sa to podarilo 🙂

sarafortuna
5. apr 2011

ahojte,
kočky pomohla niekomu sója "prekonať" anovulák? myslím, že ak ste neovulovali tak vďaka soji ste "zrazu" začali...
Ja mám totiž vadný iba jeden vaječník - minule bola krásny cyklus s ovulkou ako hodinky - bez soje, a TENTO cyklus som si dala soju všetko nasvedčovalo tomu, že ovu asi bude - pichanie, hlien aj ovu testy silneli - no som 15.DC a zatiaľ nič - hlien je opäť krémový... takže pravdepodobne nič z toho - jedine že sa ešte telo spamätá...
je tu niekto kto vôbec neovuloval a sója ho nastimulovala k ovulke, ja prestávam veriť... asi tam bude skôr mechanický problém 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

yasminne
5. apr 2011

@jania023 Clomid (clostil) ...netestujem nikdy,,,neverim, testom...bola som prave na krv tak poobede budem vediet. LF som mala posledne 3 cykly po soji velmi kratku 😒 ale teraz beriem utrogestan takze ak nie som tehu a vysadim ho ms pride do 2-3 dni. takze teraz sa LF pekne predlzila pod vplyvom progesteronu. A ty ako kocka?

yasminne
5. apr 2011

@sarafortuna co znamena ze testy silneli? boli rovnako tmave ako konrtolne? BT merias? aj podla nej uvidis ci ovu bola alebo nie. 😉

jania023
5. apr 2011

@yasminne Ja uz som sa tesila ze si tehu ale ved urcite budes lebo 16dpo je vela takze uz mozem potichu gratulovat..jà som 3cyklus z clostilom a uz z nim aj koncim a idem n'a soju ale ked jà som tak dufala mat dvojicky 😀

yasminne
5. apr 2011

@jania023 no vies som sice 16dpo ale to drzi ten utros s nim ms nebude,,takze uvidime inak aj my chceme velmi dvojicky 😉 ale teraz urcite nebudu 😀

slasima
5. apr 2011

ahojky...moze mi soja predlzit cyklus o 3 dni a viac (zatial mi meska 3DEN)...brala som ju 1mes...vdaka

sarafortuna
5. apr 2011

@yasminne , na 9.DC som mala takmer rovnaké čiarky a na 12.DC len druhú slabučkú... viem, že by sa to tak nemalo vyhodnocovať, ale ja to beriem, že LH vzrástlo a zase kleslo... (kočky mi radia, že aj tak to nebol ešte pozitívny test)
jasné že meriam, ja som bt-maniačka ale už asi prestanem... 😒 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/25fb22

fakt som sa v nedeľu cítila na ovu... no uvidíme, či sa to ešte rozbehne... nezvyknem mávať ovu skôr než 16.DC ale dnes je creamy takže to má ďaleko od plodného obdobia ☹

riami78
5. apr 2011

@miminkad Ahojky, tak držím palce v Heliose a daj vedieť, ako ste dopadli!

slasima
5. apr 2011

@slasima vlastne 4dni mi meska...

lucka_0906
5. apr 2011

@slasima caves..neviem ci vdaka soji, ale po prvom mesiaci uzivania som mala az 41 dnovy cyklus. Ale fakt neviem ci kvoli soji..lekarka vravela, ze mohla byt aj nejaka cysticka..cokolvek.

leya
5. apr 2011

@yasminne takze nas budes napinat az do poobedia? 😉 v CAR bolo super, dozvedela som sa viac, ako za tri roky u gynekologicky 🙂 zrejme nas caka rovno IVF, ale nepredbieham......je to obrovsky pocit ulavy, ked zrazu vies, ze na to nie si sama s manzelom, ale aj niekto, kto sa vyzna 🙂
yasminne netrpezlivo ockavam spravicky od teba...... 😉

slasima
5. apr 2011

@lucka_0906 ach jo :( no uvidime,necham to zatial do piatku tak,ak ak nedojde testnem to a podla toho sa zariadim...u doktora 🙂

lucka_0906
5. apr 2011

@leya cauko.. v ktorom centre si bola? My sme tiez objednani na prvu konzultaciu 18.4. na Antolsku. Tiez sa celkom tesim, ze dostaneme ine informacie a moja gynekologicka odhaduje, ze tiez rovno na IVF ako vy..

leya
5. apr 2011

@lucka_0906 ahoj, ja som z Ke, takze Gyncare 🙂

lucka_0906
5. apr 2011

@leya aha 😀 dufam, ze aj my budeme rovnako spokojni ako vy

kathrin17
5. apr 2011

@zuztek a ty mas stale problemy?Ja mam od novembra pokoj, pila som caj z vrbovky malokvetej a je to ok....odvtedy uz neviem, co je to zapal chvala bohu a bez antibiotik.....minuly rok som ich vybrala 5 a nic nezabralo, tak sieste uz som nebrala a pila som ten cajik a vsetko sa zazracne vyliecilo 😀 takze som happy a mam pokoj.....uz 5 mesiacov 🙂

jania023
5. apr 2011

@yasminne A zo sojou by mohli byt co myslis??

zuzana36
5. apr 2011

@yasminne no nakukam, ze uz budes vediet na com si a Ty nas stale natahujes 😀

nat28
5. apr 2011

kocky, viem ze sem toto nebude patrit, ale potrebujem poradit a vy ste tu take znale 😀 Som 2 mesiace po MA, 1. ms som uz mala. Teraz mi ma prist 2.ms, sliznicu mam 10 mm. Vo stvrtok letim na dovcu a tak mi dr predpisala noresthisteron na odddialenie ms. No hned po tejto ms pri najblizsej ovu chceme zacat znovu skusat, aj dr mi to uz schvalila. Teraz sa neviem rozhodnut ci to mam brat alebo nie, lebo vraj to niekomu moze rozhadzat cyklus. Ale vela zien to znasa dobre. Co mam robit? 😕

miminkad
5. apr 2011

@riami78 @yasminne ahojte babule.tak uz sme spat.mm robili spermiogram,mne sono.obaja sme zdravy a nie je dovod,preco by sme nemohli otehotniet.takze mam ist na laparku,potom zacnem s clostylom,desiaty den sono a pregnyl a planovany styk.takto tri mesiace a potom sa uvidi,ako dalej

miminkad
5. apr 2011

@yasminne ako si dnes dopadla?dufam,ze dobre 😉

riami78
5. apr 2011

@miminkad Ahoj, a ako to prebiehalo? Hoď do IP🙂

zuzana36
5. apr 2011

@nat28 ahoj, ja som zle reagovala, respekt. mi to hodne rozhadzalo cyklus na dva mesiace. ale tak ako pises, kazda sme ina 🙂

nat28
5. apr 2011

@zuzana36 ja som sa medzitym rozhodla ze to nebudem brat. 😉 Pred tehotenstvom som mala 2-3 mesacne cykly a dakujem uz neprosim. 😠 Inak nevies co moze znamenat sliznica na 25DC 10mm? Je to ok nalez? Nie je prilis nizka??

yasminne
5. apr 2011

ahojte vsetky co ste na mna mysleli a palceky mi drzali. vdaka za podporu no budem vas tu este nejaky cas otravovat a bojovat s vami 😉 ...negativne...no bambino...ja asi nabuduce poslem po toho bociana taxi 😀 ...no nic ide sa dalej na 3 iui a zase mi vytiahli clomid ☹ no nejak tomu dam este raz sancu. a nasla som akupunkturistku chcem sa jej vecer ozvat ci by mi vedela helpnut. nemate niektora skusenost s akupunkturou? a prepacte ze som vas tolko ''natahovala'' no som busy s detmi 😉 tak sa opatrujte ja sa zase ozvem

kikasa
5. apr 2011

@yasminne ja tento cyklus 2 dni 35mg 3 dni 70mg
držím palce ďalší cyklus 😉