icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

steffany
11. apr 2011

@petula22 no ja mavam dlhe cykly a chcela som vediet, ci dochadza k ovulacii. Meriam si teplotu uz 2 mesiac a vychadza mi ovulacia na 36 dc zo 44 ☹ Cize som si to chcela potvrdit, pretoze ten 36 den mi vyznacil www.fertilityfriend.com a ja osobne neviem povedat, ci u mna prebehla ovulacia alebo nie....tak preto

petula22
11. apr 2011

@steffany Aha, tak to asi bude muset být častěji, že ti něco nedají na zkrácení cyklu...

lucka_0906
11. apr 2011

@steffany caves.. ja som chodila pol roka kazdy mesiac na folikulometriu. Kedze chodim na gynekologiu do jedneho sukromneho centra (len gynekol.ambulancie, nie CAR), tak mam zaplateny rocny poplatok a neplatim uz nic. Ale veru poznam kocky, co platia za kazdy ultrazvuk ☹
6-7 za mesiac je dost, ale zrejme mas precizneho lekara. Ja som chodila priblizne v strede cyklu, vzdy obden..tzn. som bola max. 4x do mesiaca. Niekedy ovulka bola skor, tak som bola len raz, dva krat a rovno mi pichla Pregnil.

lucka_0906
11. apr 2011

@valilienka2 pozri na moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/33d302 Tiez mi to skace 😎 Inak som tiez druhy cyklus so sojou..

lucka_0906
11. apr 2011

@steffany aha..az teraz citam, ze mas dlhe cykly. Preto ti vravel, ze 6-7krat. Mas dobreho lekara 🙂
Ja by som urcite "obetovala" na tvojom mieste prachy za folikulometriu aspon jeden mesiac. Mne takto lekarka prisla na to, ze bez liekov ovulka ziadna ☹

steffany
11. apr 2011

@lucka_0906 dakujem velmi pekne. On mi vysvetlil, ze poistovne preplacaju len urcity pocet na mesiac a preto pacientka ma narok na 1 fol. za pol rok cca, aby to bolo vyrovnane. Nuz, asi budem musiet. obetovat 20 € za kazdu fol....len som si chcela porovnat situaciu...ci existuje standardna ambulancia, kde je to bez poplatkov.Podla toho, co mi vravel lekar, poistovne maju svoje pocty...kazdopadne dakujem pekne....a zelam pekny dnik.

yasminne
11. apr 2011

@petula22 Tak to ideme na utz rovnako 🙂
@lucka_0906 prave som volala do car ze som 2dc ze ako davkovanie a kedy utz takze od zajtra clomid 1xdenne a 17.4. idem na kontrolny utz a krv. nasadila som matersku kasicku, k tomu alchemylku a dufam ze ta sliznica podrastie viac bo minule bola nizka 3,7 hmm nafigu toto. no ako dopadol ovu test??

steffany
11. apr 2011

@yasminne ahojky, tu materinu kasicku dostat v lekarni ? kedy by sa mala uzivat ? dakujem pekne a drzim palce

valilienka2
11. apr 2011

@lucka_0906 tiež ti to tam pekne skáče som zvedavá kedy príde..ty si robíš ovu testíky??

lucka_0906
11. apr 2011

@valilienka2 @yasminne ovu testy nerobievam, ale chcem si spravit, uz ked som zacala s meranim BT. Pri nas v lekarni nemali..divne, som myslela, ze to maju vsade, rovnako ako TT 🙂
Ty robievas?

yasminne
11. apr 2011

@steffany ano dostanes to kupit v lekarni ale najlepsie by bolo keby si poznala nejakeho vcelara v okoli ktory to produkuje 😉 vraj najcesrtvejsie najlepsie 😉 da sa to zohnat v dvoch formach ako kapsule alebo ak "zivy"tekuty produkt ktory si rozmiesas vo vode alebo v strave. Ja som to nejak nemala cas riesit tak som hned objednala co mali v lekarni a tak mam kapsule beriem to od zaciatku cyklu rano a vecer po 1cps. az do OVU potom uz nie. Je dobre to braj uzivat ako kuru pred otehotnenim 3-4tyzdne mozno aj 2 mesiace...dobre to vplyva na vyzivu vajka 😉 a vraj aj na sliznicu maternice. ale pozor ak mas alergiu na med!!

valilienka2
11. apr 2011

@lucka_0906 ja som robila dávnejšie, minulý mesiac som len merala teplotu a tento mesiac robím aj ovu aj teplotku, no maniak haha 😀

jania023
11. apr 2011

@yasminne ja so mpila aj alchemilku a aj tak som mala maternicu nizku ☹

steffany
11. apr 2011

@yasminne dakujem Ti velmi pekne 🙂 vyskusam....som za prirodne produkty... 🙂

yasminne
11. apr 2011

ahojte babulky prave som nieco nasla a su tu celkom zaujimave infosky mrknite: http://masaze-poprad.sk/index.php?option=com_co...
mne prave dosla alchemilka tak som hladala ze ako sa to povie po francuzsky aby som si to vedela zajtra pytat 😀 a nasla som tuto stranku a tu sa ani alchemilka nepise...tak vcul som z toho jelen ale skusim to co tu odpurucaju 😀

lucka_0906
12. apr 2011

@yasminne cau moja..skus, veru. Mne tiez jedna bylinkarka namiesala cajovu zmes. Moze to len pomoct 🙂

jania023
12. apr 2011

@yasminne Vola sa to tak isto alchemille 😀 Ale pozor su viac druhy ty potrebujea alchemilku zltozelenu lebo majuaj obycajnu a ta nema tie iste ucinky 😉

zuzana36
13. apr 2011

ahojte holky,
prosim vas mala ste niektora velmi silny poovulacny vytok? ja ho teraz mam a je ho strasne vela husty a biely. normalne zasnem. len ma zaujima ci je to normalne.

kathrin17
13. apr 2011

@zuzana36 a nemoze to byt pripadnym tehotenstvom?Viem, ze vela bab na biely vytok a je ho velmi vela 🙂 Drzim palceky 🙂

zuzana36
13. apr 2011

@kathrin17 kezby si mala pravdu, len to by bolo skoro. sexik bol v sobotu a ked to ratam od nedele je iba 4 den po. dnes som si robila ovu testik zase a teda su tam 2 ciarocky i ked ta jedna je slabsia. lutujem, ze som netestila dalej, ked som mala v sobotu ovu testik pozitivny aspon by som vedela ako slabne. tento mesiac sa nesledujeme proste sa lubkame iba tak. a testla som az po sexiku pretoze ma strasne bolelo brucho, ale az tak, ze som mala problem vyrovnat sa. tak ma napadlo, ze to moze byt ovu a bola, takze sme sa trafili. po roku som teda ovu mala o tri dni skor akomavam. no uvidime. 🙂 ale dakujem 🙂

jania023
13. apr 2011

@zuzana36 ahoj ja som mala pozit.ovu test 3dni a taktiez 3dni ovu bolesti...ovu pride az po pozit.teste 12-48h ale rataj ten posledny pozitivny test

zuzana36
13. apr 2011

@jania023 pozitiv. bol v sobotu vecer, testovacia bola silnejsia ako kontrolna.

jania023
13. apr 2011

@zuzana36 takze od soboty 12-48h 😉 si stihla tulenie??

kathrin17
13. apr 2011

@jania023 a ty moja ako si nakoniec dopadla?Silnela ciarka na tehu teste, ci nie?Pozeram tvoj graf, ale kedze si prestala znacit tak neviem a som zvedava 😀 ako typicka baba

zuzana36
13. apr 2011

@jania023 😉 stihla iba v sobotu a citam, ze by si mala byt tehu, ze? takze soja zabrala? 🙂 inac ovu prebehla urcite v nedelu, az ma ohybalo od bolesti. cize eventualne by to mohlo vyst. len take uz toooolko krat bolo 🙂

jania023
13. apr 2011

@kathrin17 nie test zastal na bode mrazu...11DPO pozitivny a na 13 negativny ☹

jania023
13. apr 2011

@zuzana36 nie ziadne tehu nieje 😒 test uz negativny

zuzana36
13. apr 2011

@jania023 ach tak to ma ozaj mrzi. dnes je ten trinasty den? kedy cakas ms?

miminkad
13. apr 2011

ahojte,takze tento mesiac je stvrty so sojou...zatial neuspesne.i ked od tohto mesiaca vlastne ani nic necakam,nakolko idem o dva tyzdne na laparku ☹

miminkad
13. apr 2011

@jania023 mne to tiez tehu test spravil.najskor pozit a potom bol negat