Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@steffany caves.. ja som chodila pol roka kazdy mesiac na folikulometriu. Kedze chodim na gynekologiu do jedneho sukromneho centra (len gynekol.ambulancie, nie CAR), tak mam zaplateny rocny poplatok a neplatim uz nic. Ale veru poznam kocky, co platia za kazdy ultrazvuk ☹
6-7 za mesiac je dost, ale zrejme mas precizneho lekara. Ja som chodila priblizne v strede cyklu, vzdy obden..tzn. som bola max. 4x do mesiaca. Niekedy ovulka bola skor, tak som bola len raz, dva krat a rovno mi pichla Pregnil.
@valilienka2 pozri na moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/33d302 Tiez mi to skace 😎 Inak som tiez druhy cyklus so sojou..
@steffany aha..az teraz citam, ze mas dlhe cykly. Preto ti vravel, ze 6-7krat. Mas dobreho lekara 🙂
Ja by som urcite "obetovala" na tvojom mieste prachy za folikulometriu aspon jeden mesiac. Mne takto lekarka prisla na to, ze bez liekov ovulka ziadna ☹
@lucka_0906 dakujem velmi pekne. On mi vysvetlil, ze poistovne preplacaju len urcity pocet na mesiac a preto pacientka ma narok na 1 fol. za pol rok cca, aby to bolo vyrovnane. Nuz, asi budem musiet. obetovat 20 € za kazdu fol....len som si chcela porovnat situaciu...ci existuje standardna ambulancia, kde je to bez poplatkov.Podla toho, co mi vravel lekar, poistovne maju svoje pocty...kazdopadne dakujem pekne....a zelam pekny dnik.
@petula22 Tak to ideme na utz rovnako 🙂
@lucka_0906 prave som volala do car ze som 2dc ze ako davkovanie a kedy utz takze od zajtra clomid 1xdenne a 17.4. idem na kontrolny utz a krv. nasadila som matersku kasicku, k tomu alchemylku a dufam ze ta sliznica podrastie viac bo minule bola nizka 3,7 hmm nafigu toto. no ako dopadol ovu test??
@lucka_0906 tiež ti to tam pekne skáče som zvedavá kedy príde..ty si robíš ovu testíky??
@valilienka2 @yasminne ovu testy nerobievam, ale chcem si spravit, uz ked som zacala s meranim BT. Pri nas v lekarni nemali..divne, som myslela, ze to maju vsade, rovnako ako TT 🙂
Ty robievas?
@steffany ano dostanes to kupit v lekarni ale najlepsie by bolo keby si poznala nejakeho vcelara v okoli ktory to produkuje 😉 vraj najcesrtvejsie najlepsie 😉 da sa to zohnat v dvoch formach ako kapsule alebo ak "zivy"tekuty produkt ktory si rozmiesas vo vode alebo v strave. Ja som to nejak nemala cas riesit tak som hned objednala co mali v lekarni a tak mam kapsule beriem to od zaciatku cyklu rano a vecer po 1cps. az do OVU potom uz nie. Je dobre to braj uzivat ako kuru pred otehotnenim 3-4tyzdne mozno aj 2 mesiace...dobre to vplyva na vyzivu vajka 😉 a vraj aj na sliznicu maternice. ale pozor ak mas alergiu na med!!
@lucka_0906 ja som robila dávnejšie, minulý mesiac som len merala teplotu a tento mesiac robím aj ovu aj teplotku, no maniak haha 😀
ahojte babulky prave som nieco nasla a su tu celkom zaujimave infosky mrknite: http://masaze-poprad.sk/index.php?option=com_co...
mne prave dosla alchemilka tak som hladala ze ako sa to povie po francuzsky aby som si to vedela zajtra pytat 😀 a nasla som tuto stranku a tu sa ani alchemilka nepise...tak vcul som z toho jelen ale skusim to co tu odpurucaju 😀
@yasminne cau moja..skus, veru. Mne tiez jedna bylinkarka namiesala cajovu zmes. Moze to len pomoct 🙂
ahojte holky,
prosim vas mala ste niektora velmi silny poovulacny vytok? ja ho teraz mam a je ho strasne vela husty a biely. normalne zasnem. len ma zaujima ci je to normalne.
@kathrin17 kezby si mala pravdu, len to by bolo skoro. sexik bol v sobotu a ked to ratam od nedele je iba 4 den po. dnes som si robila ovu testik zase a teda su tam 2 ciarocky i ked ta jedna je slabsia. lutujem, ze som netestila dalej, ked som mala v sobotu ovu testik pozitivny aspon by som vedela ako slabne. tento mesiac sa nesledujeme proste sa lubkame iba tak. a testla som az po sexiku pretoze ma strasne bolelo brucho, ale az tak, ze som mala problem vyrovnat sa. tak ma napadlo, ze to moze byt ovu a bola, takze sme sa trafili. po roku som teda ovu mala o tri dni skor akomavam. no uvidime. 🙂 ale dakujem 🙂
ahojte,takze tento mesiac je stvrty so sojou...zatial neuspesne.i ked od tohto mesiaca vlastne ani nic necakam,nakolko idem o dva tyzdne na laparku ☹

@petula22 no ja mavam dlhe cykly a chcela som vediet, ci dochadza k ovulacii. Meriam si teplotu uz 2 mesiac a vychadza mi ovulacia na 36 dc zo 44 ☹ Cize som si to chcela potvrdit, pretoze ten 36 den mi vyznacil www.fertilityfriend.com a ja osobne neviem povedat, ci u mna prebehla ovulacia alebo nie....tak preto