Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@yasminne ahojky 🙂 no ja teraz cakam na 2.ms po kyrete a uz mam kupenu aj soju. Dnes som 34.DC, ale ovulka bola trosku neskor, zajtra to bude 2 tyzdne. Mam take divne pocity v podbrusku, asi ide na mna mrcha. Test bol dnes rano brutalne negativny. Ale dr mi uz dovolila najblizsiu ovulku sa snazit, mam z ebay 200ks ovulacnych testov 😀 Ty ides teraz znova na dalsie IUI, alebo aky vam navrhli dalsi postup?
ahojte dievcata ja by som to chcela tiez vyskusat...ale neviem kde sa to da kupit a ako sa to vola....a ma to nejake ucinky?
vdaka za odpoved 😵
@enanena Cauko, pozri na prve stranky tejto temy, tam najdes vsetko potrebne 🙂 Tu je link, kde to mozes kupit.. http://www.mojalekaren.sk/fytosoja-forte-60cps/
Drzim paste 🙂
@nat28 ahojky tak nech ti nabehne pekny cyklus a teraz nemam akosi prehlad bo som busy posli mi ak mas tvoje grafy nech si pozriem ake boli cykly. ked nemas tak napis ake boli dlhe tie posledne dva a kolky Dc asi bola OVU, tu mavas pravidelnu, sleduje si ju? OVU testy su fajn, len do toho. To davkovanie zacni radsej nizsou davkou: 3-4DC 75m, 5-6DC 100mg, 7DC 125mg ( ak mas nahodou balenie po 35mg tak daj: 70mg-105mg-140mg) 😉 ked doberies soju skus pit stavu z cervenych grepov 0,3-0,5l denne dobre na plodny hlien 😉
@enanena ahojky vitaj medzi "sojovjkami" sojove izoflavony mas pridonu stimulaciu na rast folikulu. v uvode temy su linky kde je o tom popisana cela story...skus napisat neico o sebe ake mavas cykly, ci sledujes OVU pripadne BT a ci mate nejaky problem ktory brani v otehotneni 😉 potom skusime dat rady ako soju uzivat.
kočky tak u mňa druhý cyklus so sójou a pozit ovu testík na 16DC ale podľa teploty to tak nevyzerá tak neviem kto si robí srandu či test či teplomer 😀 😀 minulý mesiac prišla na 14DC 😕 🙂 môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/340e5c
@valilienka2 snad si robi teplota z teba srandu 🙂
@petula22 peti, ty sa mas ako? tento mesiac to hadam vyjde v CAR..
@lucka_0906 Ahoj, v pondělí jdeme na 2.IUI, tentokrát jsem se nenechala od dr. odradit a šla na UZ už 9 DC, aby se to neprošvihlo jako minule, sice na mě koukal, co si to vymýšlím, že tak brzo, ale při UZ mu sklaplo, už tam byl folikul 17,5 mm 😀 . Já moc IUi u nás naděje nedávám, jsme oba v pořádku, tak máme o 3% vyšší šance, takže žádná sláva. Jsme domluveni, že to bude poslední IUI a pak v červnu na IVF. A jak jsi na tom ty? Co si pamatuji, tak si chodila na měření nějak po mě 🙂.
@berunka1975 zeby sme tu mali tehulku?Teplotka sa ti krasne drzi...neplanujes testovat?
@petula22 skvele!! vidis, ja som si tiez raz tak vydrankala skor ultrazvuk a folik bol velky.. to bolo v piatok a mala som prist v pondelok. Mozno by nebolo neskoro, ale mozno ano.. Tak silno drzim paste..
U nas nic nove, v pondelok ideme do CAR na prvu konzultaciu. Zatial som druhy cyklus so sojou a podla FF vyzera, ze ovu bola 🙂 Folikulometriu som absolovala 6 mesiacov, tento bola pauza a preto som merala BT..
@kathrin17 ahoooj, nooo aj mne sa ten moj graf tento mesiac akosi nezda, no bojim sa testnut... ale vyzera tehotensky, ze? fuuu to by som sa potesila a vy vsetky by ste sa ku mne pridali, no nechcem to zakriknut, pockam este dva dni, potom uvidim...
ahojte,
chcela by som zacat uzivat fytosoju forte, uz ju mam aj kupenu...len potrebujem poradit kolko a kedy 🙂
som 3 tyz.po kyrete, takze teraz cakam na mrchu a hned v nasledujucom cykle by som chcela zacat brat soju ako nahradu clostilbegitu. tu je par ifo o mne:
asi 1 a pol roka som chodila na pravidelnu folikulometriu a az teraz v januari sa nam podarilo otehotniet ...ale len na 8tt :(.
inak otehotniet sa snazime uz asi 8rokov.......
po clostilbegite sa mi upravil v poslednych mesiacoch cyklus tak, ze som mala 28DC a ovulu medzi 14-19dnom, ....predtym som mavala 28-34DC a ovulu medzi 20-25 dnom. clostilbegit som brala niekolko mesiacov s prestavkami, vysledok bol sice pekny cyklus, aj vysoka sliznica podla ultrazvuku, i ked nechapem ako je to mozne, ....ale mavala som suchost posvy az tak ze sa mi robili bolestive prasklinky, ktore asi nemusim opisovat AKO prispeli k nasmu milostnemu vztahu, ....no des, vysledok bol taky, ze som vzdy s hrozou cakala ako ma to bude zase boliet.
preto by som rada vyskusala soju s ocakavanim, ze sa vratim v mojom milostnom zivote do starych kolajii a pomoze mi k otehotneniu....
mal niekto z vas podobny problem po hormonalnej liecbe? a este by som chcela poradit ako davkovat soju od ktoreho dna a kolko, a ci zvysena davka nesposobuje neziaduce uciny (kedze odporucanie vyrobcu je 2tab.dene).
dik
@berunka1975 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mocenky moc ti drzim palceky, ale ja si myslim, ze podla tych teplot a neprichadzajucej MS je to jasne 😀
@susumusu moja, vy sa teda pekne dlho snazite 😒 Zacali ste s liecbou len pred 1,5 rokom, co si chodila na folikulometriu?
Co sa tyka davkovania, tiez mi tu kocky poradili..V akych davkach si brala Clostil a ako si na neho reagovala?
@berunka1975 ukaz nam graf 🙂
Dievcence, inak som uplne zmatena z mojej ovulky.. http://www.fertilityfriend.com/home/33d302 Este vcera to vyzeralo na 15ty den ovu a dnes uz nist 😒 Myslite, ze ovu nebola a mam skusit tento 3ti mesiac vyssie davky soji? Teraz som brala 150 - 150 - 175 - 175 - 200mg
Ahojte kocky. Tak dnes som dostala 2.ms po kyrete - 36.DC, prva ms bola 35.DC. Takze konecne zacinam so sojou 😵 od zajtra. Od dnes idem pit az do ovulky alchemilku, ale chcem skusit aj ten grepovy dzus a bromelain, ale pri tychto 2 veciach som si neni ista davkovanim. 😕 Takze ked doberiem na 6.DC soju, mam hned zacat pit ten grep? Az do dna ovulky, alebo ako to je? Lebo kedze mam dlhe cykly, neviem presne kedy ovu bude, to je vzdy prekvapenie, testujem ovu testami. Takze ako to je s tym grepom a bromelainom?? Pls help, vopred dakujem za dobre rady. 😉
@kathrin17 noooo ja sa este neradujem, nechcem sa tesit predcasne...

@jania023 ach jaj moja, tak to ma mrzi, ja uz som sa taaaaak tesila, ze cosi bude, tak drzim palceky do dalsieho boja