icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

soldi
autor
2. jan 2011

@miminkad mala si estrogeny zvysene v HP?

miminkad
2. jan 2011

@soldi len raz,v prvom,tak pred rokom,potom uz boli v norme.len prolaktin obcas skakal

soldi
autor
2. jan 2011

@miminkad tak potom by to malo byt v pohode 🙂

miminkad
2. jan 2011

@soldi no vyskusam,ked mi to nepomoze,tak snad ani aspon neublizi...

soldi
autor
2. jan 2011

@miminkad nie, neboj, soja urcite neublizi 🙂 mne aj elke pomohla a este aj mnohym dalsim 😵
a zatial nepoznam nikoho, komu by ublizila 🙂

miminkad
2. jan 2011

@soldi no dufam aj ja 😉 uz som si pre istotu objednala dve balenia a dam na elkinu radu,ako to uzivat.uz len rozlusknut tu ovulacnu krivku,prip.najst teplomer a zacat odznovu 😅

normastontas
3. jan 2011

veru, zda sa, ze soja v druhom cykle pomohla aj mne, uvidime ako pojdeme dalej 🙂
@elllla, vdaka za rady 😵

elllla
4. jan 2011

@normastontas tak to ma tesi, ak chces, hod nam sem motivacne foto testiku a grafik a kolko soje si brala 🙂 a drzim palce a prajem vela stasticka do dalsich tyzdnov/mesiacov 😉

yasminne
4. jan 2011

ahojky od zaciatku tejto temy vas sledujem a tak po nevydarenom decembrovom IUI sme sa rozhodli skusit stimulaciu pomocou Fytosoye. Po prestudovani si toho anglickeho clanku som si nasadila od 3DC 140mg Fytosoye po dobu 5dni. Tak a teraz meriam BT a uvidime ako to dopadne. S manzelom sme obaja OK a je to dva roky co sa snazime o babatko. Ten grepovy dzus mozem pit stale az do ovulky? Hrozne mi totiz chutia odstavene grepy 😝.

elllla
5. jan 2011

@yasminne ahoj, drzim velmi palce 🙂 aj sledujes ovulku? (BT, ovu testiky alebo tak)?
ten grepovy dzus mozes az do ovulky, je dobry na plodny hlienik 🙂

yasminne
5. jan 2011

@elllla diky ano znacim si uz asi dva roky BT na FF 🙂)) a zaroven aj pomocou OVU testov.

elllla
5. jan 2011

@yasminne super 🙂 hod link (mozes aj do IP)..

miminkad
5. jan 2011

dnes mi prisla domov soja.takze uz len dostat mrchu a zaciname

trik
5. jan 2011

idem si vas prestudovat 😲 ake mate "diagnozy"? PCO a pod.?

nienna
5. jan 2011

@elllla ahoj mňa by ešte zaujímalo že ak ešte nechcem bábo, či by som mohla sóju brať len na úpravu cyklu, mám totiž menštruáciu len pár krát do roka, ako sa jej zachce....takže nejaké tie prírodné estrogeny by sa mi zišli....len neviem ako by to bolo vtedy s dávkovaním, či brať každý deň, čiže 30 za mesiac? 😅 dakujem

elllla
5. jan 2011

@nienna kludne mozes aj na upravu cyklu, davkovanie je presne to iste - len 5 dni na zaciatku cyklu... skus okolo 150mg/den pocas CD2-6 a uvidis... moznos a nestane zazrak hned prvy cyklus, ale druhy uz urcite... drzim palce...

trik
5. jan 2011

@elllla
@soldi
tak ked toto zafunguje, tak dostanete konikovsku Nobelovu cenu 😉

normastontas
5. jan 2011

@elllla, soju som brala takto:
CD2–3 125 mg soja denne
CD4–5 150 mg soja denne
CD6 175 mg soja

mmoj graf je tu http://www.fertilityfriend.com/home/31f718

a dnesne foto tu 😵

normastontas
5. jan 2011

a samozrejme moje DAKUJEM tu 😉

soldi
autor
5. jan 2011

@normastontas jeeej, moc gratulujem 😵
@trik ahoj 🙂 a Ty mas ake problemy?

ja som nemala pco ani nic, "len" dlhe cykly 🙂

trik
5. jan 2011

Ahojte, aby som sa predstavila, ked uz vas tu otravujem, ja mam PCO (bez spontannej menstruacie, anovulacne cykly) - liecila som sa (duphastonom a) clostilom (a "prirodne" s Gynexom), zadarilo sa po 2 cykloch v cykle, kde som Clost. nebrala (moze za to Gynex? psychika? predlzeny ucinok clostylu?) - momentalne ma to nase "zadarenie" 1. rok 😉 ... dojcila som 11 mesiacov, bez menstruacie, tu som prave teraz dostala (darcek k 1. narodeninam) - spontanne! Po x rokoch...
Zvazujeme 2. dieta, len si myslim, ze to nepojde tak lahko, preto ma tato tema oslovila - ak by bola jednoduchsia cesta, ako pchat sa chemiou, som ZA!
Pockam este mesiac, ci MS pride aj nabuduce a idem do toho!
Drzim vsetkym palce a dakujem soldi a elllle za nove objavy!!!

marikac
7. jan 2011

@elllla ahoj, luskam temy na MK. Mam otazocku pre teba. Som 33 den od kyretu, pricinu MA nepozname doteraz. Nakolko som si zacala opat merat teplotu a zistujem,ze ovu nebola, podla teplot, myslis,ze to mozem skusit s fytosojou. Ovulku som zvykla mavat od 17-21 dc. Teraz na nu nemienim cakat do nekonecna. Porad.
http://www.fertilityfriend.com/home/marikac

elllla
7. jan 2011

@marikac ahoj, hmmm, pozeram, ze tvoje telo sa este spamatava po kyrete, este stale si mala pred par dnami pozitivne testiky... na tvojom mieste by som pockala na prvu mrchu (nemyslim to krvacanie po kyrete, co si mala zac decembra), mozno este jeden cyklus na zrovnanie hormonov (zalezi od toho, ako sa ty citis) a potom by som zacala so sojou od CD2-3, mozes tych 120mg/den pocas 5 dni.. nadalej meraj teplotky a po ovulke skus od 2-3DPO 500mg/denne bromelainu pocas 5 dni.
ak by si mala len MA bez kyretu, tak by som ti poradila soju co najskor, ale predsalen po kyrete sa musi telo trosku dat dokopy - nielen fyzicky, ale aj hormonalne...

marikac
7. jan 2011

@elllla ´dakujem za odpoved. Ja sa na to psychicky citim uz teraz. Skoda len,ze nemam tu mrchu. Ale vyzera to,ze ani ovu. Tak to sa nacakam. 😠

marikac
7. jan 2011

@elllla este malinky dotaz, mam tuto http://www.najlekaren.eu/1043-2763-thickbox/fyt...
a neviem,ako z nej urobim 125mg....ked kapsula ma 25 mg izoflavonov, som blondina 😀 😀 😀 pomalsie mi pali.

elllla
7. jan 2011

@marikac 🙂 ano, tu istu som aj ja zobala 🙂))
takze 125mg je 5 kapsul denne 🙂 pozor, su velke zelene, ale s plnym poharom vody mas ranajky 🙂)

jankaknm
7. jan 2011

@marikac ahoj, to je nasobok, cize 5 tabletiek x 25mg je 125. 🙂 ja som druhy cyklus zacala brat tuto fytosoju, a dnes 3. den ma uz zacalo vsetko pichat vo vnutri, asi uz rastie folikul. 🙂 ale mudrejsia budem v pondelok po sone.

jankaknm
7. jan 2011

@elllla a vidim, ze si tu a ze si marike odpovedala. No ja som taka zvedava, co to urobi tento cyklus. Musim ist kupit zajtra dalsi grepovy dzus 😉 papa

elllla
7. jan 2011

@jankaknm 🙂 som velmi zvedava na folik, nerobis aj ovu testiky?? drzim palce.

marikac
7. jan 2011

@elllla som sa zlakla...pocty mi idu dobre-len na obale sa pise 2 kps denne 😀