Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
veru, zda sa, ze soja v druhom cykle pomohla aj mne, uvidime ako pojdeme dalej 🙂
@elllla, vdaka za rady 😵
@normastontas tak to ma tesi, ak chces, hod nam sem motivacne foto testiku a grafik a kolko soje si brala 🙂 a drzim palce a prajem vela stasticka do dalsich tyzdnov/mesiacov 😉
ahojky od zaciatku tejto temy vas sledujem a tak po nevydarenom decembrovom IUI sme sa rozhodli skusit stimulaciu pomocou Fytosoye. Po prestudovani si toho anglickeho clanku som si nasadila od 3DC 140mg Fytosoye po dobu 5dni. Tak a teraz meriam BT a uvidime ako to dopadne. S manzelom sme obaja OK a je to dva roky co sa snazime o babatko. Ten grepovy dzus mozem pit stale az do ovulky? Hrozne mi totiz chutia odstavene grepy 😝.
dnes mi prisla domov soja.takze uz len dostat mrchu a zaciname
idem si vas prestudovat 😲 ake mate "diagnozy"? PCO a pod.?
@elllla ahoj mňa by ešte zaujímalo že ak ešte nechcem bábo, či by som mohla sóju brať len na úpravu cyklu, mám totiž menštruáciu len pár krát do roka, ako sa jej zachce....takže nejaké tie prírodné estrogeny by sa mi zišli....len neviem ako by to bolo vtedy s dávkovaním, či brať každý deň, čiže 30 za mesiac? 😅 dakujem
@elllla, soju som brala takto:
CD2–3 125 mg soja denne
CD4–5 150 mg soja denne
CD6 175 mg soja
mmoj graf je tu http://www.fertilityfriend.com/home/31f718
a dnesne foto tu 😵
a samozrejme moje DAKUJEM tu 😉
@normastontas jeeej, moc gratulujem 😵
@trik ahoj 🙂 a Ty mas ake problemy?
ja som nemala pco ani nic, "len" dlhe cykly 🙂
Ahojte, aby som sa predstavila, ked uz vas tu otravujem, ja mam PCO (bez spontannej menstruacie, anovulacne cykly) - liecila som sa (duphastonom a) clostilom (a "prirodne" s Gynexom), zadarilo sa po 2 cykloch v cykle, kde som Clost. nebrala (moze za to Gynex? psychika? predlzeny ucinok clostylu?) - momentalne ma to nase "zadarenie" 1. rok 😉 ... dojcila som 11 mesiacov, bez menstruacie, tu som prave teraz dostala (darcek k 1. narodeninam) - spontanne! Po x rokoch...
Zvazujeme 2. dieta, len si myslim, ze to nepojde tak lahko, preto ma tato tema oslovila - ak by bola jednoduchsia cesta, ako pchat sa chemiou, som ZA!
Pockam este mesiac, ci MS pride aj nabuduce a idem do toho!
Drzim vsetkym palce a dakujem soldi a elllle za nove objavy!!!
@elllla ahoj, luskam temy na MK. Mam otazocku pre teba. Som 33 den od kyretu, pricinu MA nepozname doteraz. Nakolko som si zacala opat merat teplotu a zistujem,ze ovu nebola, podla teplot, myslis,ze to mozem skusit s fytosojou. Ovulku som zvykla mavat od 17-21 dc. Teraz na nu nemienim cakat do nekonecna. Porad.
http://www.fertilityfriend.com/home/marikac
@marikac ahoj, hmmm, pozeram, ze tvoje telo sa este spamatava po kyrete, este stale si mala pred par dnami pozitivne testiky... na tvojom mieste by som pockala na prvu mrchu (nemyslim to krvacanie po kyrete, co si mala zac decembra), mozno este jeden cyklus na zrovnanie hormonov (zalezi od toho, ako sa ty citis) a potom by som zacala so sojou od CD2-3, mozes tych 120mg/den pocas 5 dni.. nadalej meraj teplotky a po ovulke skus od 2-3DPO 500mg/denne bromelainu pocas 5 dni.
ak by si mala len MA bez kyretu, tak by som ti poradila soju co najskor, ale predsalen po kyrete sa musi telo trosku dat dokopy - nielen fyzicky, ale aj hormonalne...
@elllla este malinky dotaz, mam tuto http://www.najlekaren.eu/1043-2763-thickbox/fyt...
a neviem,ako z nej urobim 125mg....ked kapsula ma 25 mg izoflavonov, som blondina 😀 😀 😀 pomalsie mi pali.

@miminkad mala si estrogeny zvysene v HP?