icon

Som tehotná a niečo ma tam dole tlačí

11. jún 2020

Ahojte ženy, prosím vás, čakám svoje prvé dieťatko. Som ešte len v prvých týždňoch ale občas mám pocit, ako keby som mala vo vnútri tompon a trošičku ma tlačil.. Nie stále, ale občas tam niekedy niečo cítim. Je to normálne? Ďakujem

buzz5
•
11. jún 2020

Môže to byť aj rozťahovanie maternice 🙂 ta sa za tehotenstvo natiahne asi 1000nasobne takže by som malo byt v poriadku, ak to netrvá dlho a často

ckatka
•
11. jún 2020

Maternica sa roztahuje.
Ja si od začiatku cítim ako sa mi zväčšuje...telo si poznám...presne viem.kde co mam...teraz som v 11tt a cítim tam niečo vo veľkosti asi pomaranča alebo grepu...co mi nedovolí gate zapnúť a tlačí na mechúr 😂😂

autor
•
11. jún 2020

@buzz5 myslíš ze to môžem cítit tak 3-4tt?

buzz5
•
11. jún 2020

Ja som ešte v 3-4tt ani nevedela ze som tehotná, mala som bolesti také ako pri menštruácii tak som si len myslela ze to len mešká a už prichádza menštruácia keď neprišla ani po 2tyzdnoch až vtedy som zistila ze som tehotná 😂 bola si už na gyne? Lekár vie najlepsie co sa deje, ako takto cez internet to zisťovať

autor
•
11. jún 2020

@buzz5 ja viem, že som, pretože sme boli na umelom.. A práve preto sa obávam, že čo to tam cítim, alebo mi už šibe 😁

lukasko12
•
14. jún 2020

Baby dobre ranko mna pobolieva na lavej strane myslite ze by som s tym mala ist na pohotovost

ckatka
•
14. jún 2020

Kľudne môžeš cítiť to roztahovanie maternice...mňa tam tak jemne sklbalo od začiatku. Vedela som ze to nie sú pocity ako pri PMS...iné to bolo...