icon

Sú ovulačné testy spoľahlivé?

petra8786
25. jan 2022

Ahojte dievčatá,chcem sa popýtať tých z Vás,ktoré máte už skúsenosti s ovulacnymi testami.Su spoľahlivé,používam ich prvý mesiac ,zatiaľ mi vždy ukáže len slabú druhu čiarku,tak predpokladám ,že ovulácia vtedy nieje.Ako sa v Tom orientujete Vy ? Ja v Tom mám trošku chaos a obavy či to vôbec ukáže ovuláciu .

Strana
z2
petra8786
autor
28. jan 2022

@mony222 od 14teho dňa je neskoro....ja mám dnes 12ty deň a tiež mám 30 dňový cyklus...a na 11 a 12ty deň mám krásne viditeľné čiarky...takže skús od 10teho dňa testovať

petra8786
autor
28. jan 2022

@sono2 no máme sex každý deň teraz tak aj keby už je po ovu tesne,tak by sme to stihli lebo teraz týždeň a pol máme pohlavný styk denne...uvidíme ale aj tak

petra8786
autor
28. jan 2022

@mony222 ja som mala tiež prvého syna na prvý krát mala som 25 rokov a hneď prvý raz a bola som tehotná...no teraz už je to ťažšie...tiež beriem vitamíny atď a nič a skúšame 4ty mesiac ...tak nech sa aj Vám zadarí možno máš ovulaciu inak ako predtým možno ju máš tesne pred ms alebo po ms....mne sa pred 4 mi mesiacmi podarilo otehotnieť ale bol to po 4 rich týždňoch spontánny potrat...a otehotnela som deň pred menštruáciou to viem..pretože sme v ten mesiac mali len vtedy sex ,že sa urobil do mňa....takže tá ovulácia je zvláštna vec ...asi není vždy vtedy keď by sme to čakali podľa počtov

mony222
10. feb 2022

@petra8786 ahoj....skúšali sme...dnes mam 31dc a menzes nikde.Akosi ani náznak.Tak som si urobila dnes tehotensky test a vyšiel negatívny.Nedalo mi a urobila som aj ovulacny...prikladám foto...robila som kazdy den ale uz som ich potom nelepila..na každom bola len jedna čiarka.Normalne tomu môjmu cyklu nechapem uz.Je možné ze by som mala ovulaciu az teraz?

petra8786
autor
10. feb 2022

@mony222 ahoj,no všetko je mozne popravde,ja už tomu tiež nerozumiem kedy mám a kedy nie...mne zase ukázalo na 9ty deň od začiatku menštruácie...tiež sa mi nechcelo veriť...vraj sa môže stať aj cez menštruáciu,,tak asi najlepšie treba skúšať stále ..i keď my sme skúšali vždy ,keď test ukázal a zatiaľ nič. Hmmm....testy tehotenské negatívne...

mony222
10. feb 2022

@petra8786 no my sme na tom asi rovnako ...ovu test pozitivny alebo som cítila ovulaciu...skúšali sme kazdy druhy den,uz aj cez menzes a stale nic...teraz mi meska menzes síce ale test negatívny 😪

petra8786
autor
11. feb 2022

@mony222 no ja mám dostať v pondelok . Testy sú negatívne,mala som aj spinenie pred týždňom .myslela som,že uhniezdenie ..ale asi som si len domyslala...necítim sa tehotná,ani nič..robi sa mi už predmenstruacne akné ..takže tomu neverím,že by som mohla byť ..snažíme sa 6 ty mesiac a nič ..predtým syn bol na prvý krát ..ach no snáď sa dočkáme aj ty aj ja. . niekedy to je už veľmi psychicky aj fyzicky náročné .každý mesiac čakať ,snažiť sa a aj tak žiadne výsledky 😏

mony222
16. feb 2022

@petra8786 tak držím palce dalsi mesiac 😊 my tiez ideme odznova.Menzes prisiel 😪 tiez sa snažíme uz rok...a nic.Caje,vitamíny...nepomáha nic.V marci idem znova k doktorovi.Tak uvidime.

janka0722
7. mar 2022

Ahojte, testujem sa prvý mesiac. Môžem považovať posledny test za pozitívny?

veronikaa_14
20. sep 2022

Dobrý deň, keďže som vyskúšala ovulačné testy z dôvodu, že mi chodí mrcha kedy chce. Týmto by som sa chcela spýtať, keďže nemám až takú skúsenosť s ovulačnými testami, či ovulácia prebehla toho 15, alebo mám ešte testovať. Za každú odpoveď vopred ďakujem.

smajluska
20. sep 2022

@veronikaa_14 Veronika, nechcem Vás sklamať, ale podľa mňa všetky tie Vaše ovulačné testy sú negatívne. Janka, ktorá odfotila ovulačné testy hore nad Vami tak tie, ktoré testovala 16 DC by mali byť pozitívne. Tie čiarky by mali byť obe silne sfarbené. Čo tak sa objednať u gynekológa, aby Vám z krvi zistil hormonálny profil a zistil či u Vás prebieha ovulácia? Veľa šťastia Vám želám.

smajluska
20. sep 2022

@janka0722 Ahoj Janka, 16 DC máš pozitívny test 👍🏻 Skorá odpoveď zaručená 😊 Možno už si aj tehu 😉 Držím palce

janka0722
21. sep 2022

@smajluska ano ano uz sme v 27tt 🙂

veronikaa_14
21. sep 2022

@smajluska ja som si aj myslela že nie sú pozitívne ale nebola som si istá, keďže nemám s tým skusenosti. Áno na vyšetrení som bola a mám vysokú ovuláciu a hormonálny profil je tiež v poriadku 🙂 ovulacne testy som si začala robiť, pretože nemám presne mesiačiky a neviem kedy u mňa prebieha ovulácia.

smajluska
22. sep 2022

@janka0722 Jeeej super GRATULUJEM ❤️

smajluska
22. sep 2022

@veronikaa_14 To by Vám z hormonálneho profilu mal zistiť Váš gynekológ kedy máte ovuláciu a tiež aj na folikulometrii 🙂

veronikaa_14
22. sep 2022

@smajluska tak to potom mám na nič gynekologičku lebo mi nič nepovedala dala mi kyselinu listovú a že máme sa snažiť v polovičke cyklu...ak sa nám nepodarí o 3 mesiace sa spravia ďalšie vyšetrenia ...

smajluska
23. sep 2022

@veronikaa_14 Taký je postup Veronika, rieši sa to až keď sa snažíte min. 1 rok a po 40-tke sa to rieši skôr, po 1/2 roku. Nebojte sa, určite to vyjde 😉 Spermiogram bol vyšetrený u partnera? Držím palce. Ozvite sa, keď sa Vám zadarí. Budem veľmi rada.

kaki221
17. feb 2023

Ahojte dievčatá . Je tento test už pozitívny? Ďakujem

smajluska
17. feb 2023

@kaki221 Určite áno 👍🏻

kaki221
17. feb 2023

@smajluska Ďakujem.....teraz sa už len snažiť

engiii
20. mar 2023

@anjelicek26 ahoj chcem ťa poprosiť o radu .. prvé dva ovu sú včera prvý doobeda a druhý poobede ten je pozitívny isto a druhé dva dnes ráno a poobede myslíš .že ovu prebehla až dnes keď zoslabli? Včera sa nám nepodarilo len sobota večer či sa dnes ešte oplatí ? Sledujem aj BT a dnes ráno skočila len z 36.48 čo bola včera na 36.56 sa mi zdá málo tak dúfam .že by sa dnes ešte dalo😀 Ďakujem za radu

anjelicek26
20. mar 2023

@engiii ovulka je 12-48h po tom silnom ovulacnom teste, takze ano este sa pekne snazte... ja mam vzdy taketo a potom ovu fakt az 2 dni na to, aj podla sona...

engiii
20. mar 2023

@anjelicek26 ďakujem za info 😊

pamelaandersom
11. feb 2025

Ahojte prosim o radu prvi krat testujem som 15 dni po poslednej menštruacie.a testujem každi dnes ten spodni je dnešni okolo 16..00 bol spraveni je pozitiv podla vas alebo ešte nie?

Strana
z2