icon

Takmer dva roky po pôrode stále nemám cyklus, môžem otehotnieť?

blackcurrant
7. júl 2022

Baby, v septembri to budú už 2 roky od pôrodu a mne stále neprišla menštruácia. Nie je to divné? Nepoznám žiadnu mamičku v okolí, ktorej by to tak dlho "trvalo" (áno, kojim, ale už len pred spaním a v noci keď sa malý zobudí)
Chceli by sme s mužom prírastok a takto naše snaženie nemá vôbec žiadny účinok...
Za každú radu ďakujem

kiki68
•
7. júl 2022

@blackcurrant nie je to divne a ano mozes otehotniet. Ale toto chce gynekologa veru a mrknut to tam dole sonom

dobromila
•
7. júl 2022

@blackcurrant sú ženy, ktoré majú len minimálnu šancu otehotnieť, kým čo len trochu dojčia. ...

anjelicek26
•
7. júl 2022

TAk mas pravdu, takto nemate takmer ziadnu sancu otehotniet, kedze nemas cyklus... dva roky je strasne dlha doba, zabehni si na preventivku, dohodni sa s lekarom, co sa da robit, obcas staci nasadit par dni progesteron a potom vysadit a telo nejako zresetuje, ale obcas proste pomoze az skoncit dojcenie... ano mozes stale dufat, ze "casom" nabehne cyklus, ale zatial je to snazenie proste o nicom bez ovulacie...

majamat
•
7. júl 2022

pznam mamicku, co nemala cyklus 3r. kojila a isla takto z jedneho tehu do druheho.

andrea_82
•
8. júl 2022

prvá ovulácia nastane ešte pred tým, než ti po pôrode príde prvá menštruácia. Takže technicky otehotnieť môžeš aj bez toho, aby si menštruáciu vôbec dostala. Ale kedy a či vôbec nastane ovulácia, to by som riešila s lekárom, tiež sa mi 2 roky zdajú už veľa.

panizima
•
8. júl 2022

@blackcurrant môžeš byť aj tehotná opat

merlin796
•
8. júl 2022

@blackcurrant no mne sa spustila menzes po tých dvoch rokoch a presne kvôli kojeniu lebo som kojila ešte a keď som prestala spustila sa 😉

linexys
•
8. júl 2022

@blackcurrant Ja som kojila presne 2roky aj 2 dni, kvôli jej zúbkom som ju musela zo dňa na deň odstaviť. Dovtedy som cyklus vôbec nemala . A prvá menštruácie mi prišla až o nejaké 2-3 mesiace.. Cyklus sa mi upravoval vyše polroka. Podľa Dr.to bolo úplne v poriadku 👌🏻takže no stres