Tehotenský test - myslíte, že je pozitívny?
Ahojte baby boli ma pod bruchom mám znova pichanie skušala som teh tet vyšiel takyto ço myslite?

@amelia000 čo znamená ten druhý biely pásik
@adusik12457 absolutne nic, ak by si bola tehu tak tam ma byt fialova ci bordova alebo uz aka farba to je. Ak tam budes mat biely, tak to znamena ze nemas hcg v moci a tym padom tehu niesi.
Ja si teda myslim, ze tam nic nie je mojenko. Bohuzial bude s velkou pravdepodobnostou negativny, no netreba zufat
@adusik12457 podľa mňa negatívny. Možno sa tam ukázal kanálik- ten biely prúžok. Ale vyskúšaj zajtra,nikdy nevieš 🙂
Test je negatívny...
@adusik12457 za mňa negatívny
počkám do ms a uvidim mám 13dni do ms a už ma bolì pod bruchom
@adusik12457 13 dni do ms je celkom dost, preco robis test tak skoro?
som si myslela źe vyjde zmenil sa cyklus na 26dňový mavala som 28
@adusik12457 a kedy si mala poslednu ms a ovu?
zatiaľ nie je a nerob si testy tak skoro, ja som bola hlupana zbytočne som vyhodila do smetí 6-7 negatívnych testov, lebo som si ich robila ešte predtým ako som mala dostať MS, aj tak pozitívny vyšiel až ked mi meškala. a zbytočne som sa stresovala aj ked som už bola tehotná som revala lebo test bol negatívny aj týžden po sexe...Škoda penazí ale to by som nebola proste ja keby si každé ráno neurobím test či náhodou.... viem že lahko sa to hovorí no skús vydržať.
@amelia000 31.12 2019 mi začala ms mala som ju do 4.1.a ovu 12.1.
@amelia000 a teraz ako minuly mesiac mam ms po 26dňoch
@adusik12457 no ak sj mala ovu 12.1 a aj sex niekedy v tom obdobi pred alebo pocas... tak ako si myslis ze ti twhu test ukaze ci si tehotna za 2 dni? Ved chapes ze tym spermiam aj nieco trva kym doplavu k vajicku...kym sa tam jedna donho strci..kym sa to vajicko zacne delit a putuje az do maternice...kym sa to vajicko v maternici zahniezdi..a potom este cas kedy sa zacne vytvarat a vylucovat hormon hcg..to chapes ze?
@adusik12457 ale to je jedno ako casto mas sex ci aj 8x do dna. tehotna mozes byt v pripade ak mas ovulaciu. Cize sa ti uvolni vajicko schopne na oplodnenie. To nema nic spolocne s tym ze mate sex casto.
Test je samozrejme negatívny. Veľmi skoro testuješ a zbytočne. A to, že máte sex často akože myslíš, že to pomôže, aby Ti test rýchlejšie ukázal alebo aby si rýchlejšie otehotnela? Veď nechaj čas prírode. A je aj skupina, kde sa riešia tehotenské testy, takže nemusíš zakladať diskusiu, stačí sa tam spýtať.
@adusik12457 skus mi ty popisat ako si predstavujes alebo vies o tom ako to rozmnozovanie prebieha. Lebo tam niekde mas zasadnu dieru ako to funguje.
@adusik12457 podla coho vies, ze si mala ovulaciu 12teho?
@adusik12457 asi by si mala trosku dostudovat lebo mat sex casto neznamena 2dni po ovulacii pozitivny tehotensky test
@vinejka6 ja uz som jej to radila mnohokrat, ale je to ako hrach na stenu hadzat :(
@veronikaszabova ja viem ze sj jej radila, ale mna by fakt zaujimal jej pohlad na vec ako to ona vidi ze to prebieha a funguje.
Nie si tehotná test je najlepšie robiť až keď ti mešká menštruáciu ak si ju mala 4.1. Tak je veľká blbosť si robiť teraz test neukáže ti nič urob si ak ti bude meškať aspoň 3 dní
Test je negatívny. Ak aj bol sex cez ovuláciu, tak za, 3 dní neexistuje aby, si vôbec dáke priznaky mala, minimálne týždeň potrebuje oplodnene vajíčko, aby došlo do maternice, čiže úplne zbytočne tak skoro testovat
Nič tam neni
@amelia000 moja, ona donedavna nevedela, ze nejaku trapnu "ovulaciu" potrebuje na otehotnenie :(
Ahojte Dievčence robila som si tehotenský test clearblue myslíte že je pozitívny?
Ďakujem za odpoveď.

@adusik12457 negativny