icon

Tehotenstvo 3 - 6 mesiacov po cisárskom

katarina1210
3. máj 2018

Ahojte maminy, chcela by som Vaše skúsenosti, rady, názory, komplikácie s tehotenstvom po 3-6 mesiacoch od cisárzkeho rezu, či už plánovaného alebo akútno. Ďakujem, pýtam sa preto, lebo by som chcela otehotnieť skôr po CR a nie čakať rok.

Strana
z2
evitka83
6. máj 2018

@katarina1210 osobnu skusenost nemam, ale poznam kocku, ktora otehotnela 9m poprvom CS, lebo bola hr na dalsie dieta. V 7mesiaci jej rupla maternica, musela predcasne porodit a ma dieta so zdravotnymi problemami, ktore dava uz 3 roky dokopy a doteraz berie prasky od psychiatricky, lebo sa s tym nevie zmierit, ze nepockala a dava si to za vinu. A tak sa jej rozplynul sen o velkej rodine. Chapem tvoje dovody, ale z praktickeho hladiska by som pockala. Su zeny, ktore vynosili dieta bez problemov, ale statisticky je stale vela pripadov, kedy to nedopadlo dobre pre matku alebo pre dieta. Tych par mesiacov by mi urcite nestalo, aby som nahodou neskoncila v tej statistike. Je mi luto, co sa ti stalo, nemam taku skusenost, ale mam jednu dceru, ktoru som vynosila pocas rizikoveho tehu po 3 predoslych tehu, ktore nedopadli dobre. Celr tehu som sa triasla, aby som ju donosila. Tiez by som chcela druhe, ale kvoli svojim zdravotnym problemom musime pockat. Nechcem riskovat neprijemne prekvapenie a zdravie svojho dietata pocas dalsieho tehu. Drzim ti palce

katarina1210
autor
6. máj 2018

@evitka83 ďakujem za tvoju odpoveď. Veľmi nepríjemné čo ste si obe museli prežiť. Určite to vezmem do úvahy čo si mi napísala. Aj tak stále čakám na výsledky a kým ich nebudem mat, tak nebudem sa ani pokúšať. Výsledky stále nechodia a keď si zrátam, že ma čakajú ešte dve vyšetrenia, dohovie kedy sa dočkám všetkých výsledkov 🤐

lucinocka
14. máj 2018

@katarina1210 ahoj lezim v nemocke uz dlhsie, bola som mnou baba co po placente previa a cisarskom otehotnela nana druhy mesiac, cize medzi detmi je 10mes rozdiel a rodila v pohode cisarskym , uz su aj doma

katarina1210
autor
14. máj 2018

@lucinocka tak tá mala veru veľké šťastie, že to takto pekne zvládli 🙂 a prečo ležíš už dlhšie v nemocnici ak sa môžem spýtať? môžeš mi aj súkromne napísať.

lucinocka
14. máj 2018

@katarina1210 tehotenska cholestaza🙂 pecen..opakuje sa v kazdom tehu pred.koncom...uz som 5 tyzden a na.dalsi mi uz vyvolavaju porod

nilinka2345
26. máj 2025
@katarina1210

@petrika555 ďakujem pekne za príspevok, veľmo dobre skonštatované☺ budem pevne veriť, že otehotnieme vtedy, keď bude telo na to pripravené a že všetko dobre dopadne, snáď nemôžeme mať takú smolu, že by som pri strate prvej dcérky mala zase nešťastný koniec 😔

@katarina1210 ahoj, viem ze je to už doba čo ste tu písali, ale len sa chcem opýtať ako to dopadlo kedy si otehotnela a ako to prebiehalo? ..mam taky istý príbeh.

Strana
z2