icon

Tehotenstvo hneď po pôrode

zuz115
19. sep 2020

Ahojte, som kratko po porode, vsetko je ok a uvazujem nad dalsim tehotenstvom. Mame 35r a nechceme otalat. Kedy je vhodne podla vas co najskor opat otehotniet? Dakujem za skusenosti

ukulela
•
19. sep 2020

@zuz115 nuž, tvoje telo ti dá vedieť, keď ti pride menzes. Ak už máš, nič ti nebráni.

ivangeline
•
19. sep 2020

Ja som 3m po otehotnela. 🤣

vierka1991
•
19. sep 2020

@zuz115 svokra otehotnela 2 mesiace po pôrode. 🙂

jeanne14
•
19. sep 2020

Kamoska otehotnela hneď po sestonedeli 😅

adula12
•
19. sep 2020

moj byvaly frajer mal brata narodeneho v tom istom roku. 😀 frajer januar, brat december. takze ide to hned po porode 😀

mima1
•
19. sep 2020

Ja mam susedu co ma deti v jeden datum presne rok po sebe. Cize ked sa citis...

mdek
•
19. sep 2020

Ja som chcela hneď, menštruáciu som dostala po skoro roku až a to som viac ako 3 mesiace už nemala mlieko a podarilo sa nám otehotnieť až o rok na to a to sme sa snažili celý čas. A aj to nedopadlo uspesne a čakáme, kedy sa budeme zas môcť snažiť. Cize ako sa cítiš a čo povie tvoje telo.

qwert87
•
19. sep 2020

@zuz115 medzi mojim bratom a mnou je rozdiel 11 mesiacov presne na deň 🙂

vilma7
•
19. sep 2020

Ak kojis bude to asi náročnejšie otehotnieť hneď, ja som musela najskôr odstaviť a prestať kojiť, kojila som 16.mes. a po odstavení som bola do 5.mesiacov tehotná (obe deti po 40.tke). Samozrejme sa dá otehotnieť aj počas kojenia, ale čím vyšší vek, tým nižšia pravdepodobnosť.

alzbeta162
•
20. sep 2020

No podľa mna po prvej mrske sa da ale z vlastnej skúsenosti ze ked to chces co najviac tak to tak skoro neide🤷 držím prsty inak moja mamina sestra narodena v januari a brat o rok na to februar 😂

kiki68
•
20. sep 2020

Zacne skusat, menzes na to nepotrebujes. Otehotniet mozes aj bez . Mna na to gyndos vylozene upozornil, ze on vidi , ze uz budem zase plodna, hoci Ms prist nemusi.