Tehotenstvo na prvýkrát
Otehotnela z vás ,úplne čistou náhodou , že jedenkrát. Ste si nedali pozor ,a bolo ??
ano 😀
Ano
ano
nie a neviem si to ani predstaviť, že ako sa dá otehotnieť náhodou 😂😂😂
@zuzanockamt nestihne vybrat? 🤦 Tak si uzivas ze sa "zabudnes" 🤭
@mimer ale to nie je náhoda 🙄 každý styk počas plodných dní znamená možné oplodnenie, čiže nerozumiem, keď potom niektoré nechápavo pozerajú na pozitívne tehotenské testy 😂 a keď dieťa neplánujem, tak AK formou prerušovaného styku je na smiech
Áno,
Áno, všetkých troch tak máme a nahody neexistuju😉😄
A naco ti je toto info?
@zuzanockamt prečo prerušovaný styk na smiech? Fungujeme takto s manzelom 7 rokov. Tri roky som brala HAK. Mame 3 deti a z toho dve plánované pri prvorodenom zlyhala HAK po navsteve zubara (dala.mi ATB vlozku do.zuba, na otazku ci ma vplyv na ucinnost HAK odpovedala, ze nie)
nedali pozor? kamoska 2x chcela a 2x otehotnela po prvom mesiaci skusania
3x 💙💙❤️... Ale nahody to neboli. Proste to vyslo na 1.x ori všetkých deťoch. 🙏
Akože nechápem ako sa dá otehotnieť čistou náhodou alebo aj chápem ale bude to chybou muža :D
Áno 😃
@majulino veď, keď vám to vyhovuje, tak nech sa páči 😂😂😂
Boli to plánované náhody, obe na prvý šup, aspoň vieme, že si máme ozaj dávať pozor mimo robenia detí 😂😂
Áno
Ano, nas prvy nechraneny styk , 5mesiacov pred svadbou..hovoto😅
@zuzanockamt predstav si , ze da sa😅moze to byt naozaj cista neplanovana nahoda, .u nas tak bolo
My nie náhodou, plánovane, ale obe deti na prvý šup nechráneho sexu.
Za mňa, dieťa môže byť aj náhoda, resp chyba v štatistike(napr cez ms ale ovulácia spermie ešte zastihne, lebo príde skoro) ale to, čo veľa ľudí z môjho okolia považuje za náhodu a sú ohromne prekvapení...tak to niekedy gulam očami.
@zuzanockamt nie kazdy chlap je amater 😉 prerusovany styk je jedna z top antik.. ale musi sa to vediet...
Ano dvakrat
@elizita jedna z top 😂😂😂 keď chceš, tak sa na to spoliehaj...pre mňa to AK nie je, ani so Supermanom
Bolo to planované a obe tehotenstvá otehotnenie na 1x.
Náhoda ti nebola, vedeli sme co robíme🙂 a áno tretie bejby z jedneho jediného pokusu❤️
@zuzanockamt Ja som otehotnela pocas uzivania HAK. Myslim, ze je to kvalifikovatelne ako nahoda
@nafka0483 takych je asi mrdne malo a su skor ojedineli... kolko parov z generacie nasich mam pouzivalo HAK alebo gumku... ??? A nemali 10 deti, ale 2 ci 3... a urcite nesexovali len ked chceli deti 😀 z mojho okolia fakt nepoznam nikoho,kto uziva v manzelstve HAK alebo gumku a maju len planovane deti,vratane mna... moji rodicia su spolu 41r a maju tiez len planovane deti
..nevravim,ze sa nemoze nikdy stat.. rovnako sa moze stat pri akejkolvek antike.. ked clovek sexualne zije,musi v kazdom pripade ratat aj s neplanovanym tehotenstvom.. 100% istota je len celibat..

no jasné 🙂... u nás všetko náhody...😉