V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
Dievčatá ak by ste niektorá cgcela inofolic, alchemikovy čaj, ovu alebo tehu testy dajte vefiet;) čo to mi ostalo...
ahojte baby ak by som mohla a ja by som sa k vam rada pridala, velmi s priatelom tuzime po dietatku tak dufame ze nam to vyjde co najskor 🙂 moj najvacsi problem je ze mam nadvahu ale aj napriek tomu dufam, ze to male nijako neovplyvni 🙂
@orchi_dea Najlepšia je 100% džús s dužinou🙄 Dnes som jeden ulovila za 3€ 😨 je to fakt ťažké ho niekde zohnať, ale čo nespravím pre prcka. Možno by stačilo len jesť čistý grep, ale všade sa dočítam len o pití džúsu... Pomáha na plodný hlien a hlavne grepová šťava ponúka podobný účinok ako cvičenie. Je to vraj skvelý spalovač tukov, najlepší nalačno. Takže 2v1 😀 Už sama neviem čo mám jesť, piť, robiť aby to konečne klaplo 😲 ale vlastne tento mesiac to vyjde, no nie? 🙂 🙂 🙂
@viwy http://www.goga.sk/relax-stava-cerveny-grep-100... nieco takto cez net ste neskusali ? neviem ci je to najlacnejsie som to len tak narychlo kukla .. mozno by sa este nieco lacnejsie naslo .. viem ze aj v lidli mali akciu na tieto dzusi ci zrovna mali tento neviem ☹
Myslím pozitívne, že to tento mesiac vyjde, keď sme sa tak poctivo snažili. :D Už len čakať.
ahojte dievčata, dúfam to teda už vyjde konečne nám všetkým. Nie som tu síce dlho- na konikovi, ale stále si čítam čo sem pridávate, tak som musela aj ja. Už sa snažíme dosť dlhú dobu, tento mesiac to je rok.. Doktor mi vravel, že je všetko v poriadku, tak by nemal byť žiadny problém. Celú tú dobu sa snažíme si to nejako nepripúšťať, ale už ma to začína trápiť, asi viete o čom hovorím...
Tak teda všetkým vám prajem veľa šťastia a verím, že budúci mesiac si budeme písať už len o naších vytuzených babatkach, ktoré su na ceste 🙂
@viwy Navnadila si ma, asi zaa skúsim tento mesiac ten grep.. však, keď nič, tak aspoň sú v ňom vitamíny 😉
@internetka Ahoj, ja som na MK viacmenej od jesene, vtedy sme sa začali snažiť.. už je to 9 mesiacov.. Tiež sa snažím nepripúšťať si to, no občas, hlavne keď na mňa ide PMS, bývam dosť citlivá.. Ja sa snažím cvičiť, hýbať sa, čítať, starať o domácnosť - proste vyplniť čo najviac čas, ale aj tak ma to občas dobehne.. 😒 Našťastie, ja som veľká optimistka, a vždy keď prejde MS, teším sa na ďalší mesiac snaženia a nádej, ktorú nám prinesie 🙂 Držím prsty Tebe aj všetkým 🙂
Ahoj kocky, tak grepy odstavene, cakaju na rano :D
Niekto nejake pozitivne spravy ?
Ja si robim cez vikend prazenicu a manzel zahlasil,ze len si dajte, potrebujete to a chytil ma za brucho 🙂 ze isto som v tom, Ja na neho kukam,ze aky srandista a potom mi hovori,ze mam nejake nafuknute kozy :D :D no sama sranda u nas, aj minuly mesiac som ich take mala hadam uz 2 tyzdne pred menzesom, tak cakame do 11-teho a uvidime ci to vyvestil :D
@viwy odstavujem grepy aj ked teraz najst slusne grepy tiez je umenie, bud nemaju ale maju takze ze vyberem 1-2 a som rada, ostatne uz v stadiu pred smrtou...
inak co v grepe pomaha tej ovulacii, aka latka?
kolkaty den cyklu ste? ja 12 DC dnes..
@amia888 musis mysliet pozitivne 🙂
@leishmania tak na 12 DC sa pokusat treba obden az do menzesu, tak mi pred dvoma tyzdnami povedal moj doktor 🙂
@orchi_dea my iste uz od konca menzesu... radsej :D doterz som podla ovulacie la a nejak o nevychadzalo tak momentalne nezistjem ovu...inak som pozerala, ze lunarny cyklus zeny to s avypocitava podla narodenia, a tam i to ukazuje plodne dni podla fazy mesiaa pre teba a mne vychadzali podla toho plodne dni na konie menzesu,t ak to vraj pocit aa j jonas, no takze asi treba istit ely cyklus, clovek nevie kedy motyka vystreli 😀
@leishmania Vôbec netuším 😅 Je to fakt bieda aj čo týka džúsov a nie to ešte nejakého ovocia... keď už je nejaké kvalitné, dobre, tak cena je katastrofálna 😢 Naposledy som si kúpila džús za 3€ od Valensima z červeného gr. 100% direktsaft, ale je fakt bomba... Dnes som 15DC
Dievčatá....mám pocit, že už to bude..verím a dufam 🙂
@viwy Hlien prichádza pár dní pred ovu, takže je to na dobrej ceste 😉
@orchi_dea Mne povedal Dr. že od MS do MS, včera som bola 5DC, tak sme to už poistili 😀 Ja mám krátky cyklus, +/- 27 dní a ovu mávam okolo 11DC.. Teda asi.. Lebo tak som mala podľa folikulometrie jeden mesiac..
@leishmania Grep by mal pomôcť na množstvo ovu hlienu, nie samotnú ovu.. Ale tiež neviem aká látka.. Vraj na hlien pomáha celkovo pitný režim, takže možno stačí veľa piť.. Hoci ja pijem fakt veľa a nezaberá ani voda ani grep.. 😠
No veď hádam niekedy už konečne, čo si tu budeme ešte ako staré babky písať? 😀
..ja som tak pozitívne naladená 🙂..
Baby, my chceme tento mesiac skúsiť bez výhovoriek každé 2 max. 3 dni, pijem džús, rozmýšľam, že inofolic dám 2x denne.. a to proste už musí klapnúť 😉

@sue a preco keby bola chyba v manzelovi, tak to nechate tak?