V koľkých rokoch ste porodili svoje prvé dieťa?
V kolkych rokoch ste porodili svoje p rve dieta? Ako dlho ste nan cakali? 🙂
31rokoch, planovane, podarilo sa na druhy mesiac, ale v 29 som spontanne potratila - tiez to bolo planovane (tehotenstvo ,nie potrat)
mala som 30, zadarilo sa po 6rokoch. A pri druhej som mala 38, som spokojna, ze som nerodila skor. 🙂 🙂
v 32, planovane, podarilo sa na prvy krat 😀
V 31 prvé plánované babo...v 33 druhé tiez planovane 🙂
prve 21 druhe teraz 27 oba planovane na prvy krat
Prvé 21,druhé 23,tretie 29-všetko plánované a všetky vyšli na prvý šup 🙂
v 34 rokoch,cakala som takmer 16 rokov.......podarilo sa po dvoch samovolnych potratoch 😉
prve po29, druhe hadam coskoro 🙂
prvé v 22 po 6mesiacoch plánované a druhé v 30 po mesiaci snaženia tiež plánované
27 neplanovane
V 35 som porodila, otehotnenie ani neviem ako, pracovat na babu sme chceli o par mesiacov neskor, ako sa maly podaril. A mala o 2 roky vznikla na 2. pokus. Takze som z tych stastnych, ktore napriek vyssiemu veku otehotneli a donosili deticky bez problemov.
4 mesiace pred 20tkou 🙂
porodila som synceka presne 1tyzden pred mojimi 24 narodeninami 😵 😵
23 a druhe nechcem.
24 (4 mesiace pred 25kou), plánované , (o rok ci 2 plánujeme 2. ) 🙂 😵
19 A podarilo sa hned na druhy krat 🙂
Obe neplanovane...prvu v 19 a druhu mesiac pred 21 😉
Prvú dcérku keď som mala 21 rokov,druhú dcérku keď som mala 28 rokov a pred rokom a pol som porodila synčeka.🙂
31 r. a čakali sme na našu lásku 10 rokov.
23r.planovane a vyslo to na prvy krat,druhe zatial neplanujeme.
Prvé v 31, druhé v 33. Obe sa podarili na prvý krát. 🙂
21 neplánovane 🙂
prve v 26 a druhe bude v 31 🙂
mala som 26 r. (necely mesiac pred 27.narodeninami) a snazili sme sa sedem mesiacov 🙂
34, druhé plánujem okolo 37, ale uvidíme, či sa vôbec nám druhé zadarí
24...teda porodíme do 2týždňov 🙂
30 po cca 3 rokoch vsemozneho usilia 🙂, nastastie sme sa vyhli ivf lebo tento rok sme mali na plane ze ked nic tak ideme na to 🙂. Po bylinkach sa podaril maly o 4 mes a dnes ma pol rocika <3

v 30r.,zadarilo sa po 8mes.